02 / 05 / 2024

fuaye turkuaz ne zaman teslim

fuaye turkuaz ne zaman teslim

14 ve 24 katlı 2 blok halinde yükselen ve İstanbul Anadolu Yakası Maltepe' de Yılmaz İnşaat tarafından konumlandırılan Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz teslim tarihi bilgileri haberimizde bulunuyor.

Fuaye Turkuaz ne zaman teslim?

Fuaye Turkuaz ne zaman teslim? sorusuna haberimizden yanıt bulabilirsiniz. Anadolu Yakası Maltepe'de Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 14 ve 24 katlı 2 blok olarak planlandı...

Fuaye Turkuaz ne zaman teslim!

2 blok halinde yükselen Fuaye Turkuaz projesi Yılmaz İnşaat imzasıyla Maltepe'de hayata geçiriliyor. FuayeTurkuaz ne zaman teslim? sorusunun yanıtı 2013 yılı Eylül ayı olarak belirtiliyor.

Fuaye Turkuaz ne zaman teslim?

Fuaye Turkuaz ne zaman teslim? sorusuna cevap haberimizde yer buluyor. Fuaye Turkuaz Maltepe'de teslimler önümüzdeki Eylül ayında yapılıyor...

Fuaye Turkuaz teslim tarihi!

Yılmaz İnşaat 'ın çalışması ile Maltepe'de yükselen Fuaye Turkuaz teslim tarihi 2013 Eylül ayı olarak hedefleniyor...

Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz fiyat listesi!

Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz fiyat listesi 242 bin 438 TL'den başlayarak 682 bin 918 TL'ye kadar varıyor. Maltepe Fuaye Turkaz Evleri bu yıl Eylül ayında teslim ediliyor...

Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz teslim tarihi!

Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz teslim tarihi haberimizde yer alıyor, proje Maltepe'de yükseliyor...

İzmit körfezinde ne oldu? Neden turkuaz renginde?

İzmit’in göz bebeği olan İzmir Körfezi turkuaz renge boyandı. Körfezin rengi dikkat çekerken merak uyandırdı. Körfez rengi için açıklamalar ve araştırmalar yapıldı. İşte İzmit körfezine ne olduğunun açıklaması burada.

Sur Yapı Antalya Turkuaz fiyat listesi Ekim 2022!

Sur Yapı Antalya Turkuaz etabında yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Sur Yapı Antalya Turkuaz etabında yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya Turkuaz fiyat listesi Ekim 2022!

Sur Yapı Antalya Turkuaz 2. Kısım fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Antalya Turkuaz 2. Kısım fiyatları ne kadar sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor.

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ başvuruları!

TOKİ'nin Ankara Turkuaz Vadisi projesinin stoklarında yer alan 5 adet konut ön şartsız kurasız olarak açık satışa sunuluyor. Peki, Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi son başvuru günü!

7 adet dairenin açık satışa çıkarıldığı TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesinde başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Turkuaz Vadisi son başvuru ne zaman?

TOKİ'nin Ankara Turkuaz Vadisi Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 7 adet konut en az yüzde 40 engelli vatandaşlara satılmak üzere açık satışta. Peki, TOKİ Turkuaz Vadisi son başvuru ne zaman?

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi son başvurusu ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara Turkuaz Vadisi Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen stoklarda yer alan 7 adet konut en az yüzde 40 engelli vatandaşlara satılmak üzere satışta.

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ başvurusu ne zaman?

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesinde yer alan 7 adet konut en az yüzde 40 engelli vatandaşlara satılacak. Peki, Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ başvurusu ne zaman?

Bağcılar Turkuaz Güneşli satışa çıktı! 480 bin TL'ye!

Doğan Yapı, İstanbul Bağcılar'da bulunan Güneşli Çalışkan Sitesi'ni dönüştürecek. Turkuaz Güneşli adını alan proje 13 katlı 3 bloktan meydana gelecek. Projede 152 adet konut bulunacak.

TOKİ Eyyübiye Turkuaz Konutları'nda üstyapı çalışmaları yapılıyor!

Eyyübiye Belediyesi tarafından yaptırılan Turkuaz Konutlarının üst yapı çalışmaları devam ediyor. yaklaşık 4 bin metre kare kilitli parke taşı döşeme çalışmaları Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından hızla devam ediyor.

Şanlıurfa'da Eyyübiye Turkuaz konutlarının üst yapı çalışmaları sürüyor!

Eyyübiye Belediyesi tarafından yaptırılan Turkuaz Konutlarının üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Yaklaşık 4 bin metre kare kilitli parke taşı döşeme çalışmaları Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından hızla devam ediyor

Mes Turkuaz Merter projesinde son durum ne?

Mes Turkuaz İnşaat tarafından Meydan Merter AVM'nin otopark alanına inşa edilecek Mes Turkuaz Merter projesi için yıkım çalışmaları başladı, projede 380 adet konut 40 adet mağaza yer alacak.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi'nde 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Peki TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuruları ne zaman 2015?

fuaye turkuaz ne zaman teslim Haberi

fuaye turkuaz ne zaman teslim

Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz teslim tarihi haberimizde bulunuyor. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor. Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz teslim tarihi ne geçmeden önce projeden biraz bahsedelim. 


Projede; yüzme havuzları, bisiklet parkurları çocuk oyun alanları, halı saha, play station salonı, party house, fitnees center, hobi odası, bay bayan ayrı sauna, çok amaçlı spor sahası, cafe, restoran, mağazalar ve çarşı yer alıyor.


Fuaye Turkuaz Evleri 14 ve 24 katlı 2 bloktan oluşuyor. İçinde toplamda 186 konut bulunan Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz teslim tarihi!


Yılmaz İnşaat Fuaye Turkuaz teslim tarihi iblgisine göre projede teslimler hemen gerçekleştiriliyor.


Fuaye Turkuaz projesinde 1 oda 1 salon orman manzaralı daireler 254...