16 / 05 / 2024

Fuga Mobilya endüstriyel tasarım

Fuga Mobilya endüstriyel tasarım

‘’Yaşam alanları yaratır’’ mottosuyla öne çıkan Fuga Mobilya, Loft Koleksiyonu ile endüstriyel stili şehre taşıyor. Loft koleksiyonunda kullanılan ceviz masif ahşap ve eskitme bakır dokunuşlar ferah, basit ve sade mekanlar yaratmanız için ideal.

İnergo Endüstriyel Akustik İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnergo Endüstriyel Akustik İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Kılavuz tarafından kuruldu.

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile bugün Erdoğan Bitnel, Mustafa Çelik ve Nur Sözer Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Şems Endüstriyel Ürünleri Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şems Endüstriyel Ürünleri Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Abbasi, Karım Jazaeri Shooshtarş ve Mohammadtaghş Noorian tarafından kuruldu.

Ömer Özuzun İnşaat Endüstriyel Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Özuzun İnşaat Endüstriyel Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Özuzun tarafından kuruldu. 

Yeni Messan İnşaat Metal Endüstriyel Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Messan İnşaat Metal Endüstriyel Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin Kaya tarafından kuruldu.

Progress Endüstriyel İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Progress Endüstriyel İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Işık Kızılörenli tarafından kuruldu.

İzopur Endüstriyel İnşaat Montaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İzopur Endüstriyel İnşaat Montaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Uçak ve Yusuf Demircan tarafından kuruldu.

Nero Hasar Onarım Endüstriyel Makine Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nero Hasar Onarım Endüstriyel Makine Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ozan Sarıkaya tarafından kuruldu.

Kaplanlar Endüstriyel Ürünler Oluklu Mukavva ve Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaplanlar Endüstriyel Ürünler Oluklu Mukavva ve Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Özdemir tarafından kuruldu.

Emek Projelendirme Endüstriyel Yapılar ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Emek Projelendirme Endüstriyel Yapılar ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

HTE Endüstriyel Kontrol Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HTE Endüstriyel Kontrol Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Yeter ve Tevfik Küçüköz ortaklığında kuruldu.

Suay Group Endüstriyel Hizmetler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suay Group Endüstriyel Hizmetler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Çıpa tarafından kuruldu.

CSE Plastik Metal Endüstriyel Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CSE Plastik Metal Endüstriyel Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demircioğlu tarafından kuruldu.

Fuga Mobilya endüstriyel tasarım Haberi

Fuga Mobilya endüstriyel tasarım

New York’ta başlayan eski fabrika ve depoları yaşanabilir hale getirme merakı, sanatçı ruhunu evine yansıtmak isteyenlerin seçimlerine yansıyor. Loft koleksiyonunda kullanılan ceviz masif ahşap ve eskitme bakır dokunuşlar ferah, basit ve sade mekanlar yaratmanız için ideal.


Geniş alanlar ve yüksek tavanlar ile nefes alan yaşam alanları


Yaşadığı mekanı bir bütün olarak algılayanlar için Loft Koleksiyonu’nu oluşturan Fuga; oturma grubu, Tv ünitesi, yatak odası ve yemek odası grupları ile endüstriyel stilin karakteristiğini yansıtan tasarımları çağımıza yorumluyor.


1960’larda terk edilmiş endüstri ve sanayi binalarına hayat veren ressam ve sanatçıların izinden giden Loft akımı Fuga Mobilya dokunuşuyla mekanlara yansıyor. Loft karyola başucu büyük iki yastık görünümünde tasarımıyla geniş ve ferah yapılara uyum sağlıyor.  Loft yemek masasının tablası ceviz masif, ayakları ise eskitme bakırdır, özgürlüğüne düşkün...