05 / 05 / 2024

Fuga Mobilya sonbahar renkleri

Fuga Mobilya sonbahar renkleri

Modern mobilyalara değer kazandıran Fuga Mobilya, Leon berjeriyle evlere renkli detaylar katıyor. Turuncu rengiyle sonbaharın hüzünlü havasını enerjiyle değiştiren Fuga Mobilya, Leon berjer ile evinde konforunu yaşamak isteyenlere hitap ediyor.

Sonbahardan ilham alan İder ile evlerde güz etkisi!

İder Mobilya, sonbaharın tüm enerjisini evinize taşıyor. Kreatif tasarım anlayışı ve doğadan ilham alan koleksiyonlarıyla İder Mobilya, sonbahar tonlarını eşsiz bir renk kartelasıyla sunuyor.

Loda Mobilya Kaki Yatak Odası ile sonbahar esintisi odanızda!

aki Yatak Odası vazgeçilmez bir tasarım. Bu sonbaharın tatlı esintisini odalarınıza taşıyacak olan Loda mobilya, beyazın ve meşenin hafifletici ahenginden ilham alarak tasarladığı Kaki Yatak Odası ile sizlere şık bir koleksiyon ürünü sunuyor.

İder Mobilya Petra Koltuk Takımı ile evlerde sonbahar rüzgarı estiriyor!

Doğanın renklerinden ilham alan tasarımlarıyla natürelliği evlere taşıyan İder Mobilya, Petra Koltuk Takımı ile evlerde sonbahar rüzgârı estiriyor.

İder Mobilya ile sonbahar evinizde!

Modern mobilyalarıyla yaşam alanlarını canlandıran İder Mobilya, Göreme koltuk takımıyla huzuru ve konforu evlerinize getiriyor. Krem renginin hakim olduğu Göreme koltuğun yastıklarında ise koyu kahverengi tonlar ve uyumlu çiçek desenleri göze çarpıyor.

İşte Sonbahar'ın yeni mobilya trendleri!

Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ini temsil eden Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), eski mobilyalarını değiştirmek isteyenler ya da yeni evlenecek çiftler için 2015’in sonbahar mobilya trendlerini açıkladı

İder Mobilya yeni ürünüyle sonbahar sezonuna giriş yapıyor!

Modern mobilyalarıyla evlerde keyifli yaşam alanları oluşturan İder Mobilya, yeni koleksiyonu Bentley koltuk takımı ile sonbahar sezonuna giriş yapıyor.

Fuga Mobilya'dan yeni Leon berjer serisi!

Modern mobilyalara değer kazandıran Fuga Mobilya, Leon berjeriyle evlere renkli detaylar katıyor. Turuncu rengiyle sonbaharın hüzünlü havasını enerjiyle değiştiren Fuga Mobilya, Leon berjer ile evinde konforunu yaşamak isteyenlere hitap ediyor.

Fuga Mobilya Hindistan mağazasıyla satış ağını genişletiyor!

Mobilyada modern, fonksiyonel ve inovatif ürünleriyle 1991 yılından bu yana sektörde yer alan Fuga Mobilya, yıllık yirmi bin adede ulaşan yüksek üretim kapasitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Fuga Mobilya'dan yeni evleneceklere yaz kampanyası!

Fuga Mobilya, bilgisayar üzerinde, evin 3 boyutlu çiziminin yapılmasıyla gerçekleşen bu hizmet ile kişiye özel istekler dikkate alınarak, gelin ve damat adaylarına yol gösteriliyor.

Fuga Mobilya'dan Josephine koltuk konsepti!

Geçmişi Kleopatra’dan günümüze kadar uzanan josephine koltuklar, modern çağda Fuga Mobilya dokunuşuyla evlerinize konuk oluyor. Fuga Mobilya kendi estetik ve çağdaş anlayışıyla josephine koltuğu yeniden yorumlayarak, Elips Josephine’i yarattı.

Fuga Mobilya yeni Diamond koleksiyonunu satışa çıkardı!

Fuga Mobilya; en yeni modelleri ile düğün sezonuna düşsel ve iddialı bir giriş yapıyor. Diamond Yemek ve Yatak Odası koleksiyonlarını görücüye çıkaran Fuga Mobilya, evlenen ve yeni evlenecek çiftler için en özel seçenekleri sunuyor.

Fuga Mobilya'dan endüstriyel stil mobilya tasarımları!

‘’Yaşam alanları yaratır’’ mottosuyla öne çıkan Fuga Mobilya, Loft Koleksiyonu ile endüstriyel stili şehre taşıyor. Loft koleksiyonunda kullanılan ceviz masif ahşap ve eskitme bakır dokunuşlar ferah, basit ve sade mekanlar yaratmanız için ideal.

Fugo Mobilya, Maya Koltuk ile evinize beyaz huzuru getiriyor!

Modern mobilyaları ile yaşam alanlarında kendini fark ettiren Fuga Mobilya, Maya koltuk ile evlerinizde daha geniş ve ferah bir görünüm sağlıyor.

Fuga Mobilya sonbahar renkleri Haberi

Fuga Mobilya sonbahar renkleri

Özgün tasarımlarıyla modern mobilyalara tasarımsal değer kazandıran Fuga Mobilya, Leon berjeriyle evlere renkli detaylar katıyor. Turuncu rengiyle sonbaharın hüzünlü havasını enerjiyle değiştiren Fuga Mobilya, Leon berjer ile evinde tek kişilik konforunu yaşamak isteyenlere hitap ediyor. 


Turuncu gövde ve koyu ceviz ayakların uyumlu birlikteliği

Eğlenceli duruşu ve kalitesi ile salonlara ayrı bir hava katan Leon berjer, evlerde berjer rahatlığına görsel bir alternatif sunuyor. 80x115 cm ölçüleri ile üretilen Leon berjer, özellikle kusursuz el işçiliği ile dikkat çekiyor. Koyu ceviz ayaklarıyla da evlere sıcaklık katıyor.Leon berjer, Fuga Mobilya kalite ve güvencesiyle beğeniye...