28 / 04 / 2024

furkan hamzaoğlu

furkan hamzaoğlu

Mutlu Quattro İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Furkan Hamzaoğlu Müdürlüğünde 1 milyon bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Yanyol D-100 Sokak 'ta kuruldu.

Mutlu İmar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu İmar İnşaat Anonim Şirketi, Furkan Hamzaoğlu Müdürlüğünde 1 milyon TL sermaye ile 3 Aralık 'ta Bahçelievler, Yanyol D-100 Sokak Metroport Busidence 'de kuruldu.

Furkan Hamzaoğlu: Yanlış zam, projede stok yaptırır!

Furkan Hamzaoğlu: "Dairenin konumu ve şerefiyesi dikkate alınmadan projenin geneline yapılan yanlış zamlar özellikle çok sayıda konutu barındıran büyük projelerde stokların oluşmasına neden oluyor" dedi

Pashador İstanbul'un en iyi kentsel dönüşüm projesidir!

Pashador Bayrampaşa'nın İstanbul'un en iyi kentsel dönüşüm projesi olduğunu vurgulayan Mutlu İnşaat CEO'su Furkan Hamzaoğlu, fabrikaların yaşam alanlarına dönüştürülmesine her zaman talibiz dedi...

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Kazancı tarafından kuruldu.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şehitoğlu, Mahmut Şehitoğlu, Mehmet Şehitoğlu ve Muhammed Furkan Şehitoğlu ortaklığında kuruldu.

Balekoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balekoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Furkan Balekoğlu ve Hakan Balekoğlu ortaklığında kuruldu.

Hanoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Furkan Emre Hanoğlu tarafından kuruldu.

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de Hakan Çetin, Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Hacıhamzaoğlu, Melis İpek Hacıhamzaoğlu ve Sara Öztürk ortaklığında kuruldu.

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Sakaloğlu ve Halil İbrahim Sakaloğlu tarafından kuruldu.

Rain Desıgn Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rain Desıgn Peyzaj Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muberra Hacıhamzaoğlu tarafından kuruldu.

İshan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İshan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Hamzaoğlu tarafından kuruldu.

Ambiyans Yönetim Ve Emlak Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ambiyans Yönetim Ve Emlak Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Hamzaoğlu ve Nihat Topaç ortaklığında kuruldu.

Evra Mobilya Ve Kiralama Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi açıldı!

Evra Mobilya Ve Kiralama Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Topaloğlu tarafından açıldı.

furkan hamzaoğlu Haberi

furkan hamzaoğlu

Mutlu Quattro İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Furkan Hamzaoğlu Müdürlüğünde 1 milyon bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Yanyol D-100 Sokak'ta kuruldu. 


Mutlu Quattro İnşaat Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...