29 / 04 / 2024

Furkan Kuz

Furkan Kuz

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Parsel No 2 ve 3 Şubesi, Furkan Kuz Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta kuruldu.

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde Furkan Kuz tarafından 500 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin adresi; Emek Mahallesi Fatih Caddesi Kağan Sokak No:5A/1 Sancaktepe - İstanbul...

Furkan Öztürk Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Öztürk Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Öztürk tarafından kuruldu.

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Ateş tarafından kuruldu.

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Erdoğan Zafer Güneş tarafından kuruldu.

Furkan Korkmaz Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Furkan Korkmaz Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Dursun Korkmaz tarafından kuruldu.

Lamekan Studio Mimarlık Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lamekan Studio Mimarlık Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Tuzla’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Furkan Bayram tarafından kuruldu.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şirinevler  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa  Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Furkan Kuz Haberi

Furkan Kuz

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Parsel No 2 ve 3 Şubesi, Furkan Kuz Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta kuruldu. 


Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Parsel No 2 ve 3 Şubesi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı ( müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler v.b. İnşaatı ) ( ahşap binaların inşaatı hariç ) 


Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Parsel No 2 ve 3 Şubesi adres: Sancaktepe, Safa Mahallesi, Zekat Sokak,...