28 / 04 / 2024

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!


Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Ateş tarafından kuruldu.



Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Ateş tarafından kuruldu.

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi konusu:
1- Şirket tüm ticari emtiaların ve endüstriyel ürünlerin alımı satımı ithal ihracı toptan perakende ticareti ile iştigal eder. 2- Şirket her tür krom, bakır, kobalt, taşkömürü, çinko, demir, kok kömürü, linyit ve diğer tüm çeşitli maddelerin yanıcı parlayıcı maden ve maden ürünlerinin cevherlerin doğadan elemine edilmesi, ayrıştırılması, toptan parekende ticareti, ithal ihracı ile iştigal eder taşımacılık ve nakliye hizmeti verir. 3- Şirket kamu ve özel sektörden maden sahaları kiralar buralarda maden çıkarılması için tesisler kurar, işletir, gerektiğinde nakil vasıtaları alır, kiralar, leazing yapar gerekli alet ve edavatı temin eder. 4- Şirket amaç ve konularını gerçekleştirmek için her türlü tasarrufta bulunabilir anlaşmalar imzalayabilir. 5- Şirket inşaat, inşaat taahhüt, kat karşılığı inşaatlar yapar, kendisi arsalar alır kendi arsa ve gayrimenkulleri üzerinde konut, işyeri, dükkan, depo, apartman özel inşaatlar yapar. 6- Her tür inşaat malzemesi alır, satar ithal ihraç eder toptan parekende pazarlamasını dayapar. 7-Şirket başka kişi ve kuruluşlarla iş ortaklığı yapar. 8- Şirket her tür ticari emtianın ithali ihracı toplam parekende pazarlaması ile iştigal eder. 9- Şirket gıda, tekstil, kumaş, hazır giyim, metal, kimya, deri, deriden mamul ürünler, ayakkabı, plastik, hammadde, otomotiv ve otomotiv yedek parçaları, lastik, akü, mutfak, banyo, seramik ve vitrifiye malzemeleri ürünleri alımı, satımı, ithal ihracı, ile iştigal eder. 10- Şirket kanunun izin verdiği her tür ticari işe iştigal edebilir. Şirket yukarıda gösterilen konulardan başka ileride şirket için faydalı ve lüzumlu görülen başka işlere girişmek istediği taktirde ortaklar kurulunca karar alındıktan sonra bu işleride yapabilir. Ana sözleşme değişikliğinde olan bu iş kararın uygulanması için Ticaret Sicil Müdürlüğünden gereken izin alınarak tescil ve ilan ettirilecektir.
 


Geri Dön