03 / 05 / 2024

fuzıl grup sertifikalı proje

fuzıl grup sertifikalı proje

Gayrimenkulde, gayrimenkul sertifikası dönemi başladı. Fuzul Grup, bir sonraki projesinde sertifika uygulamak için ön hazırlıklara başladı.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Soylu tarafından kuruldu.

Zim Grup İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zim Grup İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de İbrahim Ok tarafından kuruldu.

Rems Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rems Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mehmet Ali Balyeyen tarafından kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Emlak Konut GYO Tuzla projesi başlıyor! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa ediyor!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin yer teslimi Cevahir Yapı - HB Grup İnşaat'a bugün gerçekleştirildi. 

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Yeshıl Ev Grup Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeshıl Ev Grup Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahdıyeh Hajı Esfandıyarı tarafından kuruldu.

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

Hugo Grup Organizasyon İşletmecilik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hugo Grup Organizasyon İşletmecilik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Karabacak ve Alsatas İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yüce tarafından kuruldu.

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  600 bin TL sermaye bedeli ile SERDAR YILDIZ, Recep Aygül ve Mustafa Coşkun tarafından kuruldu.

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon sermaye bedeli İle Emir Kahraman, Sıad Atef  Al Ghorı  Ve Hussam    Talas tarafından kuruldu.

fuzıl grup sertifikalı proje Haberi

fuzıl grup sertifikalı proje

Gayrimenkulde, GYODER, TOKİ, SPK ve Konutder’in öncülüğünde gayrimenkul sertifikası dönemi başladı.


Görüşlerini aktaran Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal; “ Gayrimenkul Sertifikası sektörde önemli bir dönüşümü de beraberinde getirecek. Konut geliştirirken özellikle de büyük projelerde finansal sıkıntı aşılmış olacak. Kentsel dönüşüm projeleri daha sağlıklı ve hızlı tamamlanacak. Kararla bireysel fon alıcıları da karlı çıkacak.  Hem vatandaş hem de sektör kazanacak. Devlet güvencesiyle gerçekleştirilecek konut projeleri; vatandaşın daha fazla güven duymasına sebep olacak. Hükümetin bu uygulaması gayrimenkul sektörünü canlandıracak. Biz de Fuzul Grup olarak bir sonraki projemizde sertifika uygulamak için ön hazırlıklarımıza başladık” dedi. 


Web: