08 / 05 / 2024

fuzul inşaat başakşehir yeni projeler

fuzul inşaat başakşehir yeni projeler

Başakşehir'de birçok proje inşa eden Fuzul İnşaat, Başakşehir'de yeni proje için hazırlıklara başladı. Fuzul İnşaat 300 konutluk yeni projesi için Şubat ayı içerisinde satışlara başlamayı planlıyor...

Ebruli İnşaat Başakşehir için düğmeye bastı! 738 konutluk yeni proje geliyor! 

738 konut ve 25 ticari ünitenin yer aldığı Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı. Proje 2 milyar 441 milyon 18 bin 214 TL'ye mal olacak.

Ebruli Başakşehir'de 12 ay ödemesiz, yüzde 20 peşin, 36 ay vade avantajıyla!

Ebruli İnşaat imzası ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle inşa edilen Ebruli Başakşehir projesinde  bankasız kefilsiz,  yüzde 20 peşin, 12 ay ödemesiz, 36 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. 

Fuzul GYO'dan Başakşehir'e 188 odalı otel geliyor!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir'de 188 odalı otel inşa edecek. Söz konusu yeni yatırım 529 milyon 211 bin 304,11 TL'ye mal olacak.

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023!

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Peki Ebruli Başakşehir projesi nerede? Projedeki konutlar için vade yapılıyor mu? 

Fuzul GYO ve Emlak Konut GYO'dan Başakşehir Ayazma 4. Etap ile modern ve yüksek getirili yaşam alanı geliyor!

Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi, Emlak Konut GYO güvencesi ve Fuzul GYO güvencesiyle yükselecek. Proje 22 bin 310 metrekarelik bir alanda inşa edilecek. İşte Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı! Fuzul GYO'dan yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı. Söz konusu ihaleyi Fuzul GYO kazanmıştı.

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Durmuş tarafından kuruldu.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Enes Değirmenci tarafından açıldı.

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin inşaatının yarısı tamam!

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. 3 ay içerisinde inşaat çalışmalarının yarısı tamamlandı.

Başakşehir Gıda Toptancıları inşaatında son durum ne?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Başakşehir'de yapımı devam eden Gıda Toptancıları inşaatını ziyaret etti.

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki inşaat çalışmalarında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ilçesindeki Sular Vadisi'ne gitti. İmamoğlu, vadi içindeki kreş inşaatı, pazar alanı ve Bahçe Market'i dolaştı. 

fuzul inşaat başakşehir yeni projeler Haberi

fuzul inşaat başakşehir yeni projeler


Fuzul İnşaat, Başakşehir'de yeni projesine hazırlanıyor. Yeni proje için ruhsat işlemleri devam ediyor. Fuzul İnşaat'ın Başakşehir'deki yeni projesi 300 konutluk olarak planlanıyor. Projenin Şubat ayında satışa sunulması hedefleniyor.


Fuzul İnşaat'ın proje merkezi


Ağırlıklı olarak son projeleri Başakşehir'de yer alan Fuzul İnşaat, bu zamana kadar bölgede birçok proje hayata geçirdi. Fuzul İnşaat'ın Başakşehir'de inşa ettiği Kent Neriva projesi 83 daire ve 29 cadde mağazasından oluşuyor. 2 blokta 37 bin metrekare kapalı alana sahip olan Kent Neriva projesi 2012 yılının sonunda teslim edildi.


13 katlı 3 blok olarak hayata geçirilen Kent Neriva Başakşehir projesinde 140 daire ve 16 cadde mağazası yer alıyor. Proje Ekim 2013 tarihinde teslim edildi.


Hemen teslim dairelerin yer aldığı Evila projesi 2 blok olarak inşa edildi. Proje 80 daire, 26 bahçeli...