27 / 04 / 2024

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....



İsra Group İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı.  V Mall projesi İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi, 984 Ada 1 Parsel adresinde 20 bin 396 metrekare arazi üzerinde 983 milyon 651 bin 936 bin TL'ye inşa edilecek.

Toplam 133 bin 812 metrekare kapalı inşaat alanına sahip V Mall Projesi, 103 adet apart otel ünitesi ve 179 dükkândan oluşacak. Taban oturum alan 13bin 930 metrekare olan projede Apart Otel bölümü ile AVM bölümü ayrı ayrı bloklar şeklinde değil, bütün bir blok halinde yapılacak.

 Başakşehir de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

Proje sahası, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı ile Gazi Yaşargil Caddesi arasında yer almakta olup, proje alanına ulaşım; İstanbul çevre yolu üzerinden İkitelli / Atatürk Olimpiyat Parkı sapağından girilerek Atatürk Bulvarı yönünde ilerlenerek sağlanıyor.

Proje sahasına yakın konut, iş yerleri, yol ve okul alanı yer alıyor. Proje alanı parsellerine en yakın konut (Emlak Konut Başakşehir Evleri) 65 metre doğuda yer alıyor. Proje 170 metre batısında Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi, 1,2 kilometre güneyinde Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, 2,2 kilometre kuzeyinde Kayabaşı Piknik Alanı ve Şamlar Tabiat Parkı, 3,2 kilometre batısında Sazlıdere barajı, 450 metre doğusunda Başakşehir millet bahçesi bulunuyor.

 Başakşehir de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

Öte yandan proje sahasına yakın alışveriş merkezleri de yer alıyor. 1,44 kilometre mesafede Merkez Kayaşehir AVM, 1,86 kilometre mesafede Olimpia AVM, 1,9 kilometre mesafede Hampton By Hilton İstanbul Kayabaşı Otel ve etki alanı dışında 7,9 kilometrede Mall of Istanbul AVM bulunuyor.

V Mall AVM'de tekstil mağazaları, kozmetik/bakım mağazaları, ayakkabı mağazaları, ev eşyaları satan mağazalar, elektronik eşya satan mağazalar, bijuteriler, restoranlar, kuaför, oto yıkama, terzi, oyuncakçılar ve eczane gibi hizmetler verilecek.
 

V Mall İstanbul AVM'de pay satışı başlıyor! Yatırımcılar dikkat! 

V Mall İstanbul AVM 2024'te açılıyor!

Geri Dön