02 / 05 / 2024

Fuzul Vadiyaka açık artırma ihalesi ne zaman

Fuzul Vadiyaka açık artırma ihalesi ne zaman

Başakşehir Vadiyaka Dükkanları fiyat listesi konum ve metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. Fuzul İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Botanik Parkı’na 5 dakikalık mesafede bulunuyor.

Fuzul Topraktan Ispartakule satışa çıkıyor! Yeni proje!

Fuzul Topraktan Ispartakule İstanbul’un son yıllardaki kazanç potansiyeli en yüksek bölgelerinden biri olan Ispartakule bölgesinde yer alıyor. Fuzul Topraktan Pendik ve Fuzul Topraktan Başakşehir’den sonra şimdi de Fuzul Topraktan Ispartakule satışa çıkıyor. -

Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor!

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor.

Fuzul Yapı'dan Küçükyalı Karayolları arazisinin ihalesine teklif!

Fuzul Yapı, İstanbul’a yatırım yapmaya devam ediyor. Fuzul Yapı, İstanbul Küçükyalı'da Karayolları'na ait arazinin ihalesine de teklif verdi. Firma, Avrupa Yakası’ndan sonra Anadolu Yakası’ndaki yatırımlara da göz kırpıyor.

Fuzul Vadiyaka Cadde Dükkanları açık artırma ihalesi!

Fuzul Vadiyaka Cadde Dükkanları açık artırma ihalesi 24 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Banka kredisiyle 120 ay vade yapılan projede dükkan fiyatları 199 bin TL'den başlıyor.

Vadiyaka Cadde Dükkanları açık artırması 24 Ocak'ta!

Vadiyaka Başakşehir projesinin ‘Cadde Dükkanları’ yatırımcılarıyla buluşuyor. Kamuoyunda büyük heyecan uyandıran Vadiyaka Cadde Dükkanları,24 Ocak Pazar günü Başakşehir’de kurulacak dev çadırda açık artırma usülü ile satışa çıkıyor.

Fuzul Vadiyaka Başakşehir satılık dükkan!

Fuzul Vadiyaka Başakşehir satılık dükkan fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunan proje 361 daire ve 56 dükkandan oluşuyor.

Fuzul Vadiyaka Evleri satılık!

Fuzul Vadiyaka Evleri satılık daire fiyatları 495 bin TL'den başlayarak, 1 milyon TL'ye kadar çıkıyor. Başakşehir'de yer alan Vadiyaka Evleri projesi Haziran 2017'de tamamlanıyor...

Kaptan-ı Derya Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası yıkılacak!

İstanbul İl Özel İdaresi’nin, Kasımpaşa’daki Kaptan-ı Derya Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası’nın yıkılıp yeniden yapılacağını açıklaması tarihçi ve çevrecilerin isyanına neden oldu

TOKİ, 31 ilde 45 projeyi açık satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 30 ilde bulunan konutların açık satışlarına 3 Ağustos itibariyle başlıyor

Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası yıkılıp, yeniden inşa edilecek!

İstanbul’da Kuzey Deniz Saha Komutanlığı olarak kullanılan Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası, İl Özel İdaresi tarafından yıkılarak yeniden inşa edilecek

Metropol İstanbul'un satış ofisi 23:00'e kadar açık! 338 bin TL!

Ataşehir'de yükselen Metropol İstanbul projesinin satış ofisi 31 Temmuz-10 Ağustos tarihleri arasında saat 23:00'e kadar açık olacak

Malatya Belediyesi, açık otopazarında parsel satıyor!

Malatya Belediyesi, Yaka Köyü'nde bulunan açık otopazarı alanındaki 20 bin 358 metrekare parseli 2 milyon 442 bin 960 TL'den satışa çıkardı. Satış, 02 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek

İsviçre'de dağa tırmanırken üstü açık teleferik keyfi!

İsviçre'nin Lucerne kentindeki Stanserhon Dağı'na turistik tırmanış amaçlı kurulan bir teleferik üstü açık olmasıyla dikkat çekiyor

Fuzul Vadiyaka açık artırma ihalesi ne zaman Haberi

Fuzul Vadiyaka açık artırma ihalesi ne zaman

Vadiyaka Başakşehir'de teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. 


Başakşehir Vadiyaka Dükkanları fiyat listesi cadde dükkanlarının büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede firma bünyesinde 24 ay sıfır faiz seçeneği sunuluyor. 


Toplamda 42 adet dükkanın açık artırma ile satışa çıkarıldığı Vadiyaka Cadde Başakşehir'de Türk Hamamı, kafeterya, 2 adet kapalı yüzme havuzu ve sauna gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 


Fuzul İnşaat imzası taşıyan Vadiyaka Residence'de konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Proje 361 adet konut ve 56 adet dükkandan oluşuyor. 

Başakşehir Vadiyaka Dükkanları fiyat!

Açık artırma ihale tarihi 24 Ocak 2016 olarak belirtilen Başakşehir Vadiyaka'da dükkan fiyatları 199 bin TL ile 2 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Projede konut fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. 


Fuzul Vadiyaka Başakşehir projesi metro İstasyonuna 2...