15 / 05 / 2024

fuzulev ağaç

fuzulev ağaç

Faizsiz, peşinatsız, vade farkı olmadan ev sahibi olmayı kolaylaştıran Fuzulev, çevre bilinci ile gelecek nesillere sizin adınıza en güzel hediyeyi veriyor. Fuzulev, ÇEKUD işbirliği yapıyor.

TMSF'den tasarruf finansman sözleşmelerinin devrine ilişkin açıklama!

TMSF tarafından, Birevim, Eminevim, FuzulEv, İmece, Katılımevim ve Sinpaş Yapı'nın, tasfiyedeki finansman şirketlerinin “tasarruf dönemi sözleşmeleri”ni devralma taleplerini TMSF ve BDDK'nın uygun bulduğu ve devir sözleşmelerine imza atıldığı açıklandı.

FuzulEv Fatih’te ikinci şubesini hizmete açtı!

Şubeleşme çalışmalarına hız kesmeden devam eden FuzulEv Fatih’te ikinci şubesini açtı...

FuzulEv Ağrı’daki ilk şubesini açtı!

FuzulEv, Ağrı'daki ilk şubesini açtı. Türkiye’de "Ev sahibi olmayan kimse kalmasın" mottosuyla yolan çıkan FuzulEv, Ağrı’da açtığı yeni şubesiyle büyümeye devam ediyor.

FuzulEv Bingöl Şubesi açıldı!

Türkiye’de FPK Sistemi’yle on binlerce kişiyi konut sahibi yapan FuzulEv, Bingöl Uydukent’te yeni şubesini hizmete açtı.

FuzulEv Diyarbakır'da 2. şubesini hizmete açtı!

FuzulEv, şube ağını geliştirmeye devam ediyor. FuzulEv, Diyarbakır'da ikinci şubesini hizmete açtı.

FuzulEv Muş Şubesi açıldı!

Müşterilerini faizsiz, peşinatsız, kredisiz sistemiyle konut ve araba sahibi yapmayı kendine ilke edinen FuzulEv, Muş’ta yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi. 

FuzulEv Buca şubesi açıldı!

İzmir Buca'da açtığı yeni şubesiyle bölge halkının taleplerini cevaplamayı hedefleyen FuzulEv, böylece bölgedeki şube sayısını üçe çıkardı.

Faizsiz konut sisteminin toplam satıştan aldığı pay yüzde 10'u aştı!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada, "Geçen yıl satılan 1 milyon 350 bin konutun 150-200 bin adetlik kısmı faizsiz finans sistemiyle satıldı. Toplam satış içerisinde tasarrufa dayalı faizsiz sistemin aldığı pay yüzde 10'u aştı." diye konuştu.

FuzulEv, Eskişehir'de şube açtı!

Fuzul Grup bünyesinde faaliyetini sürdüren FuzulEv, büyüme stratejisi kapsamında şube ağını genişletmeye devam ediyor. FuzulEv 50'nci şubesini Eskişehir'de açtı...

FuzulEv her ay iki şube açacak!

1992 yılından bu yana Fuzul, binlerce aileyi ev ve otomobil sahibi yaparak ‘çifte anahtar’ mutluluğu yaşattı.. FuzulEv'in 2016 yılı hedefi, her ay iki yeni şube açarak yıl sonunda 30 noktaya ulaşmak.

Fuzulev İzmir'de şube açtı!

Fuzul Grup, 23 yıllık sektör tecrübesi ile gayrimenkul sektöründe yeni bir oluşuma imza atarak; Fuzulev markasını kurdu. Kısa sürede Türkiye genelinde 22 noktaya ulaşan Fuzulev'in en yeni şubesi de İzmir'de açıldı.

My World`ün 4. etabı gelecek hafta satışa çıkıyor!

Ağaoğlu, My World'un 4. etabında satışa sunduğu yeni projesi Starland'i, bugüne dek geliştirilmiş en iddialı 'finansman modeli' ile birlikte sunarak bir 'ilk'e imza atıyor.

Başbakan açıkladı! Merkez Bankası Ataşehir`e taşınıyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, hükümetin bir yıllık Eylem Planı'nı açıkladığı toplantıda, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması konusuna noktayı koydu.

fuzulev ağaç Haberi

fuzulev ağaç

Dünyada yaşayan her bir insan için yılda ortalama 7 tane yetişmiş ağaç kesiliyor. Hızlı tahribat da başta iklimsel değişikler olmak üzere pek çok açıdan dünyamıza zarar veriyor.  Çevre bilincinin gelişmesi her geçen gün daha da önem kazanması gerektiğinden hareketle yola çıkan Fuzulev, ÇEKUD (Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği) ile işbirliği yaparak doğaya katkı sağlamayı amaçlıyor. Fuzulev, sistemine dahil olacak üyeleri için “Dikili Ağacım Var” kampanyasına destek oluyor. Fuzulev ile hayallerindeki eve kavuşanlar aynı zamanda kendileri için dikilecek 10 adet sertifikalı fidan ile ağaçlandırma çalışmalarına katkıda bulunmuş oluyor. 


Haber Diriliş Postası'nda şöyle yer aldı;

Dünyada yaşayan her bir insan için yılda ortalama 7 tane yetişmiş ağaç kesiliyor. Hızlı tahribat da başta iklimsel değişikler olmak üzere pek çok açıdan dünyamıza zarar veriyor. Çevre bilincinin...