15 / 05 / 2024

fuzulev dikili ağacım var

fuzulev dikili ağacım var

Faizsiz, peşinatsız, vade farkı olmadan ev sahibi olmayı kolaylaştıran Fuzulev, çevre bilinci ile gelecek nesillere sizin adınıza en güzel hediyeyi veriyor. Fuzulev, ÇEKUD işbirliği yapıyor.

Akasya Acıbadem yılbaşında açık mı?

Akasya Acıbadem, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem yılbaşında açık mı? Akasya Acıbadem yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Akasya Acıbadem 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Japon mimar ağacın tepesine ev kurdu!

Japonya'da bir mimar kargaları örnek alarak ağacın tepesine konforlu bir ev inşa etti.Hiroshi Nakamura & NAP tasarım şirketinin yaptığı ağaç ev asırlık ağaca herhangi bir yük bindirmiyor.

Fuzulev'den Dikili Ağacım Var kampanyasına destek!

Faizsiz, peşinatsız, vade farkı olmadan ev sahibi olmayı kolaylaştıran Fuzulev, çevre bilinci ile gelecek nesillere sizin adınıza en güzel hediyeyi veriyor. Fuzulev, ÇEKUD işbirliği yapıyor.

Mebuskent'te her ailenin 25 ağacı olacak!

Batıkent Karacakaya bölgesinde yapımı hızla süren Mebuskent yerleşkesinin yüzde 87'sini yeşil alan ve yaşam alanları oluşturuyor. 23 bin ağacın dikileceği Mebuskent'te her ailenin 25 ağacı olacak.

Akasya Acıbadem Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Anadolu yakası Uzunçayır'da konumlanan Akasya Acıbadem hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Akasya Acıbadem bayramda kaçta açılır?

Gordion AVM bayramda açık mı?

Gordion AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Gordion AVM bayramda açık mı? Gordion AVM bayramda kaçta açılacak?

Tepe Nautilus AVM bayramda açık mı?

İstanbul Anadolu yakasında yer alan Tepe Nautilus AVM hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Nautilus AVM bayramda açık mı? Tepe Nautilus AVM bayramda kaçta açılır?

Galleria Ankara AVM bayramda açık mı?

Galleria Ankara AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Galleria Ankara AVM bayramda açık mı? Galleria Ankara AVM bayramda kaçta açılacak?

Akasya Acıbadem bayramda açık mı?

İstanbul Anadolu yakası Uzunçayır'da konumlanan Akasya Acıbadem hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem bayramda açık mı? Akasya Acıbadem bayramda kaçta açılır?

FTZ AVM bayramda açık mı?

FTZ AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, FTZ AVM bayramda açık mı? FTZ AVM bayramda kaçta açılacak?

Forum Ankara Outlet AVM bayramda açık mı?

Forum Ankara Outlet AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Ankara Outlet AVM bayramda açık mı?Forum Ankara Outlet AVM bayramda kaçta açılacak?

212 AVM bayramda açık mı?

İstanbul Bağcılar'da konumlanan 212 AVM, haftanın her günü saat 10:00'da açılıyor. Akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Peki, 212 AVM bayramda açık mı? 212 AVM bayramda kaça kadar açık?

CEPA AVM bayramda açık mı?

CEPA AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, CEPA AVM bayramda açık mı? CEPA AVM bayramda kaçta açılacak?

fuzulev dikili ağacım var Haberi

fuzulev dikili ağacım var

Dünyada yaşayan her bir insan için yılda ortalama 7 tane yetişmiş ağaç kesiliyor. Hızlı tahribat da başta iklimsel değişikler olmak üzere pek çok açıdan dünyamıza zarar veriyor.  Çevre bilincinin gelişmesi her geçen gün daha da önem kazanması gerektiğinden hareketle yola çıkan Fuzulev, ÇEKUD (Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği) ile işbirliği yaparak doğaya katkı sağlamayı amaçlıyor. Fuzulev, sistemine dahil olacak üyeleri için “Dikili Ağacım Var” kampanyasına destek oluyor. Fuzulev ile hayallerindeki eve kavuşanlar aynı zamanda kendileri için dikilecek 10 adet sertifikalı fidan ile ağaçlandırma çalışmalarına katkıda bulunmuş oluyor. 


Haber Diriliş Postası'nda şöyle yer aldı;

Dünyada yaşayan her bir insan için yılda ortalama 7 tane yetişmiş ağaç kesiliyor. Hızlı tahribat da başta iklimsel değişikler olmak üzere pek çok açıdan dünyamıza zarar veriyor. Çevre bilincinin...