05 / 05 / 2024

Fuzulev yeni şubeleri

Fuzulev yeni şubeleri

Fuzul Grup, 23 yıllık sektör tecrübesi ile gayrimenkul sektöründe yeni bir oluşuma imza atarak Fuzulev markasını yarattı. Fuzulev, faizsiz, peşinatsız, ara ödemesiz ödeme seçenekleri ile her gün yeni bir aileyi hayallerine kavuşturuyor.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme başladı! Türkiye'de her sene 1 milyon yeni konut ihtiyacı var!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, sektörle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Türkiye'de her sene 1 milyon yeni konut ihtiyacı olduğunun altını çizen Akbal, gayrimenkulde toparlanmanın başladığını belirtti...

FuzulEv, Zincirlikuyu'da 2 yeni bina aldı!

Tasarruf finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, sektördeki otuzuncu senesini İstanbul Zincirlikuyu'da aldığı iki binayla taçlandırdı. FuzulEv, genel müdürlüğünü İstanbul’un en seçkin bölgelerinden olan Zincirlikuyu’ya taşıyor.

FuzulEv Ağrı’daki ilk şubesini açtı!

FuzulEv, Ağrı'daki ilk şubesini açtı. Türkiye’de "Ev sahibi olmayan kimse kalmasın" mottosuyla yolan çıkan FuzulEv, Ağrı’da açtığı yeni şubesiyle büyümeye devam ediyor.

FuzulEv Bingöl Şubesi açıldı!

Türkiye’de FPK Sistemi’yle on binlerce kişiyi konut sahibi yapan FuzulEv, Bingöl Uydukent’te yeni şubesini hizmete açtı.

FuzulEv Muş Şubesi açıldı!

Müşterilerini faizsiz, peşinatsız, kredisiz sistemiyle konut ve araba sahibi yapmayı kendine ilke edinen FuzulEv, Muş’ta yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi. 

FuzulEv Buca şubesi açıldı!

İzmir Buca'da açtığı yeni şubesiyle bölge halkının taleplerini cevaplamayı hedefleyen FuzulEv, böylece bölgedeki şube sayısını üçe çıkardı.

Acendis, Türkiye'de her yıl en az üç klinik açacak!

Türkiye'nin yanı sıra 20 ülkede anahtar teslim hastaneler kuran Acendis, yeni bir alana giriş yaparak İstanbul Fulya'da 'Pelviclinic' adında bir merkez açtı. Bu merkezin büyük şehirlerde yeni şubeleri de açılacak. Şirket her yıl en az üç klinik açmayı planlıyor...

Eyüp Akbal, FuzulEv sistemini anlattı!

FuzulEv sistemini anlatan Fuzul Gurup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, "FuzulEv markamız ile açtığımız yeni şubelerimizle ülke ve bölge ekonomisine katma değer sağlamaya devam ediyoruz." dedi.

Fuzulev, dar gelirliyi ev sahibi yapıyor!

Gayrimenkul sektörünün köklü markası Fuzulev, yeni reklam filminde vurgu yaptığı aylık 350 TL taksitle dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapmaya devam ediyor.

FuzulEv her ay iki şube açacak!

1992 yılından bu yana Fuzul, binlerce aileyi ev ve otomobil sahibi yaparak ‘çifte anahtar’ mutluluğu yaşattı.. FuzulEv'in 2016 yılı hedefi, her ay iki yeni şube açarak yıl sonunda 30 noktaya ulaşmak.

FuzulEv istihdama katkı sağlıyor!

‘Altın Günü’ mantığıyla geliştirilen sistemle on binlerce aileyi hayallerine kavuşturmanın gurunu yaşayan FuzulEv, Diyarbakır ve Elazığ’ın da aralarında bulunduğu toplam 15 yeni şube açılışıyla, yılsonuna kadar 400 kişiye daha iş imkânı sağlayacak.

Fuzulev İzmir'de şube açtı!

Fuzul Grup, 23 yıllık sektör tecrübesi ile gayrimenkul sektöründe yeni bir oluşuma imza atarak; Fuzulev markasını kurdu. Kısa sürede Türkiye genelinde 22 noktaya ulaşan Fuzulev'in en yeni şubesi de İzmir'de açıldı.

Fuzulev yeni şubelerle büyüyor!

Fuzul Grup, 23 yıllık sektör tecrübesi ile gayrimenkul sektöründe yeni bir oluşuma imza atarak Fuzulev markasını yarattı. Fuzulev, faizsiz, peşinatsız, ara ödemesiz ödeme seçenekleri ile her gün yeni bir aileyi hayallerine kavuşturuyor.

Fuzulev yeni şubeleri Haberi

Fuzulev yeni şubeleri

Fuzul Grup, 23 yıllık sektör tecrübesi ile gayrimenkul sektöründe yeni bir oluşuma imza atarak Fuzulev markasını yarattı.Fuzulev, faizsiz, peşinatsız, ara ödemesiz ödeme seçenekleri ile her gün yeni bir aileyi hayallerine kavuşturuyor.  


Türkiye’nin dört bir yanından ev sahibi olmak isteyen pek çok kişinin sisteme dahil olmak için talepte bulunması üzerine, Fuzulev markasının şubeleşme ve bayileşme ile büyümesi yönünde ciddi adımlar atılmaya başlandı.  Yakın zamanda açılan Kayseri bayiliğinin ardından 3 önemli  lokasyonda daha açılışlar gerçekleştirecek olan Fuzulev’in yıl sonuna kadar hedefi Türkiye genelinde 25 noktada  hizmet veriyor olmak.

gelir grubundan herkesin kendine uygun ödeme seçenekleri ile kolayca ev sahibi olabildiği Fuzulev sistemi Türkiye’nin her yerinde büyük ilgi görmeye devam ediyor. Uzun yıllar kirada oturduktan sonra kendi evini almak isteyen, ev sahibi olsa...