26 / 07 / 2024

G. A. Mohammed Mohammed

G. A. Mohammed Mohammed

Megana Turizm Limited Şirketi, Mehmet Demir, G. A. Mohammed Mohammed tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Bahçelievler, Merkez Mahallesi, 29 Ekim Caddesi'nde kuruldu.

Sidra İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sidra İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Hendeş, Kamel Eddıne Labed ve Mohamed G.A.E. ortaklığında kuruldu.

Elmelak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmelak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te M.A.Mohammed Wawamı tarafından kuruldu.

Almadina Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almadina Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ahmed Hanı G.A. Gaja tarafından kuruldu.

Midtown İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Midtown İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Assem O.A.E.  ve Hafez G.A.A.A. tarafından kuruldu.

House Construction İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

House Construction İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mamdouh G.A. Attıa ve Marwan Fandı ortaklığında kuruldu.

Hilal Group İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Group İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Hafez G.A.A.A., Hikmet Yarız ve Mohsen A.A.K. ortaklığında kuruldu.

Gabbari İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gabbari İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gıa Tabagarı tarafından kuruldu.

Serap Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serap Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile F.A. Mohammed Alsoukini tarafından kuruldu.

Hoşağaç Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hoşağaç Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile O. Mohammed Almehmadı tarafından kuruldu. 

El Ufuk Gayrimenkul İş Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Ufuk Gayrimenkul İş Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün A.N.A Mohammed, E.M Mohammed, M. Abdelrahman ve H. Mohamed ortaklığında Fatih’te 280 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Alamoudı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi!

Alamoudı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Husseın Abdullah Alamoudı, Omar Ali Bagrıg A-Amoudı ve Saeed Omar Saleh A-Amodi ortaklığında kuruldu. 

Etar Gayrimenkul Eğitim Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Etar Gayrimenkul Eğitim Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün A. Mohammed S Aloqaylı tarafından kuruldu.

Sak Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sak Grup İnşaat Limited Şirketi S.A Mohammed Al-Amdı ve A.A. Mohammed Al- Kabab ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

G. A. Mohammed Mohammed Haberi

G. A. Mohammed Mohammed

Megana Turizm Limited Şirketi, Mehmet Demir, G. A. Mohammed Mohammed tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Megana Turizm Limited Şirketi iş konusu;-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın alabilir, satabilir, işletebilir....