30 / 04 / 2024

G Marin taksitleri

G Marin taksitleri

G Marin Managed by Divan, projesine özel bir kampanya düzenledi. Stüdyo 1+1 ve 2+1 konutlara yer verilen projede, satışı yapılan evlerin tapusu hemen verilerek teslim edilirken, taksitler bir yıl sonra ödenmeye başlanıyor...

Bankaların güncel 100 bin TL ihtiyaç kredi oranları ve taksitleri nelerdir?

Vatandaşlar nakit ihtiyacını karşılamak için en uygun ihtiyaç kredisini bulmak istiyorlar. Buna göre, bankaların sunduğu farklı masraflı ve ödeme seçenekleri göz önünde bulundurularak kredi karşılaştırması yapılıyor. 

350.000 TL taşıt kredisi, 4 yıl vadeli uygun faizli nasıl ödersiniz? Bankaların faiz oranları ve taksitleri...

Araç sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için, bankaların sunduğu taşıt kredileri büyük önem taşımaktadır. Buna göre, özel bankaların 4 sene vadeli, 350.000 Türk Lirası tutarındaki taşıt kredileri ve hesaplama, taksitleri neler? İşte haberin detayları...

Zonguldak Del Marin projesinde teslimler Aralık 2024'te!

CYC Yapı tarafından Mayıs 2023’te temelleri atılan, Zonguldak’ın gözde ilçelerinden Kozlu’da deniz manzarasına sahip bir lokasyonda konumlanan Del Marin projesi Aralık 2024'te teslim edilmesi planlanıyor.

Konut fiyatları 3 yılda 8 kat, aylık kredi taksitleri 21 kat yükseldi! Barınma sorunu derinleşiyor!

Son günlerde fahiş oranlarda yükselen konut fiyatları sık sık gündem oluyor. Ortalama konut fiyatı üç yılda sekiz kat yükselirken, konut kredisi taksitleri 21 kat arttı. 

TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi taksitleri nasıl olacak?

Dar gelirli vatandaşın yüzünü güldürecek ucuz konut projesi olan Sosyal Konut Projesi 2022’nin detayları belli oldu. Peki, TOKİ 2022 taksitleri nasıl ödenecek, zamlanacak mı? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesine dair ödeme plan ayrıntıları..

TOKİ sosyal konut projesi kaç taksit? TOKİ sosyal konut asgari ücretli taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ sosyal konut projeleri ev almak isteyen vatandaşların gündeminde yer alıyor. Bu bağlamda TOKİ sosyal konut asgari ücretli taksitleri ne kadar olacak? sorusu sıklıkla soruluyor. İşte merak detaylar!

350 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu?

Konut alacak vatandaşlar bankaların güncel konut kredisi faizlerini merak ediyor. Ev sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiren konut kredisi faiz oranları her bankada değişiyor. Peki bankaların güncel konut kredisi faizleri ne oldu? 350 bin TL'lik konut kredisinin taksitleri ne kadar oldu?

300 bin TL'lik ev kredisinin taksitleri ne kadar?

Ev alacak vatandaşları yakından ilgilendiren konut kredisi faiz oranları güncellendi? Peki güncel konut kredisi faiz oranları ne oldu? 300 bin TL'lik konut kredisinin taksitleri ne kadar? İşte vadesine göre konut kredisi hesaplama...

250 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Merkez Bankası’nın son üç toplantıda haftalık repo faizinde toplam 400 baz puan indirim uygulamasını bankalar da kredi faizlerine yansıttı. Peki güncellenen oranlarla 250 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Faiz indirimi sonrası 300 bin TL'lik konut kredisinin taksitleri ne oldu?

Kamu bankalarının tarafından uygulanan faiz kararı sonrasında konut kredisi faiz oranları düştü Peki güncel konut kredisi faiz oranları ne oldu? 300 bin TL'lik konut kredisinin taksitleri ne kadar? İşte vadesine göre konut kredisi hesaplama...

Ev alacaklar dikkat! 300 bin TL'lik konut kredisinin taksitleri ne oldu?

Konut kredisi faiz oranları yükselmeye devam ediyor. Peki güncel konut kredisi faiz oranları ne oldu? 200 bin TL'lik konut kredisinin taksitleri ne kadar? İşte vadesine göre konut kredisi hesaplama...

SGK borcu olanlar dikkat! Bugün son gün!

SGK borcu olan yüzbinlerce kişinin ilk taksitleri ve peşin ödemeleri devam ediyor. SGK borcunun ödenmesinde son gün 30 Nisan yani bugün prim borçlarını ödenmesi gerekiyor.

Afyon TOKİ Konutları'nın kredi taksitleri ve faiz oranları TBMM gündeminde!

Afyon'un Merkez ilçesi Çetinkaya Mahallesinde TOKİ konut alımında kullandırılacak kredilerin taksit ve faiz oranları meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

G Marin taksitleri Haberi

G Marin taksitleri

MAR Yapı'nın Bayramoğlu'nda inşa ettiği G Marin Managed by Divan, projesine özel bir kampanya düzenledi. Stüdyo 1+1 ve 2+1 konutlara yer verilen projede, satışı yapılan evlerin tapusu hemen verilerek teslim edilirken, taksitler bir yıl sonra ödenmeye başlanıyor. 


Fiyatların 89 Bin TL'den başladığı pıojede, 60 ay 0.69'dan başlayan faiz oranlan ile satış devam ediyor. Proje, Sabiha Gökçen Havalimanına 13, Marmaray'ın Bayramoğlu istasyonuna 3, D 100 Karayoluna 3, TEM "e 5 dakika mesafede. 



Hürriyet Gazetesi 



Tel: 444 1 536

Web: