27 / 04 / 2024

Zonguldak Del Marin projesinde teslimler Aralık 2024'te!

Zonguldak Del Marin projesinde teslimler Aralık 2024'te!

Firma: CYC İnşaat

Proje: Del Marin

CYC Yapı tarafından Mayıs 2023’te temelleri atılan, Zonguldak’ın gözde ilçelerinden Kozlu’da deniz manzarasına sahip bir lokasyonda konumlanan Del Marin projesi Aralık 2024'te teslim edilmesi planlanıyor.



CYC Yapı imzasıyla Zonguldak’ın yeni gözdesi olan Kozlu’da emsalsiz deniz manzarasına sahip bir lokasyonda yer alan  Del Marin  projesi 64 konut ve 11 ticari üniteden oluşuyor.  Proje Aralık 2024’te teslim edilmesi planlanıyor.

DEL MARİN'DE HANGİ TİP KONUTLAR VAR?

Del Marin projesinde 2+1, 3+1, 4+1 lüks ve konforlu, ferah yaşam alanlarına sahip 64 seçkin konut ve tüm
ihtiyaçlara hizmet edecek 11 ticari ünite ve detaylı düşünülerek özenle tasarlanmış sosyal donatıları ile Del Marin Zonguldak’a değer katacak.

Del Marin projesinin dış cephesinde bölgenin iklim koşulları göz önünde bulundurularak, nemi önleyen ve dış cephe dokusunu koruyup yalıtımı artıran prekast beton ve yine yalıtım sağlayan özelliği ile dikkat çeken dış cephe rengini uzun yıllar koruyan alanında öne çıkan markalar tercih edilecek.

Zonguldak Del Marin projesinde teslimler Aralık 2024 te!

DEL MARİN'DE SOSYAL ALANLAR!

Del Marin projesi profesyonel site yönetimi, 7/24 resepsiyon, danışma ve güvenlik hizmeti, her dairenin ihtiyacını karşılayacak kapalı otopark, depolama alanı imkanı, motosiklet ve bisiklet park alanları, elektrikli şarj istasyonu, açık ve kapalı çocuk oyun alanı, fitness, yoga alanı, site sakinlerine özel tasarlanan teras katında manzara ve
kafe alanı ile konforlu bir yaşamı hedefliyor.

Del Marin Kozlu’da ayrıca 2.750 metrekarelik özel olarak tasarlanmış peyzaj alanı var. Marin projesi sınıfının üst
segment markalarından oluşan 3’lü ankastre ürün ile donatılmış modern tasarımlı mutfakları, yerden ısıtma sistemi, duvarlar arasında ısı ve ses yalıtımı, ortalama 29 metrekare geniş balkonları ile yepyeni bir yaşam tarzı sunacak. Del Marin projesinde ayrıca CYC Yapı tarafından sağlanan finansman ile kişiye özel vadeli ödeme seçenekleri de bulunuyor.

Bordo 145 Yapı'dan Ankara'ya 507 adet konutluk yeni proje geliyor!

İş GYO'dan Balmumcu, Ömerli ve Tuzla'ya 3 yeni proje geliyor!

projeye sor



Geri Dön