01 / 05 / 2024

İş GYO'dan Balmumcu, Ömerli ve Tuzla'ya 3 yeni proje geliyor!

İş GYO'dan Balmumcu, Ömerli ve Tuzla'ya 3 yeni proje geliyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı devam eden projelerinin dışında yeni projeler geliştirmeye de devam ediyor. İş GYO Genel Müdürü Barlas Ülkü konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Ana odağımız konut projelerimiz olacak” diye konuştu.



Gayrimenkul, her dönem önemli bir yatırım aracı olmayı sürdürüyor. Ülkemizde yaşayanlar için konut sahibi olmanın güvenli bir geleceğin temel taşı olduğuna değinen İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Barlas Ülkü, "Gayrimenkul sektörü 2024'te de önemini ve Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olma misyonunu sürdürecek. İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak bizler de her zaman sürdürülebilir büyüme ve kârlılık ilkesiyle paydaşlarımız için yaratmış olduğumuz değeri sürekli kılma misyonumuz doğrultusunda proje geliştirme çalışmalarımıza aktif bir biçimde devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde ana odağımız konut projelerimiz olacak. Geliştirmeyi planlamış olduğumuz büyük projelerin satış ve inşaat seviyesi anlamında belli bir aşamaya gelmesi de 2025 yılını bulacak. Mevcut ofis portföyümüzün de getirisini artırırken, İstanbul Finans Merkezi projesi başta olmak üzere projelerimizin tam doluluğa ulaşmasını hedefliyoruz" diye konuştu

İş GYO dan Balmumcu, Ömerli ve Tuzla ya 3 yeni proje geliyor!

ÖMERLİ VE BALMUMCU

Akşam'da yer alan habere göre yaptığı açıklamada İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak şu anda inşaatı süren 2, 20242ün ilk çeyreğinde başlamayı planladıkları 2 proje olduğunu kaydeden Barlas Ülkü, "Devam eden projelerimiz İstanbul Finans Merkezi ve Litus İstanbul projeleri, kısa bir zaman içerisinde başlamayı planladığımız projelerimiz de Ömerli ve Balmumcu projeleri" diye konuştu. Barlas Ülkü, Tuzla konut projesinde geliştirme süreçlerinin sürdüğünü dile getirdi.

KASABA EVLERİ'NDE GERİ SAYIM BAŞLADI

Ömerli'de daha önce tamamlamış oldukları Kasaba Evleri Projesi'nin devamı niteliğinde geliştirecekleri projeyi bu yılın başında hayata geçirmeyi planladıklarını dile getiren Barlas Ülkü, "Toplam 138 bin metrekare arsa üzerinde diğer maliki Tecim ile beraber geliştireceğimiz proje 165 villadan meydana geliyor. Arsa dahil tahmini toplam geliştirme maliyetinin 200 milyon dolar olması beklenen projede, şirketimizin payı yüzde 44 olacak" belirtti. Ülkü, kısa vadede hayata geçirmeyi planladıkları diğer projenin de butik olarak nitelendirebilecekleri ve yaklaşık 23 milyon dolar arsa dahil yatırım bedeli olan Balmumcu Projesi olduğunu söyledi.

Kiler GYO'dan 2024'ün ilk projesi! Halkalı'ya yeni yaşam merkezi geliyor!

İŞ GYO İstanbul İş Kuleleri'nin değeri 7.7 milyar TL oldu!

İş GYO'nun Ömerli arsaları 1 yılda yüzde 124 prim yaptı!


Geri Dön