29 / 04 / 2024

İŞ GYO İstanbul İş Kuleleri'nin değeri 7.7 milyar TL oldu!

İŞ GYO İstanbul İş Kuleleri'nin değeri 7.7 milyar TL oldu!

İş GYO İstanbul İş Kuleleri'nin 2023 yıl sonu pazar değeri açıklandı. İŞ GYO İstanbul İş Kuleleri'nin değeri KDV hariç 7.7 milyar TL oldu.



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İş Kuleleri'nin 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayımladı.

Değerleme konusu taşınmazlar; İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi’nde konumlanıyor. Taşınmazlar Merkezi İş alanı olarak nitelendirilen bölgede yer almakta olup Büyükdere Caddesi’ne cepheli yer alıyor. 

Konu taşınmaza yakın konumda Erlangen Parkı, Lütfi Banat İlköğretim Okulu, Levent Polis Karakolu, Afet Yolal Camii, Türkiye Spor Yazarları Derneği gibi referans yapılar mevcuttur. Kent ölçeğinde Avrupa Yakası’nda Merkezi konumda olup kentsel donatı alanlarına yakındır. 

Bahsi geçen projelerde AVM, rezidans ve ofis blok yapıları mevcuttur. Büyükdere Caddesi’ne dik konumlu olan sokak ve caddeler ile ulaşılan bölgelerde ise konut, ticaret ve konu +ticaret fonksiyonlu yapılar yer alıyor.

Değerleme konusu; İstanbul ili, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi, 81 Pafta, 1420 Ada, 1 Parsel’de kayıtlı “Kargir İş Merkezi” nitelikli taşınmazda, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. mülkiyetinde ve “Çarşı, Kule 2 ve Kule 3” blokta yer alan toplam 102 adet bağımsız bölümdür. 

İŞ GYO İstanbul İş Kuleleri nin değeri 7.7 milyar TL oldu!

Rapor konusu taşınmazların yer aldığı parselin yüzölçümü 25.909 metrekare olup, taşınmaza ait 31.10.2000 tarih, 200/3309 sayılı Belediye onaylı mimari projesinde ve mahallinde parsel üzerinde 3 adet kule blok ile çarşı ve ticari otopark alanı mevcuttur.

Parsel üzerindeki bloklar Kule 1, Kule 2, Kule 3, Çarşı ve ticari otopark bloğu olarak adlandırılmıştır. Kule blokları 2. normal kata kadar podyum kat alanlarından oluşmakta olup, fonksiyonlar bazında bloklara ayrışmaktadır.

İş GYO İstanbul İş Kuleleri'nin 2023 yıl sonu pazar değeri açıklandı. İŞ GYO İstanbul İş Kuleleri'nin değeri KDV dahil 7.7 milyar TL oldu. 

İŞ GYO KAP AÇIKLAMASI

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi, 1420 Ada, 1 Parsel'de yer alan taşınmazlara ait ekspertiz raporu ektedir.  

DOSYA İÇİN tıklayın

KKM hesapları olanlar dikkat! 1 Ocak'tan itibaren hesap açılamayacak!

Müteahhitlerden rant eleştirilerine tepki: Kentsel dönüşüm yapacak kimse bulunamayacak!

 


Geri Dön