03 / 05 / 2024

G Tower Basın Ekspres fiyat

G Tower Basın Ekspres fiyat

G Tower Basın Ekspres fiyat listesi 370 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. G Tower projesi Eylül 2018'de tamamlanacak...

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Altın fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar ise ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor. Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Divan Residence at G Tower’da yaşam başladı! 

İstanbul Avrupa Yakası’nın en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde Mar Yapı imzasıyla inşa edilen Divan Residence at G Tower projesinde ağustos ayından itibaren yaşam başladı.

Basın Ekspres Yolu’nda 3 günde bir konut satılıyor!

Basın Ekspres Yolu yine markalı konutta tercih edilen bir bölge haline geldi. EVA Gayrimenkul Değerleme’nin bölgedeki 29 adet markalı konut projesi üzerinden yaptığı satış hızı analizinde ortalama 2,88 günde bir konut satılırken, bir günde ortalama 0,35 konut satılıyor.

TÜGEM'in Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği basın toplantısı yarın!

TÜGEM’in Ankara Lansmanı ve Gayrimenkul Sektörünü bilgilendirmek amacıyla "Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ve MYK süreci" hakkındaki basın toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

İstanbul Havalimanı dünya basınının gündeminde!

İstanbul Havalimanı, dünya basınının gündeminde yer almaya devam ediyor. Forbes yazarı Amber Gibson; İstanbul Havalimanı'ndan övgüyle bahsetti.

Basın Sitesi'ndeki binanın yıkım görüntüleri tartışma yarattı!

İstanbul Bahçelievler Basın Sitesi'nde bulunan 11 katlı 80 dairelik bina, dün akşam saatlerinde yıkıldı. Bazı bölümleri kendiliğinden çökerken, binanın yıkım görüntüleri de tartışma yarattı.

Piyalepaşa'da basın toplantısının günü değişti!

Polat Holding imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul'da basın toplantısının günü değişti. 25 Ekim 2018 günü olarak belirtilen lansman tarihi 24 Ekim 2018 gününe çekildi. 

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çay tarafından kuruldu. 

MESA Gökada basın lansmanı ertelendi!

Türkiye inşaat sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan markası MESA, Maltepe’de hayata geçireceği MESA Gökada projesinin basın lansmanını ileri bir tarihe erteledi. 

Nivo İstanbul Basın Ekspres güncel fiyatlar!

Nivo İstanbul Basın Ekspres güncel fiyatlar kapsamında projede fiyat listesi peşin ödemelerde 350 bin TL'den başlıyor. Proje Cathay İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Gül Proje Basın Express güncel fiyatlar!

Gül Proje Basın Express güncel fiyatları 331 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Basın Ekspres NG Rezidans güncel fiyatlar!

Basın Ekspres NG Rezidans güncel fiyatlar kapsamında projede daireler 503 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

G Tower Basın Ekspres fiyat Haberi

G Tower Basın Ekspres fiyat


Mar Yapı ve Divan Grup tarafından inşa edilen G Tower projesi İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde yükseliyor. G Tower projesinde teslimler Eylül 2018 yılında yapılıyor.


G Tower Basın Ekspres fiyat listesi 370 bin TL'den başlayarak değişiyor. G Tower Güneşli projesinde 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor.


Banka kredili ödemelerin yapıldığı G Tower projesi Divan Oteli'nin önünde yükseliyor. G Tower Güneşli projesinde 430 adet konut bulunuyor.


G Tower Güneşli projesinde kapalı otopark, toplantı odaları, sauna, fitness, yüzme havuzu, danışma hizmetleri, çocuk oyun alanı giib sosyal olanaklar olacak.



Tel: 0 212 655 23 60-61 

Web: https://www.maryapi.com.tr/

Gülcihan...