22 / 07 / 2024

GA İNŞAAT

GA İNŞAAT

Ga İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sulhi Garah tarafından kuruldu.

Gaıa Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaıa Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Tuğba Okay tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist inşaatını İGA'nın ortakları mı üstlendi?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda önceki gün yaşanan uçak kazası, ikinci pistin yıllardır neden bitirilemediği sorusunu tekrar gündeme taşıdı. Sabiha Gökçen'in ikinci pist inşaatında İGA'nın ortaklarının yer aldığı iddia ediliyor...

Kolin İnşaat'ın İGA Havalimanı'ndaki hisselerini Cengiz ve Kalyon alacak! 

İGA Havalimanı'nda hisseleri bulunan Kolin İnşaat'ın hisselerinin Cengiz İnşaat ve Kalyon Havacılık ve İnşaat tarafından devralınmasına izin verildi. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ga Yalıtım Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ga Yalıtım Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Arı tarafından kuruldu. 

İGA İnşaat'ın CEO’su Yusuf Akçayoğlu istifa etti!

3. Havalimanı’nın inşaatını gerçekleştiren İGA İnşaat'ın CEO’su Yusuf Akçayoğlu dün yapılan yönetim kurulu toplantısını takiben istifasını verdi. 

3. havalimanında biniş balkonları yerleştirilmeye başlandı!

Çalışmaları hızla devam eden İstanbul Yeni Havalimanı inşaatında biniş bankoları yerleştirilmeye başlandı. İGA İnşaat yetkilileri biniş bankolarının fotoğraflarını paylaştılar. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatı yüzde 52.5 tamamlandı!

İGA Havalimanları İnşaatı Üst Yöneticisi (CEO) Yusuf Akçayoğlu, İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akçayoğlu, projenin inşaatının yüzde 52.5'sinin tamamlandığını belirtti.

Yusuf Akçayoğlu: Türkiye'ye uçmayanı uçuracağız!

İstanbul Yeni Havalimanı'nı inşa eden İGA İnşaatı'nın CEO'su Akçayoğlu, "Türkiye'ye hiç uçuşu olmayan havayolu şirketlerini cezbedip onlara hizmet vermek istiyor" dedi.

Ga İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ga İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sulhi Garah tarafından kuruldu.

İnşaat sektörünün 2023 hedefleri açıklandı!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, beraberinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği'ni (GAİMDER) ziyaret etti.

İstanbul Me Ga Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Me Ga Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Osman İlkmen, Murat Akbaba tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Haziran'da kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

GA İNŞAAT Haberi

GA İNŞAAT

Ga İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sulhi Garah tarafından kuruldu.



Ga İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Turizm ile alakalı konular:   1- Otel,motel, devremülk, pansiyon, tatil köyü, kamping, dinlenme evleri, gazino, restaurant, otopark, deniz ve diğer su sporları ve eğlence tesisleri, aquapark, plaj, bar, lokanta, kafeterya, pastane, çay bahçesi, büfe, açık ve kapalı spor tesisleri, yat, liman, termal istasyonları, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, doğa sporları, gece kulübü ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri devre tatil sistemi  dahil ancak bununla sınırlı olmamak üzere yapmak, yaptırmak, inşaa etmek,...