19 / 05 / 2024

GAİMDER EDAŞ-Müteahhitler buluşması 2015

GAİMDER EDAŞ-Müteahhitler buluşması 2015

Gaziantep’te inşaat sektörünün enerji altyapısından kaynaklı sorunları, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı..

Türk müteahhitler Balkan ülkelerine odaklandı! Hedef yıl sonunda 20 milyar dolarlık projeye imza atmak!

Türk müteahhitler Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yaşadıkları kayıpları telafi etmek için Balkan ülkelerine odaklandı. 2023 yılının ilk 4 ayında yurt dışında 4,8 milyar dolarlık projeye imza atan sektörün yıl sonunda 20 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

RE360 Gayrimenkul Buluşması'nda neler konuşuldu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak fayda adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda buluştu.

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Türk müteahhitler için Avusturya fırsatı!

Avusturya Ticaret Müsteşarı Georg Karabaczek Avusturyalı şirketlerin üçüncü ülkelerdeki potansiyel projeler için Türk şirketleriyle çalışma yürütmekte istekli olduğuna dikkat çekti. Avusturyalı şirketler Türkiye Müteahhitler Birliği üyesi inşaatçılarla buluştu ve projeleri görüştü...

Müteahhitler ve çimentocuların tartışmasında son durum ne?

İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 24 Eylül tarihinde sona ermesi planlanan grev süresince çimento fiyatlarında değişiklik olmaması halinde boykot süresini uzatabileceklerini açıklamıştı. Peki müteahhitler ve çimentocuların tartışmasında son durum ne?

Müteahhitler çimento fiyatlarının düşmesini bekliyor!

Müteahhitler, son zamanların gündem konuları arasında yer alan çimento fiyatlarındaki yükselişten sonra bu alanda getirilen bazı ihracat kısıtlamalarının fiyatlara düşüş şeklinde yansımasını bekliyor.

Türk müteahhitler ASEAN bölgesini yakından takip ediyor!

IMF’ye göre 2050’de dünyanın ilk beş ekonomisinden biri olacak Endonezya hızla büyüyor. Türkiye’ye vize uygulamayan ülkeyle Serbest Ticaret Anlaşması görüşmeleri sürüyor. Başta müteahhitler olmak üzere Türk firmaları için büyük fırsatlar var...

Türk yapı sektörü Avrupalı müteahhitler ile buluştu!

Türk yapı malzemeleri sektörü, Avrupalı müteahhitler ile Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de buluştu.

Müteahhitler: Özel bankalar da faiz indirsin! 

Merkez Bankası 12 Eylül'deki toplantısında 5 puanlık bir indirim bekleniyor. Müteahhitler indirimin özel bankaların konut kredilerine yansımasını bekliyor. 

Gayrimenkulün Büyük Buluşması – RE360 4-5 Aralık'ta!

‘Gayrimenkulün Büyük Buluşması – RE360’ 4-5 Aralık 2018 tarihlerinde JLL Türkiye Ülke Başkanı – Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer’in ev sahipliğinde ikinci kez bir araya getirecek...

Lidebir sektör buluşması 5 Aralık'ta!

GYODER'in ev sahipliğinde ve GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin'in katılımı ile düzenlenecek olan Lidebir sektör buluşması 5 Aralık'ta yapılacak. 

RE/MAX Türkiye yaz buluşmasında bir araya geldi!

RE/MAX Türkiye’nin geleneksel yaz buluşması, İstanbul’dan katılım gösteren 1.200’ü aşkın broker ve gayrimenkul danışmanını bir araya getirdi.

İnşaat sektörü yetkilileri Türkiye Müteahhitler Birliği iftarında buluştu!

İnşaat sektörü, hükümet temsilcileri, bürokratlar ve büyükelçiler Türkiye Müteahhitler Birliği iftarında buluştu.

GAİMDER EDAŞ-Müteahhitler buluşması 2015 Haberi

GAİMDER EDAŞ-Müteahhitler buluşması 2015

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER), Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ve yaklaşık 3 saat süren EDAŞ-Müteahhitler buluşmasına, Meclis Enerji ve Tabii Kaynaklar Komisyonu Başkanı da olan Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Toroslar EDAŞ Bölge Direktörü Akın Şahin, Gaziantep İl Müdürü Mehmet Unsu’nun yanı sıra yaklaşık 150 civarında dernek üyesi müteahhit katıldı.


BAŞKAN APA “ÖNÜMÜZÜ AÇIN”

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, yeni yönetim kurulu olarak göreve başladıklarında, ilk olarak Toroslar EDAŞ’ı ziyaret ederek, sorunlarını içeren bir rapor sunduklarını hatırlatarak, o görüşmede sundukları raporla ilgili çözüm önerisini birlikte değerlendirmek üzere ikinci kez bir araya geldiklerini söyledi. İnşaat sorunlarının çözümünün her platformda takipçisi olacaklarını belirten İbrahim Apa, “Amacımız üyelerimizin sorunlarına çözüm bulmak. Bu hedef doğrultusunda, EDAŞ yöneticileri ile ikinci kez bir araya geliyoruz. Toplantımızda yer alan Gaziantep Milletvekili...