19 / 05 / 2024

gaimder edaş

gaimder edaş

Gaziantep’te inşaat sektörünün enerji altyapısından kaynaklı sorunları, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı..

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Eda Su Toy Özyürek tarafından kuruldu.

Artur Drago Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artur Drago Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eda Kamış ve Tuba Demirboğa ortaklığında kuruldu.

Öz Eda Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Eda Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Ateş taarfından kuruldu.

Zeylan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Zeylan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Eda Zeylan tarafından Kuruldu.

Estate Exclusıve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Estate Exclusıve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nasiba Kayumova Evirgen ve Zıeda Kauımova ortaklığında kuruldu.

Edsa Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Edsa Yapı Mimarlık Limited Şirketi 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Eda Ekinci, Hüseyin Ekinci ve Samet Ekinci ortaklığında kuruldu.

Prime Anadolu İnşaat Ve Maden Anonim Şirketi kuruldu!

Prime Anadolu İnşaat Ve Maden Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ebru Esra Yakut, Engin Kutluk, Su Erdem ve Eda Medya Reklamcılık Hizmetleri İnşaat Sanayi ortaklığında kuruldu.

EnerjiSA zirveyi bırakmıyor! Elektrik dağıtım yatırımlarında hala lider

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) hazırlamış olduğu 2021 Sektör Raporu’na göre; Toroslar EDAŞ 2021 yılında 1 milyar 486, 2 milyon Türk Liralık yatırım ile Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapmış olan şirket oldu.

3e1n Sağlık Turizmi Limited Şirketi Kuruldu!

3e1n Sağlık Turizmi Limited Şirketi Pendik’te Eda Kurt ve Nurettin Kurt ortaklığında kuruldu!

Eda Karadağ'dan dolar ve altın için ses getirecek tahmin!

Gedik Yatırım Analisti Eda Karadağ döviz kurlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Eda Tur Turistik Hizmetler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eda Tur Turistik Hizmetler Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ayfer Turgut tarafından kuruldu.

Southwork Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Southwork Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Ataşehir'de Yeşim Perçinel Arditi ve Eda Manav ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak, Eda Manav ve Yeşim Perçinel Arditi ortaklığında kuruldu.

gaimder edaş Haberi

gaimder edaş

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER), Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ve yaklaşık 3 saat süren EDAŞ-Müteahhitler buluşmasına, Meclis Enerji ve Tabii Kaynaklar Komisyonu Başkanı da olan Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Toroslar EDAŞ Bölge Direktörü Akın Şahin, Gaziantep İl Müdürü Mehmet Unsu’nun yanı sıra yaklaşık 150 civarında dernek üyesi müteahhit katıldı.


BAŞKAN APA “ÖNÜMÜZÜ AÇIN”

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, yeni yönetim kurulu olarak göreve başladıklarında, ilk olarak Toroslar EDAŞ’ı ziyaret ederek, sorunlarını içeren bir rapor sunduklarını hatırlatarak, o görüşmede sundukları raporla ilgili çözüm önerisini birlikte değerlendirmek üzere ikinci kez bir araya geldiklerini söyledi. İnşaat sorunlarının çözümünün her platformda takipçisi olacaklarını belirten İbrahim Apa, “Amacımız üyelerimizin sorunlarına çözüm bulmak. Bu hedef doğrultusunda, EDAŞ yöneticileri ile ikinci kez bir araya geliyoruz. Toplantımızda yer alan Gaziantep Milletvekili...