19 / 05 / 2024

GAİMDER enerjisa

GAİMDER enerjisa

GAİMDER yeni yönetimi göreve hızlı başladı. Başkan İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu bu kez de inşaat sektörünün TEDAŞ ile yaşadığı problemlere çözüm bulmak amacıyla ENERJİSA Gaziantep İl Müdürü Mehmet Unsu’ya bir rapor sundu.

EnerjiSA faturalarında inanılmaz kampanya! 150 TL hediye! 

EnerjiSA, elektrik faturası ödemeleri için yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında, fatura ödeme talimatı verenler 2 hafta içerisinde indirimden faydalanabilecekler. Elektrik faturalarında sunulan bu kampanya, birçok kişinin ilgisini çekti ve konu hakkındaki araştırmalarını hızlandırdı. Kam

Enerjisa, Aygaz, Aksa, Çemtaş, Ford... Hangi şirketler temettü veriyor? Resmen tarih açıklandı! 2023 temettü ödemeleri

Temettü ödemeleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. En sık aratılanlar arasında ''Hangi şirketler ne kadar temettü veriyor'' sorusu merak ediliyor.  Enerjisa, Aygaz, Aksa, Çemtaş, Ford... Hangi şirketler temettü veriyor? Resmen tarih açıklandı! 2023 temettü ödemeleri...

Deprem sonrası Enerjisa’dan flaş açıklama! Acilen göz atmak gerekiyor!

Enerjisa, 2023 yılı kapsamında yapacağı yatırımları açıkladı. Şirket tarafından yapılan yatırım duyurusunda, yapılacak yatırımların önemli bir kısmının Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Toroslar Bölgesi’ne gerçekleşeceği belirtildi.

Enerjisa resmen duyurdu! Temettü ödemesinin tarihi belli oldu: Siz de şimdi bakın!

Enerjisa, KAP'ta gerçekleştirdiği açıklamada 30 Nisan'da hisse başına net 2.07 Türk Lirası temettü dağıtma kararı aldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Gaıa Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaıa Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Tuğba Okay tarafından kuruldu.

Gaı Mimarlık Ve İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Gaı Mimarlık Ve İç Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile B.Merve Aybüke Cüceler ve Irmak Ekim ortaklığında kuruldu. 

Enerjisa Enerji A.Ş’nin yeni ofisine Cushman & Wakefield imzası!

Türkiye'nin lider enerji şirketi olan Enerjisa Enerji A.Ş.'nin yeni merkez ofisinin kiralama danışmanlığını Cushman & Wakefield üstlendi.

İhlas Gayrimenkul, Enerjisa davasında anlaşma yoluna gitti!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Enerjisa Toroslar Elektrik Perakende Satış A.Ş. dava antlaşması hakkında açıklama yaptı.

Ga Yalıtım Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ga Yalıtım Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Arı tarafından kuruldu. 

Gaıa Beach Hotel Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gaıa Beach Hotel Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle Ataşehir'de kuruldu.

M1 Ga Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

M1 Ga Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Gündüz Bayer ve Yurdaer Kahraman ortaklığında kuruldu. 

Adana Enerjisa Tufanbeyli Meslek Lisesi'nin inşaatı başladı!

Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde Enerjisa Tufanbeyli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin inşaatına başlandı.

İbrahim Apa: Müteahhitlik Hizmet Kanunu yasalaşmalı!

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, sektörün geleceğinden umutlu olduğunu belirterek, "Gazi şehrimizden aldığımız kuvvetle Türkiye için üretmeye, inşa etmeye devam edeceğiz" dedi.

GAİMDER enerjisa Haberi

GAİMDER enerjisa

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği yeni yönetimi göreve hızlı başladı. İbrahimli 2. Bölgesindeki imar çalışmalarının hızlı bir şekilde sonuçlandırılması için önceki gün Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile görüşen Başkan İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu bu kez de inşaat sektörünün TEDAŞ ile yaşadığı  problemlere çözüm bulmak amacıyla ENERJİSA Gaziantep İl Müdürü Mehmet Unsu’ya bir rapor sundu.


SORUNLAR RAPOR HALİNE GETİRİLDİ


GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, Tedaş’a yapılan ziyaret öncesi, üyelerin sorunlarını içeren bir rapor hazırladı. Raporla birlikte Enerjisa Gaziantep İl Müdürü Mehmet Unsu makamında ziyaret edildi. Müteahhitlik sektörünün yaşadıkları problemlerin takipçisi olduklarını belirten Başkan İbrahim Apa “Sorunlarımızdan en önemlilerinden bir tanesi de Tedaş ile yaşadığımız sıkıntılardı. Bu ziyaret öncesi üyelerimizin görüşleri doğrultusunda bir rapor hazırladık. Yeni seçilen arkadaşlarımla birlikte hem İl Müdürü’müzle bir...