05 / 05 / 2024

Gala Şehircilik Gayrimenkul Geliştirme İnşaat şirketi

Gala Şehircilik Gayrimenkul Geliştirme İnşaat şirketi

Gala Şehircilik Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Ekrem Altun Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Aziz Altun ile Zeynep Altun Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Fatih'te kuruldu.

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Yerlikaya tarafından kuruldu.

Ertek Şehircilik Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Şehircilik Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Muhammed Yunus Ertek tarafından kuruldu.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İzmir'deki 85 gayrimenkulü satıyor!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İzmir ili, Bayraklı, Gaziemir, Karabağlar, Balçova ve Karşıyaka ilçelerinde yer alan 85 adet mesken nitelikli gayrimenkulü 29 milyon 165 bin TL'ye satıyor...

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 67 adet gayrimenkulü satışa çıkardı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne ait 27 arsa ve 40 gayrimenkul satışa çıkarılıyor.

Kayseri Melikgazi'de 8.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi'de yer alan gayrimenkulü 8 milyon 564 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Sarıyer'de 15.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Ayazağa Mahallesi, 10629 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulün 116084/240000 hissesini 15 milyon 536 bin 850 TL'ye satıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 35.3 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bahçelievler, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Eyüpsultan, Sarıyer ve Silivri İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait 13 gayrimenkulü 5 milyon 357 bin 166 TL'ye satıyor...

Adana Milli Emlak'tan satılık 31 gayrimenkul!

Adana Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Adana ili, Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Sarıçam ilçelerinde yer alan 31 gayrimenkulü satıyor...

Milli Emlak'tan İstanbul'da 25 milyon TL'ye satılık 49 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi tarafından, Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğüne ait 49 gayrimenkul 24 milyon 970 bin 312 TL'ye satışa çıkarıldı. 

Milli Emlak'tan İstanbul'da 36.3 milyon TL'ye satılık 69 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bahçelievler, Bakırköy, Şişli, Fatih, Avcılar, Beylikdüzü, Çatalca, Esenler, Beyoğlu ve Büyükçekmece ilçelerinde yer alan 69 gayrimenkulü satıyor.

Gaziantep'te satılık 21 gayrimenkul!

Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Gaziantep Şahinbey ve Şehitkamil'de yer alan 21 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Konya Meram'da 14.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 14 milyon 600 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 43 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Arnavutköy ve Beyoğlu ilçelerinde yer alan 43 gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Gala Şehircilik Gayrimenkul Geliştirme İnşaat şirketi Haberi

Gala Şehircilik Gayrimenkul Geliştirme İnşaat şirketi

Gala Şehircilik Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Ekrem Altun Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Aziz Altun ile Zeynep Altun Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Fatih'te kuruldu. 


Gala Şehircilik Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c)Türkiye sınırları içinde veya yabancı...