22 / 05 / 2024

Galata Muhallebicisi şubeleri

Galata Muhallebicisi şubeleri

Nişantaşı ve 212 AVM'de bulunan İstanbul'daki Saray Muhallebicisi zincirine rakip olarak gösterilen Galata Muhallebicisi'nin kapanmış olabileceği konuşuluyor.

Alaçatı Muhallebicisi 14 şehirde şube açacak!

14 yeni şehirde açacağı şubeleri için yatırımcıları ile çalışmalarına devam eden Alaçatı Muhallebicisi, yılsonuna kadar şube sayısını 70’e yükseltmeyi hedefliyor.

Nişantaşı ve 212 AVM'deki Galata Muhallebicisi kapandı mı?

Nişantaşı ve 212 AVM'de bulunan İstanbul'daki Saray Muhallebicisi zincirine rakip olarak gösterilen Galata Muhallebicisi'nin kapanmış olabileceği konuşuluyor.

Nar Motorlu Araçlar Ve Turizm Anonim Şirketi Galata Kahvehanesi Şubesi açıldı!

Nar Motorlu Araçlar Ve Turizm Anonim Şirketi Galata Kahvehanesi Şubesi 4.5 milyon TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

2000 yılında Galata Kulesi'nin dış cephe onarımı bitmiş!

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu'nun kararları doğrultusunda başlatılan Galata Kulesi'nin dış cephe onarımı ve temizliği 2000 yılında tamamlanmış. Onarım çalışmaları için 235 milyar lira harcanmış.

1999 yılında Galata Kulesi'ne milenyum restorasyonu!

1999 yılında Galata Kulesi'nde oluşan çatlaklar aslına uygun bir malzemeyle Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilecekmiş. En son 1967 yılında restore edilen tarihi kulenin restorasyonu 200 milyar liraya mal olacakmış.

Tophane nargile cafeleri Galata Port projesi kapsamında yıkılacak!

İstanbul'un en meşhur nargile kafelerinin yer aldığı Tophane'de nargile dönemi artık sona eriyor. Galata Port Projesi kapsamında yıkılacak olan 20 nargile kafeden 14'ü kapısına kilit vurdu.

1994 yılında tarihi Galata Köprüsü yeni yerine yerleştirilmiş!

1994 yılında tarihi Galata Köprüsü, Balat-Hasköy arasındaki yeni yerine yerleştirilmiş. 80 yıldan fazla İstanbul'a hizmet eden tarihi köprünün yenileme çalışmaları 160 milyar liraya mal olmuş.

1992 yılında Galata Köprüsü hizmete açılmış!

1992 yılında yeni Galata Köprüsü Başbakan Süleyman Demirel tarafından hizmete açılmış. STFA Grubu tarafından yapılan ve yapımı 5 yıl süren köprünün bir şeridi de tramvaya ayrılmış.

1992 yılında tarihi Galata Köprüsü mahkemelik olmuş!

1992 yılında tarihi Galata Köprüsü'nün Eminönü Yakası'ndaki bölümü sulara gömülmüş. Köprüyü kimin batırdığı ve kimin çıkaracağı İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile STFA Grubu arasında mahkemelik olmuş.

1992 yılında Galata Köprüsü hizmete açılacakmış!

1992 yılında yeni Galata Köprüsü hizmete açılacakmış. Toplam altı şerit olarak inşa edilen köprüde raylı sistem toplu taşıma araçlarına da yer bırakılmış. Köprünün açılışı Başbakan Süleyman Demirel tarafından yapılacakmış.

Yeni Galata Köprüsü trafiğe kapanıyor!

Yeni Galata Köprüsü’nde baskül köprünün otomasyon sistemine ait kısmi yenileme ve bakım çalışması yapılacağından Yeni Galata Köprüsü 03.04.2015 tarihinde 01:30-04:30 saatleri arasında trafiğe kapatılacak...

1991 yılında tarihi Galata Köprüsü Ayvansaray-Hasköy arasına yerleştirilecekmiş!

1991 yılında tarihi Galata Köprüsü'nün Ayvansaray ile Hasköy arasına yerleştirileceği açıklanmış. Tarihi köprü, Haliç'te yeni yerine kazıklar üzerine yerleştirilecekmiş ve ağır taşıtlar dışında trafiğe açık olacakmış.

Kocaeli Ada Park projesine Galata Kulesi yapılacak!

Başiskele Belediyesi kentin mobilyasına uygun estetik değerler ve eserleri Başiskele’ye kazandırmaya devam ediyor. Ada Park’a şimdi de Galata Kulesi yapılacak.

Galata Muhallebicisi şubeleri Haberi

Galata Muhallebicisi şubeleri

Nişantaşı ve 212 AVM'de bulunan İstanbul'daki Saray Muhallebicisi zincirine rakip olarak gösterilen Galata Muhallebicisi'nin kapanmış olabileceği konuşuluyor.


Hürriyet yazarı Jale Özgentürk, bugünkü yazısında ünlü lokantanın kapanmış olabileceğine işaret etti.


İşte Özgentürk'ün yazısının o bölümü:


"GALATA MUHALLEBİCİSİ KAPANDI MI? 

İSTANBUL’da Topbaş ailesinin Saray’ına rakip bir muhallebiciydi Galata. Yemek yapmaya meraklı iki arkadaş olan Ömer Yönder ve İbrahim Orga 2010’da kurmuştu. Amaçları geleneksel tatları modern bir sunumla tüketiciye sunmaktı.Adını ise İbrahim Orga’nın dedesinin 1879’da Galata’da kurduğu aynı adlı muhallebiciden alıyordu. İsmi seçmelerinin bir başka nedeni de, Galata semtinin Rumca adının da süt anlamına gelen Gala’dan geldiği söylentisiydi.İlk restoran İkitelli’de 212 Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Sonra zincire dönüştü. İddialı şubelerden biri de Nişantaşı’ndaydı. Beyaz yakalıları hedefleyen iki ortak, yurtdışında da büyümeyi istiyordu.Nişantası’ndaki restoranın kapısında bir süredir “sigara...