05 / 05 / 2024

galatasaray 2016 borcu

galatasaray 2016 borcu

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin (GSYİAD) Levent'te bulunan lokalinde gerçekleştirilen toplantıda, genel kurul üyelerine planlarını aktardı.

Galatasaray ile Emlak Konut resmen yollarını ayırdı! 

Beykoz Riva ve Bakırköy Florya'daki arsalar üzerinde proje geliştirmek amacıyla Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Emlak Konut GYO arasında 2016 yılında imzalanan protokoller feshedildi....

Galatasaray Florya ve Riva projeleri iptal mi?

Emlak Konut GYO, Galatasaray ile 2016'da imzalanan Riva ve Florya protokollerin feshi sürecine başlandığını açıkladı. Galatasaray tarafı, iki projenin ayrılarak Florya dahil edilmeden Riva projesi için yeni bir sözleşme talep ediyor...

Emlak Konut'tan Galatasaray açıklaması: Protokollerin fesih süreci başladı!

Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arasında 2016 yılında imzalanan protokollerin feshi süreci başlatıldı...

Galatasaray Florya ve Riva arazisiyle borçlarını kapatamadı!

Galatasaray Haziran 2017 bilançosunu açıkladı. Kulübün sezonu rekor zarar ile kapattığı ortaya çıktı.2016-2017 sezonunda 297 milyon lira zarar eden kulüp borcunun bir kısmını arazi satışları ile kapatmıştı.

Riva Galatasaray'ı kurtarır mı?

Türkiye’nin 4 büyük kulübünde borç zirve yaptı. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un borcu 3.8 milyar lirayı buldu.

Galatasaray'ın Riva arazisine Suudi Arabistanlı şirket talip!

Emlak Konut'un Galatasaray Spor Kulübü ile 29 Haziran 2016’da imzaladığı protokol sonrasında geliştireceği Riva projesi için 8 Haziran'da ihaleye çıkacak. İhalede Suudi Arabistan merkezli bir şirketin üç parsele birden talip olacağı iddia edildi.

Riva arazisi Galatasaray'a nefes aldırdı!

Galatasaray Riva arazisi için gelen ilk ödemeyle borcunu önemli miktarda azalttı. Sarı kırmızılıların borcu, Riva arazisi için gelen ilk ödemeyle 218 milyon dolara geriledi.

Galatasaray Riva projesinin ihalesi 8 Haziran'da!

Emlak Konut'un Galatasaray Spor Kulübü ile 29 Haziran 2016’da imzaladığı protokol sonrasında geliştireceği Riva projesinin ihale tarihi açıklandı. Proje için hazırlatılan mimari görseller yayınlandı. İşte Galatasaray Riva projesinin ihale detayları...

Galatasaray Riva ve Florya projesiyle 315 milyon TL borcu ödedi!

Galatasaray’da bugün düzenlenen olağan divan kurulu toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Galatasaray'ın borcu ve Riva ve Florya projesinin detayları paylaşıldı.

Emlak Konut ile Galatasaray ek protokol imzaladı!

Emlak Konut ile Galatasaray Spor Kulübü Derneği arasında 29 Haziran 2016 tarihinde imzalanan protokolle ilgili sürecin yürütülmesine yönelik olarak ek protokol imzalandı.

Alanya Belediyesi'nden vergi borcu hatırlatması!

19 Ağustos 2016 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan, 6736 sayılı torba yasada bazı borçlara yapılandırma fırsatı sağlandı. Bu kapsamda belediyeye çevre temizlik, emlak vergisi ve ilan reklam borcu olanlar, borçlarını yapılandırmaya başladı.

Vergi borcu yapılandırmalarında son 10 gün!

Emlak vergisinden, ilan reklam vergisine, su borcundan çevre temizlik vergisine kadar Belediyelerin her türlü alacaklarına bağlı faiz, gecikme faizi ve gecikme zammı silinerek, yeniden yapılandırılan borcu, taksitle ödeme imkanı 25 Kasım 2016 tarihinde sona eriyor.

Galatasaray'ın varlıklarını satmaktan başka çaresi yok!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Galatasaray’ın borcunun 1.5 milyar dolara yaklaştığını ve bunun yarısının bankalara faiz borcu olduğunu, ayrıca her 5 senede ödedikleri faizle bir Riva'nın gittiğini’’ belirterek genel kurula seslendi: “Sayın Genel Kurul, yolun sonuna geldik..."

galatasaray 2016 borcu Haberi

galatasaray 2016 borcu

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesiyle ilgili olarak 22 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek olağanüstü genel kurul öncesi ilk bilgilendirme toplantısını yaptı.


Özbek, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin (GSYİAD) Levent'te bulunan lokalinde gerçekleştirilen toplantıda, genel kurul üyelerine planlarını aktardı.


Galatasaray'ın Florya arazisi elden çıkarılmamalı!


Katılımcılara hitap eden başkan Özbek, Galatasaray'ın geleceği için mali bağımsızlığı temin etmeyi, oluşturulacak kulüp kriterleriyle bağımsızlığı kalıcı kılmayı ve sportif başarılarda devamlılığı sağlama hedefleri olduğunu dile getirirken, gayrimenkul projelerine verdikleri önemi vurguladı.


Türkiye'nin dünyada en fazla tanınan kulübünün Galatasaray olduğunu söyleyen Özbek, "Kulübümüzün gelirleri fevkalade ama giderleri de öyle. Mali anlamda çok sıhhatli değiliz. Gözden geçirilmesi gereken seviyelerde gider bulunuyor. Kulübün 1,5 milyar lira, yani yaklaşık 500 milyon dolar borcu mevcut." dedi.


Başkan Özbek, toplam...