29 / 04 / 2024

galatasaray arazileri 2015

galatasaray arazileri 2015

ŞAMPİYONLUK yarışının en iddialı takımlarından Galatasaray'da 23 Mayıs günü seçimli olağan genel kurul yapılacak. Seçim öncesi Hürriyet'e konuşan iki başkan adayı Dursun Özbek ve Ahmet Özdoğan projelerini anlattı.

Galatasaray'da Florya karmaşası!

Galatasaray'da Florya ve Riva arazileri için yeniden yapılan anlaşma tartışmalara yol açtı. GS'nin eski başkanı Dursun Özbek, Mustafa Cengiz'in yaptığı anlaşma ile kulübü zarara uğrattığını söyledi...

Galatasaray Emlak Konut ile anlaşma imzalıyor!

Galatasaray yönetimi, Emlak Konut ile Riva ve Florya arazileri için yeni anlaşmaya imza atacak.

Kaan Kançal'dan Galatasaray Riva ve Florya arsası açıklaması!

Galatasaray Kulübü başkan yardımcısı Kaan Kançal, Riva ve Florya arazileri için imzalanan anlaşmanın Emlak Konut tarafından feshedildiğini ifade ederek konunun kendi menfaatlerine çözüleceğini umduğunu söyledi...

Galatasaray Divan Kurulu Riva ve Florya için 23 Eylül'de toplanıyor!

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu 23 Eylül Pazartesi günü yapılacak toplantı basına kapalı gerçekleştirilecek. Toplantıda Riva ve Florya arazileri için yapılan protokollerin güncel durumlarının ve olası sonuçlarının konuşulacak...

Galatasaray, Riva'dan 442 milyon lira gelir elde etti!

Galatasaray Kulübünün olağanüstü kongresi Haliç Kongre Merkezi Haliç Oditoryum Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Dursun Özbek, Riva ve Florya arazileri hakkında açıklamalar yaptı. 

İcra yoluyla satılan tarım arazileri meclise taşındı!

2015-2017 döneminde tarım kredisi kullanan çiftçi sayısına ve icra yoluyla satılan tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu yazılı soru önergesi hazırladı..

Galatasaray'ın borç alacak farkını Riva ve Florya arazileri düşürdü!

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek "Gündemimizde Galatasaray Kulübünün en önemli projelerinden biri olan Riva ve Florya'nın geliştirilmesi için Emlak Konut ile yapılan anlaşma var. 8 Haziran'da ihaleye çıkacak" dedi.

GS'nin Florya ve Riva arazileri ile ilgili protokol yakında imzalanacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Emlak Konut ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Florya ve Riva arazileri ile ilgili protokolün önümüzdeki günlerde imzalanacağını söyledi.

Emlak Konut, Galatasaray'ın Riva ve Florya arazilerini ihale edecek!

Galatasaray Spor Kulübü, kulübün Florya ve Riva'daki arazileri üzerinde proje yapılması için Emlak Konut GYO ile bir protokol imzalamıştı. Dün Emlak Konut ile işbirliği yapılması için yönetim kuruluna yetki verildi.

Galatasaray, Riva ve Florya arazileri için toplantıya başladı!

Galatasaray Kulübünde, mali darboğazdan çıkabilmek için planlanan Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesi projelerinin görüşüleceği olağanüstü genel kurul başladı.

Galatasaray, Riva ve Florya arazileri için destek isteyecek!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Özbek, sarı-kırmızılı kulübün resmi yayın organı Galatasaray dergisinin eylül sayısında klüp ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Adası için olağanüstü toplanılıyor!

Sarı-kırmızılı kulüp, kira sözleşmesi 30 Kasım 2015'te sona erecek Galatasaray Adası'nın gelecekte nasıl değerlendirileceğiyle ilgili daha önce olağanüstü genel kurul çağrısı yaptı.

Dumankaya ve Galatasaray sponsorluk anlaşması imzaladılar!

Galatasaray'ın 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzalandı. İşbirliği, 2015-2016 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca, yani 2017-2018 sezon sonuna kadar devam edecek.

galatasaray arazileri 2015 Haberi

galatasaray arazileri 2015

ŞAMPİYONLUK yarışının en iddialı takımlarından Galatasaray'da 23 Mayıs günü seçimli olağan genel kurul yapılacak. Seçim öncesi Hürriyet'e konuşan iki başkan adayı Dursun Özbek ve Ahmet Özdoğan projelerini anlattı. Özdoğan, "Biz Galatasaray'ı ortak akılla yöneteceğiz. Sponsorlarla da aramızı düzelteceğiz" derken, Özbek, "2 yılda borç konusunu Galatasaray'ın gündeminden kaldıracağız. Beyoğlu, Riva ve Florya'daki gayrimenkullerin değerlendirilmesi için proje hazırladık" açıklamasyraptı. 


Özbek: Otel projesi ile kalıcı gelir elde ederiz 

GALATASARAY Kulübü başkanlığına aday olan Dursun Özbek, Galatasaray'ın ekonomik kalkınması için hayli iddialı konuşuyor. 2 yılda borç konusunun gündemden kalkacağını söyleyen Özbek, yapılması planlanan otelin ileride Galatasaray'ın en önemli gelir kalemlerinen biri olacağı görüşünde. Ayrıca Özbek, GS'ın Beyoğlu, Riva ve Florya'daki gayrimenkullerinin de değerlendirilmesi için proje hazırladı. 


GELİR-GİDER DENGİSİ 

Turizm ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren şirketleri olan Özbek,...