29 / 04 / 2024

Galatasaray borcu

Galatasaray borcu

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas yıllık olağan mali genel kurulda yaptığı açıklamada  "Florya'daki projeyle banka borçlarımızı 3 senede kapatmayı ümit ediyoruz" dedi.

Galatasaray gayrimenkulleri ve hesaplarındaki hacizlerin kaldırıldığını açıkladı!

Galatasaray Kulübü, kulübün gayrimenkulleri ve hesapları üzerindeki bütün hacizlerin kaldırıldığını duyurdu...

Galatasaray'a 102 milyon liralık haciz!

Dursun Özbek'in haciz ve ipotek koydurma ihtimali nedeniyle Florya'nın tapusunu almakta acele ettiklerini söyleyen Mustafa Cengiz, "Kendisiyle görüşmeler yapıyoruz. Çözüm arıyoruz. Şu anda faizle birlikte 102 milyon lira haciz var. Allah kimsenin evine, ocağına haciz düşürmesin" dedi...

Riva projesiyle Galatasaray'ın borçları sıfırlanacak!

Riva projesinden gelecek gelirin transfere harcandığı yönündeki eleştirilere yanıt veren Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek bu projeyle Galatasaray'ın borçlarını sıfırlamayı arzuladıklarını söyledi

Galatasaray Riva ve Florya projesiyle 315 milyon TL borcu ödedi!

Galatasaray’da bugün düzenlenen olağan divan kurulu toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Galatasaray'ın borcu ve Riva ve Florya projesinin detayları paylaşıldı.

Riva Galatasaray'ı kurtarır mı?

Türkiye’nin 4 büyük kulübünde borç zirve yaptı. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un borcu 3.8 milyar lirayı buldu.

Riva arazisi Galatasaray'a nefes aldırdı!

Galatasaray Riva arazisi için gelen ilk ödemeyle borcunu önemli miktarda azalttı. Sarı kırmızılıların borcu, Riva arazisi için gelen ilk ödemeyle 218 milyon dolara geriledi.

Galatasaray Riva ve Florya projesiyle 315 milyon TL borcu ödedi!

Galatasaray’da bugün düzenlenen olağan divan kurulu toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Galatasaray'ın borcu ve Riva ve Florya projesinin detayları paylaşıldı.

Galatasaray'ın varlıklarını satmaktan başka çaresi yok!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Galatasaray’ın borcunun 1.5 milyar dolara yaklaştığını ve bunun yarısının bankalara faiz borcu olduğunu, ayrıca her 5 senede ödedikleri faizle bir Riva'nın gittiğini’’ belirterek genel kurula seslendi: “Sayın Genel Kurul, yolun sonuna geldik..."

Emlak vergisi borcu torba yasa ile nasıl yapılandırılacak?

Torba yasada emlak vergisine dair düzenlemeler var mı? Emlak vergisi, torba yasada nasıl ele alındı? Torba yasaya göre emlak vergisinden muaf olan taşınmazlar hangileri? Torba yasaya ile emlak vergisi borcu yapılandırılabilecek mi?

Ali Sabancı: Pegasus'u, Galatasaray'ın Amrabat'ı aldığı fiyata aldık!

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Pegasus'u aldığı dönemi hatırlatarak, "Çok fazla para koymadık. Galatasaray Nordin Amrabat'ı aldı. Galatasaray'ın aldığı fiyata biz Pegasus'u almıştık" dedi.

Konut kredisi borcu bitince ne yapılır?

Konut kredisi kullanarak bir ev sahibi olduğunuzu ve bankaya olan kredi borcunuzun tamamını ödediğinizi farz edelim. Bu durumda konut kredisi borcu bitince ne yapılır? İpotek nasıl kaldırılır?

Türkiye'nin ilk akıllı stadı Galatasaray'ın!

Galatasaray Spor Kulübü ile TTNET, Türk Telekom Arena Stadyumu'ndaki tüm tribünlerde, "GS TTNET WiFi" hizmeti ile futbolseverlere yüksek kapasite ve hızda internet erişimi sağlamak üzere bir işbirliği anlaşması imzaladı.

Taner Yıldız: Resmi daireler ve belediyelerin 1.6 milyar TL elektrik borcu var!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, “Kamu kurum ve kuruluşlarının devlete elektrik borcu var mıdır? diye sordu. Enerji Bakanı Taner Yıldız, resmi daireler ve belediyelerin toplam 1.6 milyar TL elektrik borcu olduğunu açıkladı.

TTNET ile Galatasaray, Türkiye'nin ilk akıllı stadyumuna imza attı!

TTNET ile Galatasaray, Türkiye'nin ilk akıllı stadyumuna imza attı. Yapılan işbirliği ile Türk Telekom Arena tüm tribünlerinde Wi-Fi servisi verilen ve internet tabanlı dijital uygulamaların sunulacağı Türkiye'nin ilk akıllı futbol stadyumu olacak...

Vergi borcu affı ve hacizler beklemede!

Meclis'in tatile girmesiyle yaklaşık 20 milyon kişiyi ilgilendiren vergi ve prim affı iki ay daha gecikecek. Bu gecikme emlak vergisinden Bağ-Kur'a kadar birçok kalemde borcu olanları tedirgin etti...

Galatasaray Vakfı kentsel dönüşüme destek verdi!

Galatasaray Vakfına ait 20 bin metrekarelik alan Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar arasında imzalanan uzlaşma tutanağı ile belediyeye devredildi.

1939 yılında Galatasaray karakol binasını Milli Eğitim Bakanlığı istimlak edecekmiş!

Galatasaray karakol binasını İş Bankası Defterdarlık'tan alarak yüzde on beş karla 81 bin liraya Sümerbank'a satmış. Banka binayı istediği gibi kullanamamış. Eğitim Bakanlığı bu binayı taksitle alarak Galatasaray Lisesi'nin bahçesine katacakmış.

Galatasaray borcu Haberi

Galatasaray borcu

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Auditorium Toplantı Salonu'nda basına kapalı olarak yapılan yıllık olağan mali genel kurulda önemli açıklamalar yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Florya'da hayata geçireceklerini projenin kulüp için çok önemli olduğuna söyledi. Yaptığı açıklamada Florya'da kendi alanlarının iki katı da Emlak Konut GYO'nun hazineden aldığı arazi olduğunu söyleyen Elmas,  uzun süredir bu araziyi satın alarak bütün arazide yeni bir proje geliştirip, bu projeden gelecek bütün gelirle de banka borçlarının ödenmesi için çalıştıklarını söyledi. 

Geçtiğimiz hafta Emlak Konut ile bu arazinin alınması konusunda el sıkıştıklarını söyleyen Elmas, ayrıca yeniden yapılandırma anlaşmasını yaptıkları bankalarla da konuştuklarını söyledi.

Elmas Florya'da yapacakları yeni projeyle tüm banka borçlarını 3 sene içerisinde kapatmayı...