05 / 05 / 2024

galatasaray drogba

galatasaray drogba

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba Sapphire'de aylık 10 bin dolara 3+1 konut kiraladı

Dumankaya ve Galatasaray sponsorluk anlaşması imzaladılar!

Galatasaray'ın 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzalandı. İşbirliği, 2015-2016 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca, yani 2017-2018 sezon sonuna kadar devam edecek.

Galatasaray ve Dumankaya'dan işbirliği!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Galatasaray UEFA kriterlerini sağlamak için gayrimenkule yöneldi!

Son 3 sezonda zararı 100 milyon Euro'yu aşan Galatasaray, rakamı UEFA'nın şartı olan ‘30 milyon Euro'ya indirmek için inşaatçı oluyor.

Galatasaray yeni sponsoru Dumankaya ile sözleşme imzaladı!

Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya anlaşmaya imza attı.

Galatasaray Dumankaya İnşaat'la anlaştı!

Galatasaray, spor Toto Süper Lig ve Türkiye Ziraat Kupası maçlarında giyeceği forma göğüs sponsoru Dumankaya İnşaat oldu.

Galatasaray ile Dumankaya İnşaat arasında sponsorluk anlaşması!

Galatasaray Kulübü Başkan Dursun Özbek: "Galatasaray, mevcut gelirlerinin dışında yeni kaynaklar oluşturmak zorundadır. İlk günden beri gündemimizde İbrahimovic olmadığını defaatle söyledim" dedi.

Galatasaray, Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek: "Galatasaray'ın daha başarılı olması yönünde yapılan anlaşmayla Dumankaya İnşaat'ın da bu yapıya bir harç koyması bizi ziyadesiyle memnun etmiştir" dedi.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'la sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Galatasaray, Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Kulübü, Dumankaya İnşaat ile 3 sezonluk sponsorluk anlaşması imzalandığını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüp, anlaşma kapsamında 3 sezon için toplam 30 milyon lira alacak.

Galatasaray'ın yeni sponsoru Dumankaya İnşaat oldu!

Galatasaray Futbol A Takımının Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında giyeceği forma sponsoru Dumankaya İnşaat oldu.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'a sponsor oldu!

Galatasaray Kulübü, forma sponsorluğu için Dumankaya ile anlaşma sağladığını duyurdu. arı Kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig için Dumankaya İnşaat ile 3 yıllığına el sıkıştı. Detaylar Cuma günü açıklanacak.

Dumankaya İnşaat Galatasaray'a sponsor mu oluyor?

Galatasaray’a göğüs sponsoru olmak isteyen Dumankaya 1+1 teklif ile masaya oturdu. Geçen yıl Huawei’nin 4.1 milyon dolara ismini yazdırdığı alan için Dumankaya’nın 4 milyon doların altında teklif verdiği öğrenildi.

Galatasaray'ın Florya arazisine rezidans mı yapılacak?

Galatasaray, forma sponsorluğu için 55 milyon TL’ye 3 yıllık anlaşma imzaladığı Dumankaya ile kapsamlı bir ortaklığa giriyor. Florya’dan Riva’ya taşınacak olan Aslan’a yeni sponsoru TT Telekom Arena’nın yanında bir de kapalı spor salonu hediye edecek.

galatasaray drogba Haberi

galatasaray drogba
Galatasaray'ın son günlerde yaptığı transfer bombasının Fildişili yıldızı Didier Drogba'nın nerede yaşayacağı da belli oldu. İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Sapphire'in 15. katındaki 3 oda 1 salon dairede yaşayacak Drogba buraya aylık 10 bin dolar kira ödeyecek. Drogba evin dekorasyonu için 2 mimarla anlaştı. Yıldız futbolcu evinde kullanacağı mobilyaları İtalya'dan tercih etti. Boğaz manzarasına sahip konutta mobilyalar beyaz...