02 / 05 / 2024

Galatasaray Emlak

Galatasaray Emlak

Galatasaray Emlak Geliştirme Anonim Şirketi, Ümüt Özdemir, A.Emir Sarıgül ve Ali Dürüst tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi kuruldu! 

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydın Özbek, Erden Timur ve Metin Öztürk ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değerini açıkladı! 

Emlak Konut GYO Galatasaray Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parselinin 2022 değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Galatasaray Adası için tarihi imza atıldı! Tapusu alındı…

Milyonlarca Galatasaraylının yüzünü güldüren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'nın Milli Emlak'taki parsellerinin tapularını aldı.

Mustafa Cengiz: Emlak Konut ile yaşadığımız sorunu sulh yoluyla çözdük!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada, "Emlak Konut ile yaşadığımız sorunu sulh yoluyla çözdük" dedi.

Galatasaray Florya arazisinin tapusunu aldı!

Emlak Konut GYO ve Galatasaray Kulübü yeniden anlaştı. Sarı-kırmızılılar Florya arazisinin tapusunu resmi olarak aldı.

Galatasaray ile Emlak Konut arasında yeni anlaşma!

Galatasaray Kulübü, Emlak Konut GYO ile yeniden anlaştı. Başkan Mustafa Cengiz, yeni protokolle Florya'da kaldıklarını söyledi. 

Mustafa Cengiz'den Emlak Konut açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Emlak Konut ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cengiz, ''Florya, bizim mabedimiz. Gecikmeden kaynaklanan bütün faizleri ödeyeceğiz. Aldığımız 120 milyon TL'yi de geri ödüyoruz. Biz bedel ödeyerek tekrar evimize sahip oluyoruz'' dedi.

Florya, Galatasaray’da kaldı!

Galatasaray, Emlak Konut'la yaptığı anlaşmayla Florya tesislerini geri aldı. Fatih Terim’in isteğini yerine getiren kulüp, karşılığında 120 milyon lira ödeyecek...

Galatasaray’da Florya bilinmezliği!

Galatasaray SK ile Emlak Konut GYO arasında devir pazarlıkları başladı... Sarı kırmızılılar, projesinin iptal edildiği Florya arazisini geri alabilmek için temaslara başlarken konu ile alakalı olarak birçok soru yanıt bekliyor.

Galatasaray'da Florya zirvesi!

Florya Metin Oktay Tesisleri arazisi için çalışmalara başlayan Galatasaray, Emlak Konut’a 120 milyon TL önerdi. Bankalarla da masaya oturmayı planlayan sarı kırmızılı yönetim yapılandırma ile faizlerden kurtulmayı planlıyor.

Galatasaray Emlak Konut ile anlaşma imzalıyor!

Galatasaray yönetimi, Emlak Konut ile Riva ve Florya arazileri için yeni anlaşmaya imza atacak.

Galatasaray Florya'nın tapusunu geri istiyor!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetimin önümüzdeki süreç içerisinde Emlak Konut ile anlaşma sağlaması bekleniyor. Sarı kırmızılı grup tarihi mabedi yeniden kazanmak.

Galatasaray Emlak Haberi

Galatasaray Emlak

Galatasaray Emlak Geliştirme Anonim Şirketi, Ümüt Özdemir, A.Emir Sarıgül ve Ali Dürüst tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ağustos'ta kuruldu. Galatasaray Emlak Geliştirme Anonim Şirketi kuruluşundaki Ümüt Özdemir, A.Emir Sarıgül ve Ali Dürüst Yönetim Kurulu Üyesi olarak belirlendi. 


Galatasaray Emlak Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu;arsa arazi her türlü spor tesisi ofis konut iş merkezi a.v.m.hastane otel ticari depolar ticari parklar ve buna benzer gayrimenkul mallar ile (mülkiyetlerini edinmek kaydıyla)yurt dışındaki gayrimenkulleri satın alabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Galatasaray Emlak Geliştirme Anonim Şirketi adres: Seyrantepe, Ali Sami Yen Spor Kompleksi, Türk Telekom Arena Stadı, Huzur...