15 / 05 / 2024

Galatasaray Hayatpark 

Galatasaray Hayatpark 

Hayatpark Gayrimenkul A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı hakkındaki görüntüler sonrasında dün yapılacak olan sponsorluk anlaşması son anda iptal edildi...

Galatasaray ile Hayatpark Gayrimenkul sponsorluk anlaşması iptal!

Hayatpark Gayrimenkul A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı hakkındaki görüntüler sonrasında dün yapılacak olan sponsorluk anlaşması son anda iptal edildi...

Galatasaray, Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek: "Galatasaray'ın daha başarılı olması yönünde yapılan anlaşmayla Dumankaya İnşaat'ın da bu yapıya bir harç koyması bizi ziyadesiyle memnun etmiştir" dedi.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'la sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Galatasaray, Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Kulübü, Dumankaya İnşaat ile 3 sezonluk sponsorluk anlaşması imzalandığını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüp, anlaşma kapsamında 3 sezon için toplam 30 milyon lira alacak.

Galatasaray'ın yeni sponsoru Dumankaya İnşaat oldu!

Galatasaray Futbol A Takımının Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında giyeceği forma sponsoru Dumankaya İnşaat oldu.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'a sponsor oldu!

Galatasaray Kulübü, forma sponsorluğu için Dumankaya ile anlaşma sağladığını duyurdu. arı Kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig için Dumankaya İnşaat ile 3 yıllığına el sıkıştı. Detaylar Cuma günü açıklanacak.

Dumankaya İnşaat Galatasaray'a sponsor mu oluyor?

Galatasaray’a göğüs sponsoru olmak isteyen Dumankaya 1+1 teklif ile masaya oturdu. Geçen yıl Huawei’nin 4.1 milyon dolara ismini yazdırdığı alan için Dumankaya’nın 4 milyon doların altında teklif verdiği öğrenildi.

Galatasaray'ın Florya arazisine rezidans mı yapılacak?

Galatasaray, forma sponsorluğu için 55 milyon TL’ye 3 yıllık anlaşma imzaladığı Dumankaya ile kapsamlı bir ortaklığa giriyor. Florya’dan Riva’ya taşınacak olan Aslan’a yeni sponsoru TT Telekom Arena’nın yanında bir de kapalı spor salonu hediye edecek.

Galatasaray Adası için referandum yapılacak!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 30 kasımda sözleşmesi sona erecek Galatasaray Adası ile ilgili kongre düzenleyecek. Özbek, Ada'nın üyelerin kullanıma açılması ya da üçüncü kişilere kiralanması konusundaki tercihi üyelere soracak.

Galatasaray'ın Mecidiyeköy'deki otel inşaatında son durum!

Galatasaray'ın 150 milyon Dolar değerindeki otel projesi önemli mali kaynak yaratacak. Otel inşaatında sorunsuz biçimde 2 kat tamamlandı ve çalışmalar sürüyor.

Galatasaray Üniversitesi için restorasyon kampanyası başlatıldı!

Galatasaray Üniversitesi'nin yanan çatısının 3 yılda onarılmaması, "Turistik tesis mi olacak" endişesini yaratırken, 14 sivil toplum örgütü "Restorasyon yapılsın" kampanyası başlatıldı.

Galatasaray'ın Mecidiyeköy'deki otel projesinin kaba inşaatı bitti!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek "Riva'da bir milyon metrekarenin üzerinde bir arsamız var. 6-7 yıl önce orada villa projesi yapıldı ve ruhsatı alındı. Otel projesinde kaba inşaat bitti, dekorasyon projesi hazır. " dedi.

1942 yılında Galatasaray'ın Mecidiyeköy serüveni başlamış!

1942 yılında Beden Terbiyesi Müdürlüğü, Tekel'den 20 bin liraya satın aldığı Mecidiyeköy Likör Fabrikası'nın yanında bulunan sahayı 10 sene müddetle ve senede 12 lira kira ile Galatasaray Kulübü'ne kiralamış.

Galatasaray Hayatpark  Haberi

Galatasaray Hayatpark 

Hayatpark Gayrimenkul A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı hakkındaki görüntüler sonrasında lansman da iptal oldu.

Galatasaray ile Hayatpark Gayrimenkul A.Ş. arasında dün yapılacak olan sponsorluk anlaşması son anda iptal edildi.

Sabah’ta yer alan habere göre; Anlaşma öncesinde sosyal medyada ortaya çıkan ve firmanın sahibi Medet Anli’ye ait olduğu iddia edilen görüntüler sonrasında lansman iptal edildi. Hayatpark Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı’nın mağdur sıfatı ile şikâyetçi olduğu duyurulurken kulüpten ise şu açıklama yapıldı: “Lansman, söz konusu iddiaların açıklığa kavuşması adına  ileri bir tarihe ertelenmiştir.”

Galatasaray, Riva ve Florya arsalarından olabilir!