05 / 05 / 2024

galatasaray küçükçekmece kürek tesisi

galatasaray küçükçekmece kürek tesisi

Galatasaray Spor Klübü'ne ait, İstanbul Küçükçekmece gölü kıyısında yer alan kürek tesisleri için, hazine arazisi üzerine kaçak yapılanma sebebiyle yıkım kararı çıkarıldı...

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Coşkun tarafından kuruldu.

Esmer Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esmer Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Buğra Kürekçioğlu tarafından kuruldu.

Murat Kürekçi: İnşaat alanları yönetmeliğe aykırı!

İş kazalarının iş sağlığı ve yönetmeliğine uyulmadığı için meydana geldiğini söyleyen Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi, “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi’nin hazırladığı iş cinayetleri raporlarına göre ülkemizde en fazla ölüm yapı işlerinde meydana geliyor'' dedi.

Büyükçekmece'deki 130 dönümlük arazi Galatasaray'a tahsis edildi!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından Galatasaray'a 130 dönümlük arazi tahsis edildi. Sarı-kırmızılı kulübe tahsis edilen arazi için imza töreni yapıldı...

Tuzla'da 10 bin aile daha tapusuna kavuştu!

Tuzla Belediyesi, 10 bin aileyi daha tapu sahibi yaptı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Bir kördüğümü, akıntıya karşı kürek çekerek vatandaşın istediği şekilde çözdük." dedi

Ayşen Örek Design Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayşen Örek Design Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ayşen Gülbin Örek ve Armağan Can ortaklığında 30 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de kuruldu.

NUREM İnşaat'a 4 ödül birden!

Kurumlararası Dragon Kürek Yarışları Festivali'ne bu yıl ilk kez katılan NUREM İnşaat, dört ödül birden aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Uzun ve Mali İşler Koordinatörü Dilek Uzun da yarışma boyunca ekibe destek verdi.

Seyhan'da ada bazlı dönüşüm yapılacak!

Adana Kent Konseyi bünyesinde kurulan Kentsel Dönüşüm Çalışma Grubu, Kürek İhtisas Kulübü’nde bir araya geldi, oluşumun üçüncü toplantısına, önceki oturumlarda görüşülen konuların ana başlıklarda hatırlatılmasıyla başlandı.

Körfez Belediyesi, Kürek Kulübü için yeni tesis inşa ediyor!

Spora yatırımlarını sürdüren Körfez Belediyesi, sporda marka kent oluşturma hedefiyle sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Kürek Kulübü için yeni bir tesis inşa ediyor.

Manisa Kürekçi’nin altyapısı yenileniyor!

(MASKİ Genel Müdürlüğü, altyapı yenileme çalışmaları ile mahallerin geleceğini güvence altına alıyor. Bu kapsamda Gördes ilçesine bağlı Kürekçi Mahallesi’nin içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları başladı.

1985 yılında yarım asır sonra, Haliç'te ilk kürek yarışı yapılmış!

1985 yılında Haliç'te yarım asır sonra, ilk kez kürek yarışları yapılmış. Son kez 1930 yılında yapılan Fetih Kupası Kürek Yarışları, yarım asır sonra Atatürk Köprüsü ile Galata Köprüsü arasında yapılmış.

Irak'ta inşaat için elimizde kazma kürek bekliyoruz!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, " Irak'ta yeni hükümetle aramız iyi. Elimizde kazma kürek bekliyoruz '' dedi. Başbakan Davutoğlu'nun inşaat açıklamalarının yankısı hala sürüyor.

Adıyaman, su sporları merkezine kavuştu!

Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İşseven: " Atatürk Baraj göletinde yapılan Gazihandede Tesislerini dünyanın kürek merkezi yaparak, geleceğin başarılı sporcularını ve kürek takımlarını yetiştirmeyi amaçlıyoruz " dedi.

galatasaray küçükçekmece kürek tesisi Haberi

galatasaray küçükçekmece kürek tesisi

Halkalı Kanarya'da, Küçükçekmece gölü kıyısında 41 bin metrekare arazi üzerinde, 14 yıldır faaliyet gösteren Galatasaray Spor Klübü kürek tesisleri için, hazine arazisi üzerine kaçak yapılanma sebebiyle yıkım kararı çıkarıldı. Tesislerin işgal niteliği taşıdığı gerekçesiyle Küçükçekmece Belediyesi tarafından kulübe tahliye yazısı gönderildi. Tesis, 200 kürekçiye ev sahipliği...