18 / 05 / 2024

Galatasaray oteli nerede

Galatasaray oteli nerede

Galatasaray'ın yeni Başkanı Duygun Yarsuvat Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıracak şu açıklamalarda bulundu: 4’üncü yıldız ve otel inşaatı aynı önemde. Galatasaray bu sezon ikisinden de vazgeçemez...

Ünal Aysal aynı oteli iki ayrı firmaya mı satmak istedi?

Habertürk yazarı Fatih Altaylı'dan aynı oteli iki ayrı firmaya satmaya kalkışan, satıştan indirim talebi üzerine vazgeçtiğini açıklayan Galatasaray'ın eski başkanlarından Ünal Aysal'a belgeli cevap. 

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor?

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. 

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede? Harita ve konum bilgisi!

Bugün resmen satışa çıkan Düşler Vadisi Riva nerede? İşte harita ve konum bilgisi...

Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Yılmaz İnşaat projesi Düşler Vadisi Riva bugün resmen satışa çıktı. Projede villa fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Peki Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Düşler Vadisi projesi Yılmaz İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’daki arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Altınsoy İnşaat, konut sektörüne giriyor!

Galatasaray Oteli, Forum İstanbul ve Pendorya AVM gibi projeleri hayata geçiren Altınsoy İnşaat şimdi de konut sektörüne giriyor. Altınsoy İnşaat'ın Pendik'te hayata geçireceği Panorama Pavli'yi projenin satış koordinatörü İsmail Gökalp'le konuştuk. İşte o röportaj...

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli’nin inşaatında son durum ne?

Sarı-Kırmızılı kulübün eski Ali Sami Yen Stadı'nın yanında yükselen binasının kabası biteli 3 aya yakın süre geçmesine karşın inşaatta ilerleme olmaması camiada merak uyandırıyor.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli'nde sona yaklaşıldı!

Galatasaray Kulübünün nisan ayı olağan divan kurulu toplantısı yapıldı. Toplantı, divan kurulu üyeleri arasında yapılan oylama sonucunda basına kapalı gerçekleştirildi.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli satılacak mı?

Galatasaray Kulübü, Mecidiyeköy'deki oteli kiralama düşüncesinden vazgeçiyor. Yılda 40 milyon Dolar'a yakın faiz ödeyen Dursun Özbek Yönetimi, 150 milyon Dolar civarında bir fiyata oteli satıp borç kamburunu biraz olsun azaltmayı hedefliyor.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli yıllık 5 milyon dolar gelir sağlayacak!

G.Saray’ın Mecidiyeköy’de yapımı süren oteline reklam vermek isteyenler sıraya girdi. Eski Ali Sami Yen Stadı’nın yanında bulunan eski GS Store arazisi üzerine yapılan otelden başkan Dursun Özbek yıllık 5 milyon dolar gelir beklediklerini belirtti.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli'nin ekspertiz değeri 140 milyon dolar!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan'ın sorularını yanıtladı. Özbek Mecidiyeköy'deki otelin ekspertiz değeri 140 milyon dolar olduğunu belirtti.

Mecidiyeköy'deki yapımı süren Galatasaray Oteli satılacak mı?

12 Şubat’taki zirvede UEFA’ya sunulacak projeler üzerinde çalışan Galatasaray yönetimi, Mecidiyeköy’de yapımı süren oteli satmayı planlıyor. Proje gerçekleşirse kasaya tam 150 milyon dolar girecek.

GS yönetimi, Ali Sami Yen Oteli ve Riva projelerini hayata geçirecek!

Son 3 sezon zararı şu an 106 milyon Euro olan Galatasaray'da yönetim; Ali Sami Yen Oteli, Riva projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Galatasaray oteli nerede Haberi

Galatasaray oteli nerede

"4’üncü yıldız ve otel inşaatı aynı önemde. Galatasaray bu sezon ikisinden de vazgeçemez. Hiçbir şeyi gizleyemem. Benim ruhum böyle. Zamanla başka (başkan) örnekleri çıkacaktır. Hiçbir şeyi gizleyemem. Benim ruhum böyle. Zamanla başka (başkan) örnekleri çıkacaktırHaftaya Mecidiyeköy’de kuleyi dikmeye başlarız. Ali Sami Yen adını farazi olarak söyledik."


Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, farklı tarzı ile öne çıkıyor. Şeffaflığı ilke edinen ve son mali genel kurul ile pan toplantısında gündemdeki konularla ilgili ince detaylara kadar bilgi veren Yarsuvat, “Benim ruhum öyle. Hiçbir şeyi gizleyemem. Zamanla başka örnekler de çıkacaktır” dedi. Şeffaflığın kulübe daha çok şey kazandıracağını vurguladı.


GALATASARAY'A 16 MİLYON DOLARA MAL OLACAK


Baş­kan Duy­gun Yar­su­vat, bu se­ne­ki 4’ün­cü yıl­dız re­ka­be­ti­ne de de­ğin­di. Ta­kı­mın Sü­per Li­g’­de he­de­fe emin adım­lar­la iler­le­di­ği­ni be­lir­tir­ken, hem şam­pi­yon­lu­ğun hem...