03 / 05 / 2024

Galatasaray 2015'te otel inşaatına başlayacak!

Galatasaray 2015'te otel inşaatına başlayacak!

Galatasaray'ın yeni Başkanı Duygun Yarsuvat Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıracak şu açıklamalarda bulundu: 4’üncü yıldız ve otel inşaatı aynı önemde. Galatasaray bu sezon ikisinden de vazgeçemez...



"4’üncü yıldız ve otel inşaatı aynı önemde. Galatasaray bu sezon ikisinden de vazgeçemez. Hiçbir şeyi gizleyemem. Benim ruhum böyle. Zamanla başka (başkan) örnekleri çıkacaktır. Hiçbir şeyi gizleyemem. Benim ruhum böyle. Zamanla başka (başkan) örnekleri çıkacaktırHaftaya Mecidiyeköy’de kuleyi dikmeye başlarız. Ali Sami Yen adını farazi olarak söyledik."


Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, farklı tarzı ile öne çıkıyor. Şeffaflığı ilke edinen ve son mali genel kurul ile pan toplantısında gündemdeki konularla ilgili ince detaylara kadar bilgi veren Yarsuvat, “Benim ruhum öyle. Hiçbir şeyi gizleyemem. Zamanla başka örnekler de çıkacaktır” dedi. Şeffaflığın kulübe daha çok şey kazandıracağını vurguladı.


GALATASARAY'A 16 MİLYON DOLARA MAL OLACAK


Baş­kan Duy­gun Yar­su­vat, bu se­ne­ki 4’ün­cü yıl­dız re­ka­be­ti­ne de de­ğin­di. Ta­kı­mın Sü­per Li­g’­de he­de­fe emin adım­lar­la iler­le­di­ği­ni be­lir­tir­ken, hem şam­pi­yon­lu­ğun hem de bu dö­nem­de star­tı ve­ril­me­si plan­la­nan in­şa­at iş­le­ri­nin ay­nı önem­de ol­du­ğu­nu sa­vun­du. Ri­va ara­zi­si­nin değerlendi­ril­me­si­nin ya­nı sı­ra Me­ci­di­ye­kö­y’­de­ki ara­zi­ye ya­pıl­ma­sı pla­nan otel­le il­gi­li so­ru­mu­za ce­vap ve­ren Yar­su­vat, “Ga­la­ta­sa­ray için bu se­zon­ki 4’ün­cü yıl­dız ve şam­pi­yon­luk ile he­def­le­di­ği­miz in­şa­at pro­je­le­ri ay­nı önem­de­dir. Her iki­si de ku­lü­bü­mü­zün ge­le­ce­ği açı­sın­dan mühimdir. Hiçbirin­den vaz­geç­me­miz müm­kün de­ğil­di­r” de­ğer­len­dir­me­si yap­tı.


"HER TOPLANTIDA OLAY MI ÇIKACAK!"


Yar­su­vat, Me­ci­di­ye­kö­y’­de es­ki sta­dın ya­nın­da­ki GS Sto­re Ça­dı­rı­’nın ol­du­ğu ara­zi için “İş­ye­ri in­şa­atı ruh­sa­tı var. Ama so­run de­ğil. İn­şa­at başla­dık­tan son­ra ote­le çe­vi­re­bi­li­yo­ruz. Ote­le, Ali Sa­mi Yen is­mi­ni­nin ve­ril­me­si şart de­ğil. Biz bu­nu ma­li ku­rul­da fa­ra­zi söy­le­dik. Ge­nel ku­rul uy­gun gör­mez­se ol­maz. On­lar oy­la­ya­cak. Önü­müz­de­ki haf­ta ku­le­yi dik­me­ye baş­la­rı­z” di­ye ko­nuş­tu. Söz ko­nu­su ote­lin ma­li­ye­ti 16 mil­yon dolar, yıl­lık ge­li­ri ise 5-6 mil­yon do­lar ola­rak he­sap­lan­mış­tı.


Ku­lü­bün çok me­se­le­si ol­du­ğu­nu ve ade­ta baş­la­rı­nı kal­dı­ra­ma­dık­la­rı­nı da be­lir­ten Yar­su­vat, in­ce me­saj­lar yol­la­dı. Her top­lan­tı­da olay çı­ka­cak zan­ne­dil­di­ğin­den ya­kı­nan Baş­kan, son di­van ku­ru­lu top­lan­tı­sı­nı kastet­ti ve “Ru­tin şey­ler ya­pı­yo­ruz. Nor­mal ko­nu­la­rı ko­nu­şu­yo­ruz. Sü­rek­li olay mı çık­ma­lı­” di­ye­rek söz­le­ri­ni nok­ta­la­dı.


Ahmet Konanç-Bugün


Geri Dön