05 / 05 / 2024

Galatasaray otel

Galatasaray otel

Galatasaray'ı 811 milyon liralık borç yükünden kurtaracak Mecidiyeköy'deki lüks otel projesi belediyeye takıldı. Yeniden başvuru yapmaya hazırlanan kulüp, yıllık 5 milyon dolar kira getirisi hedefinde...

Galatasaray'ın Mecidiyeköy'deki otelinin inşaatı başladı!

ALİ Sami Yen Stadı'nın bulunduğu arazide daha önce GS Store olarak hizmet veren bölümün değerlendirilmesi ile ilgili genel kurul üyelerinden yetki alan yönetim, inşaata başladı.

Galatasaray 2015'te otel inşaatına başlayacak!

Galatasaray'ın yeni Başkanı Duygun Yarsuvat Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıracak şu açıklamalarda bulundu: 4’üncü yıldız ve otel inşaatı aynı önemde. Galatasaray bu sezon ikisinden de vazgeçemez...

Ali Sami Yen Otel projesi iptal mi edildi?

Ali Sami Yen Stadyumu'nun yer aldığı alanda bugün; 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidansların yer aldığı bir proje bulunuyor. Eskiden stadyum burada bulunurken; yan tarafında da bir Galatasaray Store mağazası mevcuttu. Buraya da Ali Sami Yen Oteli projesi yapılmıştı. Peki projede son durum ne?

Galatasaray, Mecidiyeköy’deki otelini Sağlık Bakanlığı’na tahsis edecek!

Galatasaray, Mecidiyeköy’de inşaatı tamamlanan otel için çalışmalara başladı. Yönetim, otel için planlanan ve şu anda boş duran 182 odalı binayı gerek duyulması durumunda hastane olarak Sağlık Bakanlığı’nın emrine bedelsiz tahsis etmeye hazırlanıyor.

Galatasaray Adası'nın tapusu Galatasaray'a aittir!

Galatasaray eski başkanı Duygun Yarsuvat, Galatasaray Adası'ndaki son durumu ve otel inşaatıyla ilgili çalışmaları anlattı. Yarsuvat, Galatasaray Adası'nın tapusunun kulübe ait olduğunu söyledi.

Galatasaray otel projesi 8 ay sonra tamamlanacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek "Yeni gelen kaynakların bütçeye dahil edilmesini istiyoruz." dedi. Özbek, " Turizm giderek düzeliyor. zannediyorum ki 6-8 ay içerisinde otel projesini tamamlayacağız" diye açıklama yaptı.

Galatasaray'a Riva projesi için 25 milyon lira ödenecek!

Galatasaray Kulübü Divan Kurulunun Kasım ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.  Toplantı, Gayrettepe Dedeman Otel'de İrfan Aktar başkanlığında yapıldı. 

Dursun Özbek, Galatasaray'ın otel inşaatı için kefil oldu!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, otel inşaatının sürdüğünü ancak istedikleri hızda gitmediğini söyleyerek "Bu otelin finansmanı için DenizBank'a gittik ve kredi oluşturduk. Şahsi kefalet verdim. " dedi.

Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine baksın!

Sabah Gazetesi Spor yazarı Erman Toroğlu, dünkü Beşiktaş-Galatasaray derbisini değerlendirdi. Galatasaray'ın ağır darbe aldığını söyleyen Toroğlu, ''Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine bakacak artık'' diye konuştu.

Emre Altuğ, Alaçatı'da butik otel açtı!

Galatasaray'ın eski dönem ikinci başkanı Turgay Kıran'ın teklifini geri çevirmeyen pop müziğin sevilen ismi Emre Altuğ, La Masion'a ortak olarak Alaçatı'da aldığı 200 yıllık taş evi butik otel yaptı.

Galatasaray Mecidiyeköy'deki otel arazisini satacak mı?

Galatasaray'a önümüzdeki 3 ay içinde 140 milyon nakit gerekiyor. Başkan Dursun Özbek’in Mecidiyeköy’deki otel arazisini devirli satışını gerçekleştirerek bu nakit sıkışıklığını çözmek için girişimlerini sürdürdüğü biliniyor.

Galatasaray'ın Riva projesinin detayları belli oldu!

Galatasaray'da her zaman konuşulan ve tartışılan Riva için Dursun Özbek ve yönetimi yeni bir proje üretti. Yönetimin yaptırdığı projeye göre villalar, ticari alanlar, otel, okul ve futbol tesisi Riva’da G.Saray’ın arazisinin içinde yer alacak.

Galatasaray'dan Beyoğlu'na otel, Riva'ya dev proje geliyor!

Dursun Özbek: "Beyoğlu Hasnun Galip Sokak'ta yer alan kulüp binasının yerine de bir otel yapmak istiyoruz. Riva arazisine ise rezidans, konut ve kiralık işyerilerinin yer alacağı çok büyük bir proje planlıyoruz." dedi.

Galatasaray, Hasnun Galip Binası'nın yerine otel yapacak!

Sarı-Kırmızılı yetkililer, Galatasaray'a 2004 yılına kadar kulüp merkezi olarak hizmet veren Beyoğlu'ndaki "Hasnun Galip Binası"nın yerine otel yapmayı düşündüklerini UEFA'ya "Ek kalkınma projeleri" sunumunda anlattı.

Sabri Sarıoğlu Şişhane'den otel alacak!

Galatasaray’ın en çok tartışılan futbolcusu Sabri Sarıoğlu yeşil sahadan kazandığı parayı ticarete yatırıyor. Ünlü futbolcu otel açmak için kolları sıvadı.

Galatasaray otel Haberi

Galatasaray otel

Galatasaray Spor Kulübü'nün 811 milyon liralık borç yükünden kurtulmak amacıyla ümit bağladığı Mecidiyeköy'deki otel projesi komisyona takıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde komisyondan vize alarak geçen otel izni meclisteki itirazlar nedeniyle geri gönderildi. Yıllık 5 milyon dolar kira getirisi amaçlayan yönetim, yeniden belediyenin kapısını çalmaya hazırlanıyor. 


15 KATLA SINIRLANDIRILDI 


Mecidiyeköy'deki GS Store arsası için İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne başvuru yapıldı. Ali Sami Yen Oteli olarak da bilinen proje için yüksekliğin serbest bırakılarak 2.5 emsal inşaat hakkı verilmesi istendi. Belediye İmar ve Bayındırlık Komisyonu yüksekliği 15 katla sınırlayarak bodrum katların da hesaba dahil edilmesini istedi. 


Kulübün talebini tırpanlayarak kabul eden imar komisyonu, dosyayı nihai onay için belediye meclisine gönderdi. Mecliste yapılacak oylama sırasında alınan kararla, dosyanın yeniden değerlendirilmek üzere komisyona geri gönderilmesi kararlaştırıldı. Eski...