18 / 05 / 2024

Galatasaray salon kefaleti

Galatasaray salon kefaleti

Galatasaray’ın projelerini üstlenecek olan inşaat firması, 200 milyon lira kefalet isteğinde bulundu. Firma 15 bin kişilik salon ve diğer projelerini üstlenecek.

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'de: Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'ye geldi. Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor. İşte ayrıntılar...

Galatasaray'ın salon projesi sekteye uğradı!

Galatasaray'da eski başkan Dursun Özbek yönetiminin TT Stadı’nın üstünü kapatmak yerine yapmaya söz verdiği salonun temeli henüz atılmadı. 

Galatasaray'a Ada ve 15 bin kişilik salon müjdesi!

Dursun Özbek döneminde kepçe sokulup yıkılan Galatasaray Adası’nda belirsizlik sona eriyor. 15 bin kişilik spor salonu için geri sayım başladı...

Türkiye'de 33 yeni stat, 405 yeni salon inşa edildi!

Divan Kurulu Toplantısı'nda söz alan Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz, "Ülkemizde 33 yeni stat, 405 yeni salon inşa edildi. Önümüzdeki yıllarda ülke olarak sporda Avrupa'nın zirvesine çıkacağız. " dedi. 

Galatasaray'ın projelerinde inşaat krizi!

Galatasaray’ın projelerini üstlenecek olan inşaat firması, 200 milyon lira kefalet isteğinde bulundu. Firma 15 bin kişilik salon ve diğer projelerini üstlenecek.

Galatasaray'ın salon projesi 75 milyon TL'lik davadan kurtardı!

Türk Telekom Arena’nın yanına spor salonu inşa etmeyi planlayan Galatasaray'ın Spor Genel Müdürlüğü ile olan davaları da rafa kaldırdı. Toplam 75 milyon liralık dava kapandı.

NEF Galatasaray'ın salon projesinin sponsoru oldu!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 15 bin kişilik basketbol salonu projesiyle ilgili detayları anlattı. Özbek, bütün izinlerin alındığı projede sponsorun NEF olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Galatasaray için salon talimatı!

Eurocup şampiyonu Galatasaray Odeabank'ı konuk eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’nın yanında inşa edilecek spor salonunun kapasitesinin en az 15 bin olması gerektiğini söyledi.

13 bin kişilik salon projesinde kasamızdan para harcanmayacak!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TT Arena'nın yanına 13 bin kişilik salon projesine başlayacaklarını belirtip, "Kasamızdan hiç para çıkmayacak. Aynı oteli yaptığımız gibi olacak'' dedi.

İstanbul Adalet Sarayı'nda büyük salon sebebiyle tadilat başlayacak!

İstanbul Adalet Sarayı'ndaki 'büyük salon' krizine çözüm aranıyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı iki seçenek üzerinde duruyor. Ya iki mahkeme arasındaki duvar yıkılarak tek salona dönüştürülecek ya da İstanbul Özel Yetkili 15. Ağır Ceza Mahkemesi ile s

Galatasaray 10 bin kişilik bir stat daha yapmak için GSGM'ne başvurdu!

Divan'da Başkan Yardımcısı Refik Arkan, 'Stadımızın yanına 10 bin kişi-lik salon yapmak için GSGM'ye başvurduk' dedi

Aşçıoğlu: GS Store arazisini Ali Sami Yen arazisine katalım, Galatasaray kazansın!

Galatasaray yönetimi, Mecidiyeköy'deki eski stadın yanında bulunan GS Store arazisini değerlendirmek için harekete geçti. Otel ve alışveriş merkezi gündemde. Aşçıoğlu, "Galatasaray'ın bizimle anlaşması doğru olur" diyor

Kurtköy Elitgrand Palas'ta 234 bin TL'ye 1 oda 1 salon!

Nisan 2014'te konut teslimlerinin yapılacağı Kurtköy Elitgrand Palas projesinde 1 oda 1 salon daireler 234 bin lira ile 317 bin lira arasında değişiyor

Galatasaray salon kefaleti Haberi

Galatasaray salon kefaleti

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Başkan Dursun Özbek’in bir kez daha seçilmesi durumunda şahsi kefaletini vereceği öngörülüyor. 

Mali yönden zor  günler beklediğini dile getiren Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in mevcut projelerin devam etmesi için 200 milyon liralık bir kefalete ihtiyaç olduğu ortaya çıktı. 

Sarı kırmızılıların 15 bin kişilik salon ve yapılacak diğer projelerini üstlenecek inşaat firması 200 milyon liralık kefalet istedi. Şahsi kefaleti vermeye hazır tek ismin, başkan Dursun Özbek olduğu öğrenildi. 
 

Özbek’in, Galatasaray için çok önem taşıyan bu projelerin hayata geçmesi için elini yine taşın altına sokmaya hazır olduğu bildirildi. Başta eski başkan Duygun Yarsuvat olmak üzere bir çok ismin bu nedenle aday olmaktan vazgeçtiği...