29 / 04 / 2024

Galatasaray Tesisleri

Galatasaray Tesisleri

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz bugünkü köşesinde Galatasaray'ın başkanlık seçimini ve kulübe ait gayrimenkullerdeki son durumu kaleme aldı.

Galatasaray'ın kendisine yakışan bir tesise ihtiyacı var!

Dursun Özbek, Florya Metin Oktay Tesisleri'ni taşıma projeleriyle ilgili görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti: "Bu anlaşmalar yapılmaz üzere. Florya'yı taşımak için bu civarda bir tesisi Galatasaray'a kazandırmak istiyoruz. " dedi.

Galatasaray, TT Arena'ya yakın arsa arıyor!

Metin Oktay Tesisleri’nden taşınmak isteyen G.Saray’ın ilk şartı yeni tesislerin Avrupa yakasında yer alması. Limitli saha imkanını artırmak için de 150-200 dönüm yer isteyen yönetim TT Arena’ya uzak yerleri de elinin tersiyle itiyor.

1998 yılında Galatasaray, Sefaköy'de kompleks inşa edecek!

1998 yılında Milli Emlak'tan Sefaköy'de 80 bin metrekarelik arsa kiralayan Galatasaray Kulübü, 30 yıllığına kiraladıkları arsaya spor tesisi ile birlikte otel ve alışveriş merkezi inşa edecekmiş.

2004 yılında Galatasaray, Seyrantepe'nin tapusunu sahip olacakmış!

2004 yılında Seyrantepe'nin üst kullanım hakkını elde eden Galatasaray, İş Bankası ortaklığıyla Seyrantepe'nin tapusuna 60 trilyona sahip olacakmış. 384 dönümlük arazinin 150 dönümü ve yapılacak 5 bin konutun da yüzde 25'i kulübe bırakılacakmış.

Galatasaray, Florya Tesisleri’nin tapusunu resmen aldı! 

Galatasaray'ın ekonomik olarak büyük bir sıçrama yapmasına fırsat verecek olan Florya arazisinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri'nde inşaat çalışmaları tam gaz!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbol takımı ve altyapısının kullanacağı tesisin yapımı için başlatılan inşaat çalışmalarının başladığı arazide incelemelerde bulundu.

Galatasaray'da Florya zirvesi!

Florya Metin Oktay Tesisleri arazisi için çalışmalara başlayan Galatasaray, Emlak Konut’a 120 milyon TL önerdi. Bankalarla da masaya oturmayı planlayan sarı kırmızılı yönetim yapılandırma ile faizlerden kurtulmayı planlıyor.

Galatasaray Riva projesi için satış ofisi kuruluyor!

Galatasaray Kulübünün haziran ayı divan kurulu toplantısı dün yapıldı. Florya Metin Oktay Tesisleri içinde bulunan basketbol salonunda yapılan toplantıda, Spor Toto Süper Lig'de elde edilen şampiyonluk kupası sergilendi.

Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri için izinler alındı!

Galatasaray’ın Aralık Ayı Olağan Divan Toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu Özhan Canaydın Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Galatasaray, Kemerburgaz'dan 160 dönüm arsa aldı!

Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nden çıkarak taşınacağı Kemerburgaz'daki 160 dönümlük arsanın da kesin sahibi oldu. Galatasaray yeni arazide 8 ayrı futbol sahası yaptıracak

Galatasaray'ın Florya tesisleri taşınacak!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 2. Uluslararası Futbol Zirvesi'ne katıldı. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özbek, "Florya'daki tesislerimizi yeni bir alana taşıyacağız." dedi.

Galatasaray'ın kendisine yakışan bir tesise ihtiyacı var!

Dursun Özbek, Florya Metin Oktay Tesisleri'ni taşıma projeleriyle ilgili görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti: "Bu anlaşmalar yapılmaz üzere. Florya'yı taşımak için bu civarda bir tesisi Galatasaray'a kazandırmak istiyoruz. " dedi.

Ataşehir Taçspor Tesisleri Altyapı Voleybol Salonu açıldı!

GS voleybol altyapı sporcularının kullanacağı Ataşehir'deki Taçspor Tesisleri Altyapı Voleybol Salonu'nun açılışı yapıldı. Başkanı Özbek:"Galatasaray'ı büyütmek, geliştirmek ve Galatasaray'ın yatırımlarını çoğaltmak amacı prensiplerimizin başında geliyor

Ünal Aysal: Galatasaray'ın hiçbir gayrimenkulü satılmadı!

Ünal Aysal"Benim 3,5 yıllık başkanlık dönemimde Kalamış Tesisleri yeniden inşa edilmiş, Taç Spor Tesisleri de kulübe kazandırılmıştır. Bütün bunlar yapılırken Galatasaray'ın hiçbir gayrimenkul veya benzeri varlığı satılmamıştır." dedi.

Galatasaray Küçükçekmece Kürek Tesisleri açıldı!

Galatasaray Spor Kulübü Küçükçekmece Kürek Tesisleri’nde yapımı tamamlanan yeni kamp merkezinin açılışı Başkan Ünal Aysal’ın katılımıyla gerçekleşti. Aysal, "kıdemli şubemize çok güzel bir tesis kazandırıldı." dedi...

Galatasaray Tesisleri Haberi

Galatasaray Tesisleri

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz bugünkü köşesinde Galatasaray'ın başkanlık seçimini ve kulübe ait gayrimenkullerdeki son durumu kaleme aldı.

İşte Serpil Yılmaz'ın 'GS başkan adayı Hamamcıoğlu: Biat etmeyin' başlıklı yazısı...

Galatasaray'ın son 2 yıldır senedir Kovid-19 salgını sebebiyle mali genel kurullarını gerçekleştirmeden 29 Mayıs tarihinde başkanlık seçimlerini yapıp yapmaması “şüpheli” bir hale geldi. Yönetim kurulu üyelerinden “istifa çağrısı” alan mevcut başkan Mustafa Cengiz'in bugün gerçekleştireceğini duyurduğu basın toplantısından ses çıkmaması da “seçimlerin iptali” şeklinde nitelendiriliyor.

GS'nin son Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu'nun yanı sıra Burak Elmas ve Metin Öztürk, başkan adaylığını duyurdu. 1996 yılında merhum eski başbakan Mesut Yılmaz'ın karşısına ANAP genel başkan adayı olarak çıkan, eski bakanlardan Prof. Dr. Işın Çelebi de hazırladığı yönetim kurulu aday listesinde “gençlere ve kadınlara” ağırlık veriyor, seçimlere bu...