24 / 07 / 2024

Gündemi inşaat olan Galatasaray, şantiye şefi arıyor!

Gündemi inşaat olan Galatasaray, şantiye şefi arıyor!

Son on senede beş kez şampiyon olan, son iki seneyi zirvede tamamlayan Galatasaray'da transferler gecikirken, gündemi inşaat olan sarı kırmızılı kulüp Metin Oktay Tesisleri için şantiye şefi aradığını duyurdu. 




Son on yılda beş defa şampiyon olan, son iki yılı da zirvede tamamlayan Galatasaray'ın gündeminde inşaat var. Geciken transferler nedeniyle Dursun Özbek yönetimi taraftarların hedef tahtası haline gelirken, yaşanacak gelişmeler de pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

Rennes forması giyen sağ bek Guela Doue transferini bitiremeyen sarı-kırmızılı yönetim, Oğuz Aydın transferinden de çekilince futbolcu Fenerbahçe'ye imza atmıştı.

Odatv'den Oğuz Ok imzalı habere Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a transferlerin sezon başı kampına yetiştirileceği sözü verilirken, şimdilik yalnızca serbest oyuncu statüsündeki Michy Batshuayi kadroya dahil edildi. Üstelik "Bats" da bilindiği gibi ilk 11 için alınan bir isim değil.

Ligin başlamasına artık çok az bir zaman kala pek çok kişinin aklı yeni transferlerdeyken şaşırtan bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılı kulüp Metin Oktay Tesisleri için ilana çıktı. İşte detaylar...

Gündemi inşaat olan Galatasaray, şantiye şefi arıyor!

ŞANTİYE ŞEFİ ARANIYOR

Taraftarların transfer beklediği Galatasaray'da yönetim, yapım çalışmaları süren Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri için ilana çıktı.

Galatasaray Spor Kulübü, Kemerburgaz'daki Metin Oktay Tesisleri'nin tamamlanması için şantiye şefi pozisyonuna eleman arıyor. Galatasaray Spor Kulübünden kariyer sitesine verilen ilanda görev tanımında şu ifadeler yer aldı:

Şantiyede tüm inşaat faaliyetlerinin planlanması, inşaat ekibini yönetmek ve motive etmek, organize edilmesi ve kontrol edilmesi, kalite kontrol ve iş güvenliği standartlarını uygulamak,  gerekli raporları hazırlamak ve sunmak, bütçe ve zaman çizelgesini takip etmek, yüklenici firmalar ile koordinasyonu sağlamak

Aranan adayın özellikleri ise şu şekilde:


İnşaat Mühendisliği ya da ilgili bir alanda en az lisans derecesi, en az 5 sene şantiye şefliği deneyimi, inşaat mevzuatı ve iş güvenliği yönetmeliklerine hakim olma, liderlik ve iletişim becerilerine sahip olma, takım çalışmasına yatkın olma, detaylara dikkatli olma. Ayrıca söz konusu ilan için son başvuru tarihi 15 Ağustos 2024 olarak belirtildi.

Yatırım programına alınmayan Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı, İBB'nin özkaynaklarıyla yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika emekli aylığı açıklaması!

Başkent  Ankara  ve Kastamonu’da Hazine’ye ait 3 adet gayrimenkul satılıyor


Geri Dön