24 / 07 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika emekli aylığı açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika emekli aylığı açıklaması!

Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ve adeta gündemden düşmeyen emekli aylıkları ile ilgili olarak bir son dakika açıklaması yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yaptığımız artış, enflasyon beklentisinin oldukça üzerindedir" dedi.




Partisinin grup toplantısında çok önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Gündemden düşmeyen emekli aylıkları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yaptığımız artış, enflasyon beklentisinin oldukça üzerindedir" dedi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...


ENFLASYONU HEDEFLEDİĞİMİZ SEVİYEYE İNDİRECEĞİZ 

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde: "Ekonomide de sıkıntılarımız üstesinden geliyoruz. OVP'nin olumlu sonuçlarımızı görmeye başladık. Enflasyonda da en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir bir şekilde düşecektir. Fiyatlama davranışlarının piyasa ile dengeleme yaşadığını gözlemliyoruz. Enflasyonu hedeflemiş olduğumuz seviyeye indireceğiz. Kredi Derecelendirme kuruluşları da Türkiye ile daha iyi derecelendirmeler yapıyor. Tam 11 seme sonra gelen söz konusu bu not artırımı esasen çok geç kalınmış bir adımdır. Halkımız gönlünü ferah tutsun. Türkiye doğru yoldadır ve hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. Daha önce nasıl enflasyonu tek haneye indirdiysek bunu yine başaracağız. " dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan son dakika emekli aylığı açıklaması!

Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ve adeta gündemden düşmeyen emekli maaşları ile ilgili olarak da önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Emeklilerimizin yanında yer almak asli görevimizdir. " diyerek şunları dile getirdi: "Biz son 21 senede emekli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek adımlar attık. Emeklilere bayram ikramiyesi ödemelerini biz başlattık. Kamu bankalarımızın öncülüğünde emekli vatandaşlarımıza promosyon temin edildi. Göstermiş olduğumuz tüm bu çabalara rağmen Cumhurbaşkanınız olarak yaşadığınız tüm sıkıntıların farkındayım. Sorunları çözmek için de tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Biz meydanlarda söz verip  bu sözleri sonra unutanlardan değiliz.  Biz verdiği sözün arkasında dimdik duranlardan olduk. Bizden öncekilerin yapmış oldukları yanlışları tekrarlamamakta kararlıyız. Bu ülke meydanlarda vaat yarıştıranlardan çok çekti. Böyle bir hataya yeniden düşme lüksümüz yoktur. Amacımız ekonomimizi enflasyonu tetikleyecek kısır bir döngüye sokmadan yurttaşlarımızın kalıcı refahını artırmaktadır."

 

Başkent  Ankara  ve Kastamonu’da Hazine’ye ait 3 adet gayrimenkul satılıyor

A101'e yarın pişir sakla tencere, piknik sandalyesi, valiz geliyor! İşte yepyeni A101 kataloğu!

İslam Memiş'ten çarpıcı açıklama: Ucuzladı, gram altınınızı ona çevirebilirsiniz! Piyasa uzmanı peş peşe ezber bozdu!


Geri Dön