30 / 04 / 2024

Galatasaray Üniversitesi bağış

Galatasaray Üniversitesi bağış

GALATASARAY Üniversitesi'nin 22 Ocak’ta yaşanan yangınla büyük ölçüde hasar alan tarihi binasında 2 ay önce başlayan restorasyon sürüyor. İlk olarak temizlik çalışmalarının yapıldığı binanın restorasyon maliyetinin karşılanması için bağış toplanıyor...

Galatasaray, deprem bölgesini unutmadı! 300 konut inşa edilecek!

Galatasaray’ın Başkanı Dursun Özbek ve eski Başkanı Adnan Polat deprem bölgesinden seslenerek, “Herkes kalıcı konutlara girinceye kadar deprem bölgesine konsantre olmaya devam edelim” dedi.

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Niyazi Yelkencioğlu kimdir? Niyazi Yelkencioğlu kaç yaşında?

Galatasaray’ın Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Yazılı ve sözlü sınav yok! Kastamonu Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru tarihi 17 Şubat 2023!

Kastamonu Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi 17 Şubat 2023 olarak belirlendi.

İstanbul Gedik Üniversitesi 39 Öğretim Üyesi alımı yapıyor! Son başvuru tarihi 16 Şubat 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü 39 Öğretim Üyesi alımı yapacağını bildirdi. İlanlara son başvuru tarihi 16 Şubat 2023 olarak açıklandı.

Nişantaşı Üniversitesi çok sayıda akademik personel alıyor! Son başvuru tarihi 15 Şubat 2023!

Nişantaşı Üniversitesi çok sayıda akademik personel alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 15 Şubat 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Eskişehir Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeller alıyor! Son başvuru 10 Şubat 2023!

Eskişehir Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeller alacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi 10 Şubat 2023 olarak belirlendi.

İstanbul Okan Üniversitesi 49 Öğretim Üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 9 Şubat 2023!

İstanbul Okan Üniversitesi 49 Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 9 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Doğuş Üniversitesi öğretim görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 3 Şubat 2023!

Doğuş Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı yayımladı. İlanın son başvuru tarihi ise 3 Şubat 2023 olarak belirlendi.

İstanbul Atlas Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 2 Şubat 2023!

İstanbul Atlas Üniversitesi Rektörlüğü Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 2 Şubat 2023!

Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alacak! Son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İlanlara son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Galatasaray Üniversitesi bağış Haberi

Galatasaray Üniversitesi bağış


GALATASARAY Üniversitesi'nin 22 Ocak’ta yaşanan yangınla büyük ölçüde hasar alan tarihi binasında 2 ay önce başlayan restorasyon sürüyor. İlk olarak temizlik çalışmalarının yapıldığı binanın restorasyon maliyetinin karşılanması için açılan bağış kampanyaları da devam ediyor. Maliyetin karşılanması için hedeflenen rakam yıl sonuna kadar 20 milyon lira. “Gücümüz Sevgimiz” başlığıyla yürütülen kampanyada bilgiler internet sitesinde güncelleniyor.


Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Demeği’nin sponsorluğunda mayısta düzenlenen özel gecedeyse Galatasaray Eğitim Vakfı’nın Galatasaray’a gönül vermiş insanların bağışlanrıyla topladığı 10 milyon lirayla beraber toplam 14.5 milyon liraya ulaşıldığı açıklanmıştı.


ONUR: GSÜ’NÜN YANGIN RİSK ANALİZ RAPORU VAR MI?


CHP Milletvekili Melda Onur, yangınla ilgili olarak İçişleri Bakanı’nın yanıtlaması istemiyle bir soru önergesi verdi. Önergede, “GSÜ için İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından bir yangın senaryosu, acil eylem planı, yangın risk analiz...