03 / 05 / 2024

Galatasaray Üniversitesi şişli

Galatasaray Üniversitesi şişli

Galatasaray Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Ortaköy, Beyoğlu ve de Şişli yerleşkelerinde onarım işlerini 10 Ekim 2014 tarihinde açık ihale ile ihaleye çıkaracak.

Muammer Keskin'den Şişli'deki toplanma yerlerine ilişkin açıklama!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, eski Marmara Üniversitesi Nişantaşı kampüsü arsasının İBB'nin değil AFAD'ın toplanma alanı olduğunu belirtti. Keskin, deprem olsa bir kişinin bile oraya giremeyeceğini dile getirdi.

Galatasaray Üniversitesi'nde restorasyon başladı!

Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ertuğrul Karsak, 3.5 yıl sonra başlayan restorasyon için çok heyecanlı olduklarını söyledi.

Galatasaray Üniversitesi’nin Ortaköy’deki binası restore edilecek!

Galatasaray Üniversitesi’nin 3 yıl önce çıkan yangında çatısı tahrip olan Ortaköy’deki 146 yıllık tarihi binasında restorasyon çalışmalarının 2 ay içerisinde başlaması planlanıyor.

Galatasaray Üniversitesi'ne geçici çatı yapılacak!

Galatasaray Üniversitesi’nin Ortaköy’deki 145 yıllık tarihi binasının 3 yıl önce yanan çatısı, sonunda onarılıyor. Çatı örtüsü yapılması işi ihalesini Güryapı Restorasyon aldı...

Galatasaray Üniversitesi için restorasyon kampanyası başlatıldı!

Galatasaray Üniversitesi'nin yanan çatısının 3 yılda onarılmaması, "Turistik tesis mi olacak" endişesini yaratırken, 14 sivil toplum örgütü "Restorasyon yapılsın" kampanyası başlatıldı.

İzmir Çiğli Balatçık parselasyon planı askıda!

İzmir Çiğli ilçesi Balatçık mahallesinde bulunan, mülkiyeti Katip Çelebi Üniversitesi, Çiğli Belediyesi, Etibank Genel Müdürlüğü'ne ait olan parselleri kapsayan parselasyon planı bugün askıya çıkarıldı...

Galatasaray Üniversitesi 2 yıldır restorasyon bekliyor!

Galatasaray Üniversitesi’nin 2013 yılında yanan tarihi binası, aradan geçen zamana rağmen hâlâ restore edilmeyi bekliyor. Beşiktaş Ortaköy’de bulunan binaya iki yıl içinde hiçbir tadilat işleminin yapılmaması dikkat çekiyor.

Galatasaray Üniversitesi'nde tadilat hala başlamadı!

Galatasaray Üniversitesi’nin 142 yıllık tarihi binası yanalı iki yıl oldu. Yangının ardından, İstanbul 3 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu vakfın sunduğu projeyi kabul etmediği için tadilata hâlâ başlanamadı.

Çiğli Belediyesi ile Ege Üniversitesi'nden çevre protokolü!

Çiğli Belediyesi, çevre ve toplum sağlığını ilgilendiren konularda Ege Üniversitesi ile işbirliğine giderek başta atıklar, yeraltı sularındaki kirlenme, geri dönüşüm konuları olmak üzere birçok çevresel sorunun çözümüne ilişkin protokol geliştirilmesi kar

Stüdyo 35 İzmir Çiğli'de Kartal İnşaat tarafından yükseliyor!

Çeyrek asırdır Karşıyaka’da faaliyet gösteren Katal İnşaat, Çiğli Katip Çelebi Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde, yepyeni bir projeye imza atıyor. Stüdyo 35 İzmir Çiğli'de Kartal İnşaat tarafından yükseliyor.

Galatasaray Üniversitesi Ortaköy, Beyoğlu ve de Şişli yerleşkeleri onarım ihalesi 10 Ekim'de!

Galatasaray Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Ortaköy, Beyoğlu ve de Şişli yerleşkelerinde onarım işlerini 10 Ekim 2014 tarihinde açık ihale ile ihaleye çıkaracak.

Çiğli Hastanesi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nin tıp fakültesi olacak!

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, şubat ayında açılacak Çiğli Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni tıp fakültesi olarak kullanmayı planladıklarını açıkladı.

Şişli Etfal Hastanesi Seyrantepe inşaatında son durum ne?

Şişli Etfal Hastanesi, Seyrantepe’de Galatasaray’ın TT Arena Stadı’nın yanında inşa edilen 600 yataklı Seyrantepe Devlet Hastanesi’ne ne zaman taşınacak? Yeni Şişli Etfal Hastanesi ne zaman açılacak? İşte Şişli Etfal Seyrantepe inşaatında son durum!

Galatasaray Üniversitesi şişli Haberi

Galatasaray Üniversitesi şişli


Galatasaray Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Ortaköy, Beyoğlu ve Şişli yerleşkelerinde onarım işlerini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu onarım işleri 50 günde tamamlanacak. 


İhaleleri 10 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00'da Galatasaray Üniversitesi'nde açık ihale usulü ile yapılacak. 


İHALE İLANI:


2014/77936 İKN GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ TEKNİK DAİRE BŞK.LIĞI - Evrak No: 2591


BİNA ONARIMI YAPTIRILACAKTIR


YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI


GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ


GSU Ortaköy, Beyoğlu ve Şişli Yerleşkelerinin Çeşitli Onarım İşleri yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/77936


1- İdarenin


a) Adresi : ÇIRAGAN CAD. 36 34357 ORTAKÖY BEŞİKTAŞ/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası : 2122275140 - 2122275140


c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]


ç) İhale...