03 / 05 / 2024

galatasaray vakfı kentsekl dönüşüm desteği

galatasaray vakfı kentsekl dönüşüm desteği

Galatasaray Vakfına ait 20 bin metrekarelik alan Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar arasında imzalanan uzlaşma tutanağı ile belediyeye devredildi.

İnan Kıraç: Riva ve Florya projelerine oyum evet değil!

Galatasaray'ın Olağanüstü Genel Kurulu'nda söz alan Galatasaray Vakfı Başkanı İnan Kıraç, "Ülkemizin içinde bulunduğu durum, dövizin seyri tüm diğer etkenler düşünüldüğünde benim kararım evet değil" dedi.

Galatasaray'ın Riva projesine şartlı onay, Florya'ya red!

Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Florya ve Riva arazilerinin satışı konusunda: "Riva'ya şartlı onay veririm ama Florya'ya asla. Florya, neden bu anlaşmanın içine konuyor anlamış değilim. " dedi.

Galatasaray Üniversitesi’nde tadilat başlayamıyor!

Galatasaray Üniversitesi’nin 142 yıllık tarihi binası yanalı iki yıl oldu. Yangının ardından, İstanbul 3 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu vakfın sunduğu projeyi kabul etmedi.

Galatasaray Üniversitesi'nde tadilat hala başlamadı!

Galatasaray Üniversitesi’nin 142 yıllık tarihi binası yanalı iki yıl oldu. Yangının ardından, İstanbul 3 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu vakfın sunduğu projeyi kabul etmediği için tadilata hâlâ başlanamadı.

Galatasaray Vakfı kentsel dönüşüme destek verdi!

Galatasaray Vakfına ait 20 bin metrekarelik alan Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar arasında imzalanan uzlaşma tutanağı ile belediyeye devredildi.

Galataray Vakfı'ndan kentsel dönüşüme destek!

Osmangazi Belediyesi tarafından Soğanlı Mahallesinde yapılacak olan 2 bin 700 konut, 180 ticari sosyal donatı alanı, okul, spor tesisleri ve caminin bulunduğu kentsel dönüşüm projesine bir katkı da Galatasaray Vakfı'ndan geldi.

Galatasaray Üniversitesi restoresi için 25 milyon TL gerekiyor!

Galatasaray Üniversitesi'nin eski haline dönebilmesi için 25 milyon lira gerekiyor. Bunun için Galatasaray Eğitim Vakfı kampanya başlattı...

Galatasaray Üniversitesi için 4 günde 389 bin 732 TL toplandı!

Birbirine kenetlenen Galatasaray Eğitim Vakfı'nın başlattığı "Gücümüz Sevgimiz" kampanyası kapsamında 4 günde 389 bin 732 TL toplandı...

Nihat Özdemir'e Galatasaray'dan cevap: Ada'ya değer biçilemiyor!

Nihat Özdemir'in "Üçünü toplasan bir Fenerbahçe etmez" sözlerine Galatasaray ve Beşiktaş'tan sert yanıtlar geldi. Galatasaraylı yönetici Arkan, "Ada'ya değer biçilemiyor" dedi

Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik'in sermayesi yükseldi!

Galatasaray Sportif Sınai Yatırımlar, bağlı ortaklıklarından Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik A.Ş.'nin sermayesini artırdı

TSK Güçlendirme Vakfı Eminönü'nde apartman satıyor! 1 milyon 500 bin liraya!

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Eminönü'ndeki apartmanını 1 milyon 500 bin liraya satışa çıkardı

Galatasaray bayrağını Kadıköy'de dalgalandıran tesislerin kapısına mühür vuruldu!

Galatasaray Spor Kulübü'nün önemli davetlerine ev sahipliği yapan Kalamış Tesisleri'ne mühür vuruldu

TSK Mehmetçik Vakfı'ndan satılık konut arsa ve tarla!

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü, İstanbul Üsküdar, Büyükçekmece, Zeytinburnu ve Güngören olmak üzere 4 gayrimenkulünü satışa çıkardı

galatasaray vakfı kentsekl dönüşüm desteği Haberi

galatasaray vakfı kentsekl dönüşüm desteği

Osmangazi Belediyesi tarafından Soğanlı Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm projesine bir katla da Galatasaray Vakfi'ndan geldi. Vakfa ait 20 bin metrekarelik alan Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar arasında imzalanan uzlaşma tutanağı ile belediyeye devredildi. Vakıf Başkanı İnan Kıraç, kamulaştırmayı doğru bir proje olduğu için kabul ettiklerini belirterek, 'Burada Türkiye'ye örnek olacak bir dönüşüm projesi inşa edilecek' dedi. Soğanlı Kentsel Dönüşüm uygulama alanında bulunan yer sahiplerinin önemli bir kısmı ile anlaşma sağlandığını belirten Başkan Dündar ise, 'Bölgedeki kamulaştırmalarla ilgili bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, mimari ve estetik yönden Türkiye'ye örnek bir proje olacak" diye konuştu. 


Olay...