29 / 04 / 2024

Galatasaray voleybol şubesinin Daikin Park salonu açıldı

Galatasaray voleybol şubesinin Daikin Park salonu açıldı

Galatasaray'da voleybol şubesinin kullanımı için yenilenen Daikin Park salonunun açılışı yapıldı.Salonun açılış kurdelesini Dursun Özbek ve Özkan Mutlugil'in birlikte kesmesinin ardından, tesis içine geçilerek incelemelerde bulunuldu.

Ataşehir Taçspor Tesisleri Altyapı Voleybol Salonu açıldı!

GS voleybol altyapı sporcularının kullanacağı Ataşehir'deki Taçspor Tesisleri Altyapı Voleybol Salonu'nun açılışı yapıldı. Başkanı Özbek:"Galatasaray'ı büyütmek, geliştirmek ve Galatasaray'ın yatırımlarını çoğaltmak amacı prensiplerimizin başında geliyor

Galatasaray voleybol şubesinin Daikin Park salonu açıldı!

Galatasaray'da voleybol şubesinin kullanımı için yenilenen Daikin Park salonunun açılışı yapıldı.Salonun açılış kurdelesini Dursun Özbek ve Özkan Mutlugil'in birlikte kesmesinin ardından, tesis içine geçilerek incelemelerde bulunuldu.

Dumankaya İnşaat Galatasaray'a sponsor mu oluyor?

Galatasaray’a göğüs sponsoru olmak isteyen Dumankaya 1+1 teklif ile masaya oturdu. Geçen yıl Huawei’nin 4.1 milyon dolara ismini yazdırdığı alan için Dumankaya’nın 4 milyon doların altında teklif verdiği öğrenildi.

Galatasaray'ın Florya arazisine rezidans mı yapılacak?

Galatasaray, forma sponsorluğu için 55 milyon TL’ye 3 yıllık anlaşma imzaladığı Dumankaya ile kapsamlı bir ortaklığa giriyor. Florya’dan Riva’ya taşınacak olan Aslan’a yeni sponsoru TT Telekom Arena’nın yanında bir de kapalı spor salonu hediye edecek.

Galatasaray Adası için referandum yapılacak!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 30 kasımda sözleşmesi sona erecek Galatasaray Adası ile ilgili kongre düzenleyecek. Özbek, Ada'nın üyelerin kullanıma açılması ya da üçüncü kişilere kiralanması konusundaki tercihi üyelere soracak.

Galatasaray'ın Mecidiyeköy'deki otel inşaatında son durum!

Galatasaray'ın 150 milyon Dolar değerindeki otel projesi önemli mali kaynak yaratacak. Otel inşaatında sorunsuz biçimde 2 kat tamamlandı ve çalışmalar sürüyor.

Galatasaray Üniversitesi için restorasyon kampanyası başlatıldı!

Galatasaray Üniversitesi'nin yanan çatısının 3 yılda onarılmaması, "Turistik tesis mi olacak" endişesini yaratırken, 14 sivil toplum örgütü "Restorasyon yapılsın" kampanyası başlatıldı.

Galatasaray'ın Mecidiyeköy'deki otel projesinin kaba inşaatı bitti!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek "Riva'da bir milyon metrekarenin üzerinde bir arsamız var. 6-7 yıl önce orada villa projesi yapıldı ve ruhsatı alındı. Otel projesinde kaba inşaat bitti, dekorasyon projesi hazır. " dedi.

1942 yılında Galatasaray'ın Mecidiyeköy serüveni başlamış!

1942 yılında Beden Terbiyesi Müdürlüğü, Tekel'den 20 bin liraya satın aldığı Mecidiyeköy Likör Fabrikası'nın yanında bulunan sahayı 10 sene müddetle ve senede 12 lira kira ile Galatasaray Kulübü'ne kiralamış.

1942 yılında Galatasaray ve Tünel meydanları imar edilecek!

1942 yılında İstanbul Belediyesi, Prost planı mucibince Galatasaray ve Tünel meydanlarını imar edecekmiş. Her iki meydan genişletilecekmiş ve Tünel Meydanı'nda yapılacak istimlakler sonrası meydandan deniz görülebilecekmiş.

1937 yılında Galatasaray Lisesi'nin karşısındaki ada kaldırılacak!

1937 yılında Prost, Galata'dan Taksim'e doğru ulaşımı kolaylaştırmak için bazı projeleri tatbik edecekmiş. Bu hususta Galatasaray Lisesi'nin karşısında bulunan ada tamamen kaldırılarak ulaşım araçlarına alan açılacakmış.

1936 yılında Galatasaray Karakol binası 50.000 liraya satılacak!

1936 yılında Galatasaray Lisesi bahçesinin bitişiğinde bulunan tarihi Galatasaray Karakolu binası 50 bin liraya satılacakmış. Satılacak olan binanın bir kısmı, Galatasaray Lisesi'nin bahçesine ilave edilecekmiş.

2006 yılında Hol-Bau'dan, Galatasaray'a 260 milyon dolarlık teklif!

2006 yılında Galatasaray'ın Riva arsasına Alman inşaat şirketi Hol-Bau talip olmuş. Şirket, arsa üzerine 650 milyon dolar gelir sağlayacak bir villa projesi gerçekleştirip, gelirin yüzde 40'ını kulübe vermeyi teklif etmiş.

Galatasaray voleybol şubesinin Daikin Park salonu açıldı Haberi

Galatasaray voleybol şubesinin Daikin Park salonu açıldı


Galatasaray'da voleybol şubesinin kullanımı için yenilenen Daikin Park salonunun açılışı yapıldı.


Sarı-kırmızılı kulübün bünyesine katılan Taçspor Kulübünün Ataşehir'deki tesisleri içinde yer alan salonun açılışında, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil, sarı-kırmızılı yöneticiler Cengiz Özyalçın, Nasuhi Sezgin, Ural Aküzüm, Ali Yüce, Burçin Aslan ve Selim Arda Üçer de hazır bulundu.


Açılışta katılımcılara hitap eden  Dursun Özbek, salonun yenilenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederken, "Taçspor Kulübü çok köklü bir kurum. Galatasaray'la birleşmesinden de güzel bir meyve ortaya çıktı. Bu tesis, spor okullarımıza ve voleybol A takımlarımıza hizmet verecek" dedi.


Türk voleybolunun hizmetine yeni bir tesis katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren TVF Başkanı Özkan Mutlugil, "Bizler için çok sevindirici bir gün. Burada çok önemli bir iş birliği var. Bu tesis...