05 / 05 / 2024

galatasaray wisbaden

galatasaray wisbaden

Galatasaray Spor Kulübü, Almanya Wisbaden'de 200 dönüm araziyi 99 yıllığına kiralamak istiyor. Galatasaray Akademisi kurulacak olan arazi için Almanya Hükümeti ile görüşmeler yapılıyor.

Galatasaray gayrimenkulle yeni kaynak oluşturdu!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, UEFA fair-play kriteri noktasında Galatasaray'ın mevcut gelirlerinin dışında yeni kaynaklar oluşturması gerektiğini belirtti.

Galatasaray'ın sponsoru Dumankaya!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Ziraat Kupası maçlarında giyeceği forma göğüs sponsoru Dumankaya İnşaat oldu. Galatasaray, 3 yılda toplam 30 milyon lira kazanacak.

Galatasaray inşaat sektörüne giriyor!

Son 3 sezonda zararı 100 milyon Euro'yu aşan Galatasaray, rakamı UEFA'nın şartı olan ‘30 milyon Euro'ya indirmek için inşaatçı oluyor.

Dumankaya İnşaat ve Galatasaray'dan sponsorluk anlaşması!

Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Dumankaya İnşaat Yönetim Kuru'u Başkanı Uğur Dumankaya anlaşmaya imza attı.

Dumankaya ve Galatasaray sponsorluk anlaşması imzaladılar!

Galatasaray'ın 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzalandı. İşbirliği, 2015-2016 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca, yani 2017-2018 sezon sonuna kadar devam edecek.

Galatasaray ve Dumankaya'dan işbirliği!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Galatasaray UEFA kriterlerini sağlamak için gayrimenkule yöneldi!

Son 3 sezonda zararı 100 milyon Euro'yu aşan Galatasaray, rakamı UEFA'nın şartı olan ‘30 milyon Euro'ya indirmek için inşaatçı oluyor.

Galatasaray yeni sponsoru Dumankaya ile sözleşme imzaladı!

Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya anlaşmaya imza attı.

Galatasaray Dumankaya İnşaat'la anlaştı!

Galatasaray, spor Toto Süper Lig ve Türkiye Ziraat Kupası maçlarında giyeceği forma göğüs sponsoru Dumankaya İnşaat oldu.

Galatasaray ile Dumankaya İnşaat arasında sponsorluk anlaşması!

Galatasaray Kulübü Başkan Dursun Özbek: "Galatasaray, mevcut gelirlerinin dışında yeni kaynaklar oluşturmak zorundadır. İlk günden beri gündemimizde İbrahimovic olmadığını defaatle söyledim" dedi.

Galatasaray, Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek: "Galatasaray'ın daha başarılı olması yönünde yapılan anlaşmayla Dumankaya İnşaat'ın da bu yapıya bir harç koyması bizi ziyadesiyle memnun etmiştir" dedi.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'la sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Galatasaray, Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Kulübü, Dumankaya İnşaat ile 3 sezonluk sponsorluk anlaşması imzalandığını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüp, anlaşma kapsamında 3 sezon için toplam 30 milyon lira alacak.

galatasaray wisbaden Haberi

galatasaray wisbaden


Galatasaray Spor Kulübü, altyapısı için yeni projelere hazırlanıyor. Almanya'da Frankfurt'un batısında yer alan Wisbaden'deki 200 dönümlük araziyi 99 yıllığına kiralamak isteyen Galatasaray, bu alanda 800 öğrenci kapasitesine sahip bir akademi kurmayı planlıyor. Akademide altyapıdan oyuncu yetiştirmek isteyen Galatasaray ile Almanya hükümeti arasındaki görüşmeler...