07 / 05 / 2024

Galip ertekin

Galip ertekin

Genişleyen ve günden güne büyüyen konut sektörü, yarattığı istihdam ve oluşturduğu vergi potansiyeli ile ülke ekonomisinin stabil kalmasında büyük rol alıyor. İlende İnşaat sahibi Galip Ertekin, ''2015'te konut sektörü büyüyecek''dedi.

Galip Aykaç nerede doğdu? Hangi ödülleri kazandı? BİM’de hangi alanlarda çalıştı?

Galip Aykaç kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? BİM’de hangi pozisyonlarda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Galip Aykaç’ın hayatı...

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Tiny house alacaklar dikkat! Bu 4 altın kuralı sakın gözden kaçırmayın! Peş peşe açıklandı! 

Türkiye'nin ilk Tiny House üreticisi Yako Groups Yönetim Kurulu Başkanı Galip Ölmez, tiny house almadan önce dikkat edilmesi gerekenler, '4 Altın Kural' diyerek açıkladı. Peki Tiny house alacaklar nelere dikkat etmeli? 

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Veznedar, Galip Koyuncu ve Selçuk Zengin ortaklığında kuruldu.

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Galip Archıtects Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galip Archıtects Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Galip tarafından kuruldu.

Şok Marketler, BİM CEO’su Galip Aykaç’ın Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı'ndan istifasını istedi!

Şok Marketler Yönetim Kurulu, BİM CEO’su Galip Aykaç’ın iktidara yakınlığıyla bilinen medya kuruluşları ile ilgili sözlerinin ardından Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı’ndan istifaya çağırdı. İşte ayrıntılar...

Zincir marketlerle siyaset arasında ipler yay gibi gerildi. MHP'den BİM'in patronuna çok ama çok sert sözler...

BİM İcra Kurulu Üyesi Aykaç'a MHP'den çok sert sözlerle tepki geldi. BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç, dün yaptığı açıklamada Devlet Bahçeli'nin FETÖ sözlerine yanıt vermişti. MHP'li Semih Yalçın ise bu açıklamalarla ilgili sosyal medyadan verdiği yanıtta çok ama çok sert sözler kullandı.

Zamlar peş peşe sıralandı! İşte 2023’te et ve süt ürünlerine gelecek zamlar!

Enflasyon artarken vatandaşlar yapılan zamlarla nasıl baş edeceğini kara kara düşünmeye devam ediyor. Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı ve BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç 2023 yılının daha zorlu geçeceğini açıkladı. İşte detaylar!

BİM yönetiminden zincir market eleştirilerine yanıt!

Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı ve BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç, zincir marketler ile ilgili fahiş fiyat uygulamasına dair eleştirilere cevap verdi. Aykaç "Maliyet enflasyonunu düşürmediğiniz sürece bu konuşmalar spekülatif." İfadelerini kullandı.

Mr Kent İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mr Kent İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Btisam Mouatassim Fırat ve Mehmet Faruk Ertekin ortaklığında kuruldu.

Galip Aras Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galip Aras Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Galip Aras tarafından kuruldu.

Mega İnfinity Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mega İnfinity Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de Galip Kalsüm tarafından kuruldu.

Galip ertekin Haberi

Galip ertekin

İlende İnşaat sahibi Galip Ertekin. 2014'ün ilk 9 ayında yalnızca yabancılara 13 bin 611 adet konut satıldığını ve satışların bir önceki yıla oranla yüzde 80 artmasının ardından,2015'de gayrimenkulun parlamaya devam edeceğini, trendin bir kez daha yükselişe geçtiği bir yıl olmasının beklendiğini söyledi Türkiye'de yalnızca inşaat ve emlak üretiminde değil emlak geliştirmede de büyük bir ivme gösterdiğine dikkat çeken Ertekin. 2015 yılının Türkiye'de 2014'teki stokların hızla tüketildiği, yeni pazarların oluşturulduğu bir yıl olacağını düşündüğünü söyledi. 


Haziran 2015'de yapılacak genel seçimler de sektörde bir belirsizliğe ve durağanlığa yol açmayacağını ifade eden Ertekin. ''2015 yılı ticari gayrimenkulün öne çıktığı bir yıl olacak. Emlak sektörü 2015 yılında genel itibarıyla yüzde 10-12 oranında büyüyecek, bunda en büyük dilimi tıcanluristik projeler alacak'' dedi. 


Balıkesir Yeni...