02 / 05 / 2024

Galip Gayrimenkul Kimin

Galip Gayrimenkul Kimin

Galip Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Alı Ghalıb HAmmoodı Al- Tekreeti tarafından 375 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Par4gen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Par4gen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kadıköy'de 8 milyon 983 bin 994,63 TL sermaye bedeli ile Ahmet Galip Paralı tarafından kuruldu.

Mega İnfinity Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mega İnfinity Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de Galip Kalsüm tarafından kuruldu.

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Erdal Yılmaz, Galip Yılmaz, Mustafa Yılmaz ve Serdar Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Avrasya GYO, Metro'daki 3.6 milyon adet payını Galip Öztürk'e devretti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı açıklamada Metro'daki 3.6 milyon adet payını Galip Öztürk'e devrettiğini duyurdu...

Galip Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Galip Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Alı Ghalıb HAmmoodı Al- Tekreeti tarafından 375 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Avrasya Gayrimenkul'den Galip Öztürk açıklaması!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Galip Öztürk hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. İşte Avrasya GYO'nun Galip Öztürk açıklaması..

Masal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Masal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Can Karakuş ile Galip Gündoğdu Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Bakırköy'de kuruldu.

Avrasya GYO'dan Galip Öztürk açıklaması!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Galip Öztürk hakkında çıkan yargı haberleri hakkında açıklama yaptı...

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Proje34 Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje34 Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Galip Güneş tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı Elit Perla Palas'ta kuruldu.

Galip Öztürk, Avrasya GYO hisselerini devretti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Galip ÖZTÜRK'ün sahibi olduğu 6.000 TL nominal Değerli A grubu imtiyazlı payların devir işleminin tamamlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Konut kredisi, banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Galip Gayrimenkul Kimin Haberi

Galip Gayrimenkul Kimin


Galip Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 375 bin TL sermaye ile bugün Alı Ghalıb HAmmoodı Al- Tekreeti tarafından kuruldu. 


Galip Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistiktesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti,kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Galip Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Adres; Molla Güani Mah.Selçuk Sultan Camii Sok.N.26/1...