17 / 05 / 2024

Galip Tözge biyografi

Galip Tözge biyografi

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge kimdir? Konut kredileri ile ilgilenen Galip Tözge, ne zamandan beri Akbank bünyesinde çalışıyor? İşte Galip Tözge...

Ferah Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferah Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Çopur, Galip Ahmet Alpat ve Haki Dalkılıç ortaklığında kuruldu.

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Özge Meriç ve Sadettin Nedim ortaklığında kuruldu.

Galip Aykaç nerede doğdu? Hangi ödülleri kazandı? BİM’de hangi alanlarda çalıştı?

Galip Aykaç kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? BİM’de hangi pozisyonlarda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Galip Aykaç’ın hayatı...

Özge Bulut Maraşlı hangi alanlarda üst düzey yöneticilik yaptı? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda çalışıyor?

Özge Bulut Maraşlı hangi pozisyonlarda çalıştı? Hangi şirketlerde yönetim kurulu üyesi oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşye Özge Bulut Maraşlı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

A101’de 3 parça süzgeçli kâse seti 55 TL’ye, 6 parça cam kâse 49,90 TL’ye, 3 parça saklama kabı 32,50 TL’ye düştü!

A101, az önce indirime giren ürünlerini aktüel ürünler kataloğunda tek tek paylaştı. Buna doğrultuda, 3 parça süzgeçli kâse seti 55 TL’ye, 6 parça cam kâse 49,90 TL’ye, 3 parça saklama kabı 32,50 TL’ye düştü. İşte 13 Temmuz Perşembe A101 fiyat listesi...

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Veznedar, Galip Koyuncu ve Selçuk Zengin ortaklığında kuruldu.

Özser Taahhüt İnşaat Emlak Otomotiv Tarım Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özser Taahhüt İnşaat Emlak Otomotiv Tarım Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Özge Sevim tarafından kuruldu.

Türkiye'nin ünlü koylarında imar kirliliği!

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği'nin 2012-2015 yılı Başkanı olan ve şu anda da genel sekreter görevini üstlenen Galip Gür (59), önemli açıklamalarda bulundu. Gür, Türkiye'de ve turizmde önde gelen ülkelerin koylarının rant, imar kirliliği ve betonlaşma tehlikesinde olmasının altını çizdi.

Özge Kuzu kadınların iş dünyasındaki önemini anlattı!

Kuzu Effect AVM'nin yöneticisi Özge Kuzu, MAG Mart sayısına özel verdiği röportajında, kadınların iş dünyasındaki önemi hakkındaki düşüncelerini paylaştı...

Özge Özpirinçci Garanti Koza ile davalık oldu!

Güzel oyuncu Özge Özpirinçci, İstanbul’da beş yıl önce 302 bin TL’ye satın aldığı evi teslim etmediği etmediği nedeniyle Garanti Koza'ya dava açtı.

Kaya Projelendirme Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Projelendirme Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gözde  Kaya ve Özge Kaya ortaklığında kuruldu.

Ella Mimarlık Dekorasyon Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ella Mimarlık Dekorasyon Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Esra İzgi ve Leyla Özge Şirin ortaklığında kuruldu. 

Galip Tözge biyografi Haberi

Galip Tözge biyografi

Galip Tözge kimdir?

Galip Tözge, Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı. Akbank Konut Kredisi denince akla gelen ilk isim olan Galip Tözge, Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü mezunu.


Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, yüksek lisans derecesini İşletme dalında ABD’de Missouri Üniversitesi’nden aldı.


A. Galip Tözge, Akbank’a Eylül 2002’de Perakende Bankacılık Dağıtım Kanallarından sorumlu Bölüm Başkanı olarak katılmış ve Aralık 2007’de Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. Tözge, Akbank’a katılmadan önce farklı bir özel sektör bankasında Genel Müdür Yardımcılığı yapmıştır. 


Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, riskli binalarda oturan kat maliklerini kredi kullanmak için Akbank Şubelerine davet etti.


Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, yasal düzenleme sonrasında yaklaşık bir yıldır süren hazırlıklar neticesinde, bahar aylarına...