05 / 05 / 2024

gallerıa buz pıstı

gallerıa buz pıstı

Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi olan 22 yaşındaki Galleria yeni gelecek markalar, açık alanlar ve elektronik çarşı ile ekim ayında değişimini tamamlayacak

Ek MTV için dava açanlar ile dava açmayıp ödeme yapmamış kişiler ne yapmalı?

Dünya yazarı Zeki Gündüz, Anayasa Mahkemesi'nin iptal talebini reddettiği ek MTV'de dava açanlar ile dava açmayıp ödeme yapmamış kişilerin ne yapması gerektiğini kaleme aldı.

Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Elinde belli bir birikimi olan yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını araştırıyor. Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı açıklama yaptı: Bu hizmetlerimiz artık bu şekilde devam edecek!

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı, 7 Mart itibariyle tüm bölümlerdeki hizmetlerin, deprem riski olmayan çelik yapılarla sürdürüleceğini duyurdu.

Son dakika gelişmesi! İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin ardından bir hastane daha tahliye ediliyor!

İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin ardından bir hastane daha tahliye ediliyor. İşte son dakika gelişmesi...

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yerinde yapılanma projesinde son durum!

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yerinde yapılanma projesinin çalışmaları devam ediyor. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, çalışmaları yerinde inceledi ve çalışmalara ilişkin bilgileri aktardı...

İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği açıldı!

İstanbul'da 26 Eylül'de meydana gelen depremde zarar gören Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Kliniği yeni binasında hizmete açıldı...

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin amfileri yenilendi!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi binasında, yapılan güçlendirmelerden sonra ders başladı. Eylül'de meydana gelen 5,8’lik depremin ardından hasar tespit edilen amfiler, yenilendi. 

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi!

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi. İstanbul Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı hastane binalarının değiş tokuşunu yaptı.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yenileme çalışmaları başladı!

TOKİ, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni yenileme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında, ilk önce arazide arkeolojik kazı yapılacak. 

Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla!

Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı nereden geçecek? Bayrampaşa-Eyüp Tramvay hattının uzunluğu kaç kilometre? İşte Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla...

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi yerleşkesi yeniden yapılandırılıyor!

AK Parti Fatih Belediye Başkan Adayı Ergün Turan, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yeniden yapılandırılacağını söyledi. Turan, çalışmanın toplamda 1 milyon 300 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirileceğini söyledi.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin çehresi değişiyor!

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin yerinde dönüşümünü amaçlayan “Yeni Cerrahpaşa Projesi”ndeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Tabanlıoğlu Mimarlık'a “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülü!

Uluslararası İç Mekan Tasarımı Derneği (IIDA) ve Amerikan Kütüphane Derneği (ALA) tarafından 2018 Kütüphane İç Mekan Tasarım Ödülleri'nin kazananları açıklandı. Tabanlıoğlu Mimarlık, “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülüne layık görüldü..

gallerıa buz pıstı Haberi

gallerıa buz pıstı

22 yıldır hizmet veren buz pisti ise kapatılarak sosyal alana dahil edilecek. Buz pistinin misyonunu tamamladığını dile getiren Galleria Genel Müdürü Hasan Ardıç, 10 milyon dolara mal olan yenileme çalışmalarıyla ilgili şöyle dedi:
"Çoğu yabancı 13'ün üzerinde markayı bünyemize katacağız. Girişte açık alanda kafe, restoranlar bulunacak."
Ardıç, yenileme çalışmaları süresinde kiraları 3 aylığına düşürdüklerini de söyledi.
Tabanlıoğlu Mimarlık ve Danışmanlıktan Mimar Melkan Tabanlıoğlu ise Galleria'da tüm sistemlerin baştan aşağıya yenilendiğini anlatırken, "Marina, otel, AVM konsepti içinde yer alan eğlence merkezi Regata'yı da mağaza karmasıyla deniz ve marin kültürüne uygun bir hale getireceğiz" dedi.

Nöbetçi AVM
Ardıç pazar günü AVM'lerin 18.00'de kapatılmasıyla ilgili olarak da, "Bence olabilir. Ancak trafik sorunun çözemediğiz sürece hayata geçmesi mümkün değil. Avrupa'daki gibi nöbetçi AVM sistemlerinin...