07 / 05 / 2024

gama Beton 2016 fuarı

gama Beton 2016 fuarı

GAMA Ticaret ve Turizm A.Ş, "Beton 2016 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı"nda dünyanın en önde gelen beton ve kaldırma ekipmanları üreticisi olan Zoomlion ile yeni nesil beton pompalarını sergileyecek.

Türkerler ve GAMA'ya EMEA Finance Awards'tan iki ödül!

Türkerler Holding’in GAMA ile yürüttüğü İzmir ve Kocaeli şehir hastaneleri projeleri, EMEA Finance tarafından 2016 yılının “En İyi PPP Projeleri” seçildi.

Türkiye Hazır Beton Birliği 2016 Mimarlık Ödülü verildi!

Türkiye Hazır Beton Birliğinin (THBB) düzenlediği THBB 2016 Mimarlık Ödülü’nün sahibi Güngören Tozkoparan Ortaokulu projesiyle Uygur Mimarlık oldu.

Hazır Beton Endeksi psikolojik eşiğe yaklaştı!

Türkiye Hazır Beton Birliği, her ay düzenli olarak hazırladığı ve sektördeki faaliyet, güven ve beklentiyi ölçümlediği “Hazır Beton Endeksi”nin 2016 Ekim Ayı Raporu’nu açıkladı.

Konya Sebeltaş A.Ş. 120 bin metreküp beton üretecek!

Konya Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Sebeltaş Beton Elemanları A.Ş.'de 2016 yılı hedeflerinin yüzde 20 artışla 120 bin metreküpe çıkacağını belirtti.

Beton fiyatları 2016!

İlkbahara adım attığımız inşaat sezonu için de hazırlıklar başladı. İnşaat sezonuna az bir zaman kala firmalar da son fiyat güncellemelerini yaptılar. Beton fiyatları 2016...

Mevlana Beton ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mevlana Beton ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Rabia Kulaksız tarafından kuruldu...

GAMA, Beton 2016 Fuarı'na katılacak!

GAMA Ticaret ve Turizm A.Ş, "Beton 2016 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı"nda dünyanın en önde gelen beton ve kaldırma ekipmanları üreticisi olan Zoomlion ile yeni nesil beton pompalarını sergileyecek.

Beton fiyatlarına yapılan zam inşaat sektörüne darbe!

İzmirli çimento firmalarının 2016 yılı ile birlikte hazır beton fiyatlarına yaptıkları zam inşaat sektörünün tepkilerine neden oldu. Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, İzmir'in diğer illere oranla betonu zaten pahalıya kullandığını belirtti.

Melen Barajı 2016'nın sonunda tamamlanacak!

2016 yılının sonunda tamamlanması planlanan ve İstanbul’un 2071’e kadar su ihtiyacını karşılayacak olan Melen Barajı’nın beton dolgu inşaatı başladı. Melen Barajı 214 milyon liraya mal olacak.

Melen Barajı'nda beton dolgu imalatına başlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada İstanbul'un artan nüfusu dikkate alınarak hazırlanan, 2016 yıl sonunda tamamlanması öngörülen Melen Barajı'nda beton dolgu imalatına başlandığı belirtildi.

Melen Barajı'nda beton dolgu imalatı başladı!

İstanbul'un artan nüfusu dikkate alınarak hazırlanan ve 2016 yıl sonunda tamamlanması öngörülen Melen Barajı'nda beton dolgu imalatına başlandı. Yapılan açıklamada Melen sisteminde önemli bir eşiğin daha aşıldığı belirtildi.

Alman Noe Beton Kalıpları 20 ülkeye Türkiye'den ihracat yapmayı hedefliyor!

Noe Beton Kalıpları Türkiye, 2015 ila 2016 yılları içinde Türkiye'de kurmayı planladığı yeni tesisiyle birlikte Noe'nin müşteri portföyünde bulunan 40 ülkeden 20'sine Türkiye'den ihracat yapmayı hedefliyor...

Türkiye Hazır Beton Birliği’nin yeni başkanı Yavuz Işık oldu!

Türkiye’de standartlara uygun beton üretilmesi ve inşaatlarda doğru beton uygulamalarının sağlanması için 25 yıldır uğraş veren Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB)’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Yavuz Işık seçildi...

gama Beton 2016 fuarı Haberi

gama Beton 2016 fuarı

GAMA Ticaret ve Turizm A.Ş, 18-20 Şubat 2016 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek "Beton 2016 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı"nda dünyanın en önde gelen beton ve kaldırma ekipmanları üreticisi olan Zoomlion ile yeni nesil beton pompalarını sergileyecek.


Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, fuarda GAMA Ticaret ve Turizm A.Ş, Türkiye resmi distribütörü olduğu Zoomlion firmasının, GAMA tesislerinde araçlara montajı yapılan, 49X-6RZ ve 43X-5RZ kamyon üstü beton pompaları ile yüksek binalara beton basma gücüyle mobilite ihtiyaçlarını bir arada sunan Şehir Pompaları gibi geniş bir makina-ekipman grubunu sergileyecek.


Açıklamada yer alan bilgilere göre, GAMA Holding iştiraki olan ve 1975 yılından günümüze faaliyetlerini sürdüren GAMA Ticaret ve Turizm A.Ş, iş makineleri satış ve satış sonrası hizmetleri ve endüstriyel yapı malzemelerinin uluslararası ticareti...