19 / 07 / 2024

Gama Restorasyon Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gama Restorasyon Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gama Restorasyon Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gökhan Mutlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Şahin tarafından kuruldu.

Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Gama Eng Yazılım Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gama Eng Yazılım Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özeren, Jalhongir Mamadov ve Kaan akın ortaklığında kuruldu.

Reit İnşaat Taahhüt Restorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reit İnşaat Taahhüt Restorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kavakdibi ve Ümit Demir ortaklığında kuruldu.

Velibaba Restorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Velibaba Restorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Ömer Aparslan Dursun tarafından kuruldu.

Line Restorasyon Montaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Line Restorasyon Montaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Zuhal Bayraktar tarafından ortaklığında kuruldu.

Neva Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neva Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Fidan, Davut Yağız, Savaş Yağız tarafından kuruldu.

Btn Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btn Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adil Batuhan Kaşut ve Tarkan Ali Kaşut ortaklığında kuruldu.

Arıboğa Restorasyon Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıboğa Restorasyon Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Arıboğa ve HB Restorasyon İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Nyd Mimarlık Ve Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nyd Mimarlık Ve Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meftun Kocaboy tarafından kuruldu.

Umut Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Sari ve Ümit Gönek ortaklığında kuruldu.

Konaklı Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konaklı Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 TL sermaye bedeli ile Bayram Kadıoğlu tarafından kuruldu.

Sehem Restorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sehem Restorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akyol ve Yasin Yavuz ortaklığıyla kuruldu.

Gama Restorasyon Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Gama Restorasyon Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gama Restorasyon Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Gökhan Mutlu tarafından kuruldu.

Gama Restorasyon Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Gama Restorasyon Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; YENİ MAH.SEVCİHAN SK.NO:1 A/6...